Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2009. May 06. - 18:28
vettem egy jó nagy dupla(nagy)rugós selle montegrappa nyerget. a 2 nagyon kívül még vagy 6 kicsi is van benne, szóval csillapít rendesen. jó puha az anyag is, kicsit csillogós logók az ülésen, kopottasfehérrel körbevarva, szóval korrekt 2500 ft-ért (pót-kerék)
hajlított nyeregcsõvel ment is a keróra, eddig bejön
Posted 2009. May 06. - 02:08
Így van ! Illetve nem igazán, nem is néz az ki olyan rosszul ! Max kicsit meg kell piszkálgatni, de jó alap. Pláne ennyiért...
Azért a Capriolo Nectar most nagyon ott van...
Csak nézz utána.
Próbálok barátkozni ezzel a Hauser vázzal, de sehogy sem megy:(. Kétségtelen, nálam is a Nectar viszi a pálmát és persze amióta mutattam a zasszonynak, hááát tudom hogy neki is a szíve csücske. De sajna nincs most 80.000 HUFnágelem. Most úgy próbálok trükközni az árral, hogy van egy biciklis bolt Cegléden ahol elfogadnak üdülési csekket és venni közel féláron. Mi elött rájöttem nem sokat tudtam volna venni most meg nincs senkinek, úgyhogy egyenlõre stender.
De azért köszi!
CSÕ
Posted 2009. May 05. - 22:14
Hajjajj ! Nem volt egyszerû, de sikerült :oczko: 715 mm a külsõ széleken mérve.Szia Karesz.
Egy függõónszerû dologgal meg mérõszalaggal lszi. közelíts a cruiser felé. :matrix:
A stucni befogórészétõl (kormány eleje) mérd a távolságot a fogantyú végéig a függõón segítségével (de elõtte célszerû a kormányvégeket is összekötni szig.szalaggal, hogy középen tudd mérni.)
Meg a kormányvégek távolsága is kellene, köszi, bocsika.
Publikus a fehér váz fellelési helye és ára?
Köszi.
A váz a debreceni Pót-kerékbõl van, kritikán aluli fekete fényezéssel 19.900 HUFnágelt kértek el érte. Acél elsõ villa is jár hozzá.
CSÕ
You can never have "enough" bikes.
Posted 2009. May 05. - 22:08
Nem a legszebb de ócco ész új.
http://www.velo-x.hu...uhaz-11&id=8892
Így van ! Illetve nem igazán, nem is néz az ki olyan rosszul ! Max kicsit meg kell piszkálgatni, de jó alap. Pláne ennyiért...
Azért a Capriolo Nectar most nagyon ott van...
Csak nézz utána.
Posted 2009. May 05. - 22:06
Hej !!!Ez a Vegacsék boltja,ha rákattintotok a cruiserekre ott látható rasta barátunk mûremekét!
Posted 2009. May 05. - 21:59
Ez a Vegacsék boltja,ha rákattintotok a cruiserekre ott látható rasta barátunk mûremekét!Nem a legszebb de ócco ész új.
Posted 2009. May 05. - 19:51
Nem a legszebb de ócco ész új.Látom megy a nagy canga építési láz . Nem tud valaki nõi vázat? De még jobb lenne egy használt csajos cruiser. Az asszony sárkányoskodik hogy neki kell de sehol nem kapok, újonnan meg nem túl óccó.
CSÕrgõkígyó
Posted 2009. May 05. - 12:13
Pickup, az Unicum feliratot el lehet valahogy távolítani vagy festeni kell?
Hali.
800-as vizes csiszolópapírral óvatosan kb 15 perc alatt végeztem vele.
Vigyázz, mert könnyû lecsiszolni fémig a vékony réteget.
(Egy kis helyen nekem is sikerült.)
Posted 2009. May 05. - 12:09
Hali!!
Köszi a választ!! Biztosan jól fog kinézni, de nekem már így is nagyon tetszik !!!. Mondjuk ha az enyém lenne, azért pár apróságot én is változtatnék rajta, :)de az alakját így hagynám meg!! Apropó hogy sikerül nyerned még kb. 25-30 cm a tengelyhosszában??? Legalábbis a képeket nézegetve kb. annyit sikerült még nyerned!!!
Szia, kivettem a rugót. Csak így egyszerûen.
Posted 2009. May 05. - 12:07
Kösz, Imi !
A láncvédõ rögtönzött, az alu tartófül áthegesztésére nem volt türelem...
A váz a több helyen árult noname, valószínûleg tajwani hosszított acélváz szakasztott mása geometriailag.
Kormány hossza ??? Azt hogy mérik ?
A sokküllõs jól bírja, csak nehéz róla letörölni a port... :oczko:
CrazyBob rulez !
Szia Karesz.
Egy függõónszerû dologgal meg mérõszalaggal lszi. közelíts a cruiser felé. :matrix:
A stucni befogórészétõl (kormány eleje) mérd a távolságot a fogantyú végéig a függõón segítségével (de elõtte célszerû a kormányvégeket is összekötni szig.szalaggal, hogy középen tudd mérni.)
Meg a kormányvégek távolsága is kellene, köszi, bocsika.
