Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2009. February 09. - 08:31
Ha valakit érdekel szóljon és lepontosítom.
CSÕ
Posted 2009. February 08. - 22:46
Posted 2009. February 08. - 22:04
Vegacs!Egy hajlított üléscsõ kelllene majd nekem, csak lemérem a csõvastagságot elõbb.
Keep cruisin'
Posted 2009. February 08. - 20:56
Jól indul ez a hónap, sikerült elcserélnem az alig használt házi mozi cuccomat két Capriolo cruiserre. A Nectar az asszonyé a Flying Machine-nak a sorsa még várat mert építeni akarok magamnak valami jót. Valószínû eladom a Flyingot, ha valakit érdekel szóljon.
CSÕ
A capriolo nõi cruisere is alu?
csõ
Viszonylag új szerzeményem:http://picasaweb.goo...uisers/Chesini#
Posted 2009. February 08. - 19:36
Posted 2009. February 08. - 19:14
Hajrá!Boross kollega logo-terve részemrõl el van fogadva.Perfekt!
Talán csak az alapszínével van gondom.A kék nem mutatna jól mondjuk egy matricán...például egy bringán aminek színe elüt a kéktõl.De nem akarok kötekedni,jobbat(vagy más színt)meg nem tudnék javasolni.
Más...
Az általam belillesztett képeken szereplõ lámpák megvásárolhatóak lesznek nálunk.
Továbbá lesz(van)hajlított nyeregcsõ,pár lánctányér,kormány(nem a fecóé),váz,nyereg,kormányszár ect...ect.
A webshopunkban egy külön részt szeretnénk ezeknek létrehozni.Ha kész lesz úgyis belinkelem.A készletünk egyelõre csak afféle alap dolgokat tartalmaz(na).De ha lesz rá kereslet akkor bõvítése várható.
csõ
CSÕ
Posted 2009. February 08. - 18:45
OkéS !Boross kollega logo-terve részemrõl el van fogadva.Perfekt!
Talán csak az alapszínével van gondom.A kék nem mutatna jól mondjuk egy matricán...például egy bringán aminek színe elüt a kéktõl.De nem akarok kötekedni,jobbat(vagy más színt)meg nem tudnék javasolni.
Más...
Az általam belillesztett képeken szereplõ lámpák megvásárolhatóak lesznek nálunk.
Továbbá lesz(van)hajlított nyeregcsõ,pár lánctányér,kormány(nem a fecóé),váz,nyereg,kormányszár ect...ect.
A webshopunkban egy külön részt szeretnénk ezeknek létrehozni.Ha kész lesz úgyis belinkelem.A készletünk egyelõre csak afféle alap dolgokat tartalmaz(na).De ha lesz rá kereslet akkor bõvítése várható.
csõ
A szín a kresz-tábla színe, tudatosan lett ilyen és ilyen egyszerû. Nem akartam csicsásat. De nekem sem nagyon tetszik a bili-kék. Nem t'om... A tábla-ötletet meg a testvérem új hobbija ihlette -->
Táblákat gyûjt.
You can never have "enough" bikes.
Posted 2009. February 08. - 18:40
A Nectar nagyon tetszik, már amennyire a neten fellelhetõ képekrõl eldönthetõ. A zasszonynak is tetszik ám !
Képet nagyfelbontásban, ha lehetséges, lökjél má' !
You can never have "enough" bikes.
Posted 2009. February 08. - 18:34
Nem tudom hogy kell képet feltölteni.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Posted 2009. February 08. - 18:11
CSÕ
Posted 2009. February 08. - 18:04
TOmaso, honnan szerezted azt a zorral kormányt?Vegacs mester kösz a támogatást, egyébként devergóban szereztem kemény 8e ft vót a kialkudott ára annyit ér nekem!
Imádok erdei utakon tekerni, de sajna arra a cruiser nem való.
Ha van kedve vkinek nyárra olyat is szervezni hát én ott leszek!
imádom ezt a kis bicajt fõleg az új kormányával!
Myk!
Jó cuccok vanak ott tényleg, csak nem a magyar pénztárcához méretezve sajna.
A lámpa kérdést sztem meg tudod oldani kevésbõl is, nekem 1500 ft volt az elsõ és hátsó, persze dinamót még szerelnem kellene, de igazából nem lesz rajt.
Keep Cruisin'
kacsaCSÕrûemlõs
Posted 2009. February 08. - 17:36
Más...
csõ
Posted 2009. February 08. - 16:17
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet olyan lámpát szerezni, mint Vegacs nagyobbik verziója, csak ledes kivitelben? Nem akarok dinamózni.
