Speciel most pont itthon van (most találkoztam vele 2 napja) , átvitted Debrecenbe? Mennyiért csinálja ??
Na fasza.... addig húzta ez a figura míg a barátod csak hazaért .... :/ 40 be csinálja váz 2 oldala plusz a láncvédõ...
Speciel most pont itthon van (most találkoztam vele 2 napja) , átvitted Debrecenbe? Mennyiért csinálja ??
Speciel most pont itthon van (most találkoztam vele 2 napja) , átvitted Debrecenbe? Mennyiért csinálja ??Akit ajánlottál nem tudta megmondani mikor jön haza külföldrõl így õ : AIRBRUSHdekorator
Ja nyári kiadás van , a facebookon próbálom életben tartani a cruiser függõket , de rohadt zavaró hogy ide néha lehetetlen feljutni . A donorról meg a helyedben csinálnék egy kisfilmet , minden mozzanat egy fotó és utána összerakva , ez most úgyis divat na meg nem utolsósorban sikeres lenne !!!Igen nagy lett itt a csend..
De közrejátszik az is ,hogy mindenki nyaral:)
Én akkor meg is mutatnám mindenkinek az új donort
Az Electra mostanában......
Ki festi ??Egy hónapja pihen az airbrush festõnél. A fehér szín már rajta már csak a csaj hiányzik a tankról, aztán telibelakkozás és mehet az összerakás . Kezdek ingerült lenni, de a palinak sok a munkája...
Egy hónapja pihen az airbrush festõnél. A fehér szín már rajta már csak a csaj hiányzik a tankról, aztán telibelakkozás és mehet az összerakás . Kezdek ingerült lenni, de a palinak sok a munkája...
Tamás! Szép a bringa nagyon....
Mr White !!!!! képeket az építésrõl....... Ku...va kiba..ott jó lesz.....
Az Electra mostanában......
Mondhatni átköltöztünk a facebook-ra
You can never have "enough" bikes.