Csöcsmetál
Posted 2009. February 08. - 12:56
Jó ötlet!Egyszer még táblánk is lesz!Nekem még egy olyan is tetszene mint az OrangeCountyChoppers motorosoké,tehát a vázban lenne benne az M betü a két kerék meg a két C betü.Már csak a photoshop kezelését kell megtanulni és mehet a logo gyártás.A szomszédom nyomdász és lehet tudna matricákat is gyártani nekünk!
CSÕváz
Posted 2009. February 08. - 12:03
Posted 2009. February 08. - 11:34
Imádok erdei utakon tekerni, de sajna arra a cruiser nem való.
Ha van kedve vkinek nyárra olyat is szervezni hát én ott leszek!
imádom ezt a kis bicajt fõleg az új kormányával!
Myk!
Jó cuccok vanak ott tényleg, csak nem a magyar pénztárcához méretezve sajna.
A lámpa kérdést sztem meg tudod oldani kevésbõl is, nekem 1500 ft volt az elsõ és hátsó, persze dinamót még szerelnem kellene, de igazából nem lesz rajt.
Keep Cruisin'
Posted 2009. February 07. - 23:18
Ez nem chinai.Egy kérdés kicsit OFF, de más topicban a hülyék ráokoskodtak már és szerintük tescós a bicaj tehát a kérdés, hogy ez most mi?ugyanis a scott két színnel készít vázakat e meg nagyon egynemûnek tûnik, de a feliratok viszont igazolhatják, hogy valami özönvíz elõtti eredeti darab, vagy nagyon jó kínai másolat.Akkor viszont nem értem miért shimano minden szerelvény és tengely.
Elõre is köszi a véleményeket!
Képek:
Illetve lehet,hogy chinában gyártották de attól még scott.
A hátsó papucsban eléggé ott van.És mellette még látszik a fotón a szép illesztés a papucs/láncvilla/támvilla találkozásánál.Egy gagyi chinai bicaj nem ilyen.És a markolat is gyári meg a nyeregcsõbilincs is.Plusz a varratok is elég minõséginek tûnnek.Nagyon is!
Scott ez bizony!(csak nem felsõ-kategóriás)
CSÖ(kött)
Posted 2009. February 07. - 23:05
Szép kis bolt, van egy pár igazi csemege közte amit ott árulnak!Helló!
A szettedhez hasonlót láttam itt:
http://www.juniors-c...en.php?saSearch[category]=Lampen&saSearch[special]=&VID=67eabc8a5ff9f78bb033b575b1a690be
A lampen kategória /gyengébbek kedvéért/ alja felé lesz 36 euro az ára.
Sztem is jól néz ki, bár biztos van ennél jobb és szebb, mindennel így van ez.
Tehát szerintem fel kell szerelni!
CSÕ
Posted 2009. February 07. - 23:03
Na erre még nem is gondoltam!Szerintem nem a dinamóval van a baj. A gumi oldala nem fut egyenesen hiába van kicentírozva a
felni (vagy ráf?). Az enyém azóta zörög(szerintem a tied is ritmikusan)mióta kicseréltettem
a hátsó agyat. Az meg ugye gumi le küllõ ki stb. Ha egy dinamó zörög szerintem a gumitól van hiszen olyan mint egy villanymotor nem sok érintkezõ alkatrész van benne.
Ha nagy baromságot írtam szóljatok.
Kipróbálom egy másik dinamóval,és ha azzal sem jó akkor lehet érdemesebb áttérnem az elemes lámpákra!
Posted 2009. February 07. - 19:15
Szerintem nem a dinamóval van a baj. A gumi oldala nem fut egyenesen hiába van kicentírozva aNekem tetszenek!A nagy lámpa kifejezetten szép,ami egy jó konzollal
rögzitve dísze lehet a bringának!A lámpa szett meg egy túlélõ Orosz-Kínai csoda,ami sok évig szolgálhat problémamentesen,és szerintem a dinamó meg nem olyan hangos mint a Schwinné.Be kell ruháznom ilyen csecsebecsékre......
Na
CSÕrgõ
Imádom a KRÓMOT!!!!!!!!!!!:lol1:
Ui:Patkófék bután nézne ki a cruiseren?
felni (vagy ráf?). Az enyém azóta zörög(szerintem a tied is ritmikusan)mióta kicseréltettem
a hátsó agyat. Az meg ugye gumi le küllõ ki stb. Ha egy dinamó zörög szerintem a gumitól van hiszen olyan mint egy villanymotor nem sok érintkezõ alkatrész van benne.
Ha nagy baromságot írtam szóljatok.