Publikus a fehér váz fellelési helye és ára?
Köszi.
Posted 2009. May 05. - 10:06
Posted 2009. May 05. - 08:42
Szia Stezol.
Ha a hosszú tengelytávúra gondolsz, akkor az egy Capriolo (Unikumos festéssel) eredetileg. Így nézett ki anno:
Lehet találni belõle 30 ezertõl (leegyszerûsítve, én adtam el) kb 80 ezer forintig:wtf:.
Kb 1 hete alakítottam át a villáját ilyenre helyi látványosság lett a bolt elõtt. Sokan megbámulják, páran meg is akarták venni. Örülök hogy tetszik,
de még nincs kész ez sem.
Pickup, az Unicum feliratot el lehet valahogy távolítani vagy festeni kell?
Posted 2009. May 05. - 08:26
CSÕrgõkígyó
Posted 2009. May 04. - 23:09
Öööööö, igen. Ez az utóbbi építés kicsivel hosszabb, mint az átlag, de egy Dyno Coaster-nél persze rövidebb :oczko:
És nem, árat nem tudok mondani, mert akkora a szórás a cuccok árában és az igényekben... Esetleg egy nagyjából alsó határt tudnék saccolni.
70-75e Hufnágel alatt nem nagyon lehet összehozni elfogadható (jó) minõségû, egyedi bringát, szerintem...
ívesaluCSÕ
Aham!! Én is így saccoltam az árát!! Ez a fehér színû, bringa is nagyon tetszik. Az alakján ezen sem változtatnék, csak mondjuk a színeken, meg nekem tetszene egy jó nagy csepp alakú króm lámpa az elejére, legalábbis megnézném úgy is, és akkor dönteném el hogy kell e rá vagy sem!!.
Posted 2009. May 04. - 22:57
Szia Stezol.
Ha a hosszú tengelytávúra gondolsz, akkor az egy Capriolo (Unikumos festéssel) eredetileg. Így nézett ki anno:
Lehet találni belõle 30 ezertõl (leegyszerûsítve, én adtam el) kb 80 ezer forintig:wtf:.
Kb 1 hete alakítottam át a villáját ilyenre helyi látványosság lett a bolt elõtt. Sokan megbámulják, páran meg is akarták venni. Örülök hogy tetszik,
de még nincs kész ez sem.
Hali!!
Köszi a választ!! Biztosan jól fog kinézni, de nekem már így is nagyon tetszik !!!. Mondjuk ha az enyém lenne, azért pár apróságot én is változtatnék rajta, :)de az alakját így hagynám meg!! Apropó hogy sikerül nyerned még kb. 25-30 cm a tengelyhosszában??? Legalábbis a képeket nézegetve kb. annyit sikerült még nyerned!!!
Posted 2009. May 04. - 22:50
Öööööö, igen. Ez az utóbbi építés kicsivel hosszabb, mint az átlag, de egy Dyno Coaster-nél persze rövidebb :oczko:Hali!!
Igen, a te géped is tetszik nagyon, bár valamiért a hosszabb tengelytávolságúak tetszenek!! Az valahogy lazulósabbnak tûnik!!!.
Jól láttam te építesz is megrendelésre ilyen szépségeket??. Ha igen, akkor tudsz árat is mondani??!!
Csõ
És nem, árat nem tudok mondani, mert akkora a szórás a cuccok árában és az igényekben... Esetleg egy nagyjából alsó határt tudnék saccolni.
70-75e Hufnágel alatt nem nagyon lehet összehozni elfogadható (jó) minõségû, egyedi bringát, szerintem...
ívesaluCSÕ
Hoppá ! Így visszaolvasva már látom : Amit írtam, csak az új alkatrészekbõl, egyedi építésû bringákra áll !!!
Egy jó állapotú, használt, vagy mondjuk nyereménybringa jobb biznisznek tûnhet...
Posted 2009. May 04. - 22:38
És ehhez mit szólsz ?
Nekem is volt ilyen, sõt, azóta eléggé keresett, kultikus cuccá vált... Megbízható cucc. És szép.
CSÕ
Hali!!
Igen, a te géped is tetszik nagyon, bár valamiért a hosszabb tengelytávolságúak tetszenek!! Az valahogy lazulósabbnak tûnik!!!.
Jól láttam te építesz is megrendelésre ilyen szépségeket??. Ha igen, akkor tudsz árat is mondani??!!
Csõ
Posted 2009. May 04. - 21:27
nemtudom, nekem a csepel-kormány (a gyári csepel-cruiseren is pont olyan van) kényelmes
illetve nekem ilyen van. ez a középsõhöz hasonlít
Posted 2009. May 04. - 20:54
Kormányból ezek vannak mifelénk mostanság. Azért kellett utána járnom, mert a zasszony nem bírta a SZÉLES kormányt (lásd a képen), így vettem az állítólag régebbi Schwinn Csepel Cruiserét (legkisebb). Szerintem nagyon gáz volt menni vele. Azután a középsõ, egy Cora-s Intensive (u.a., mint a Neuzer Beach) (középsõ) bontott kormány ment rá. Ez már számomra is elfogadható középút.:
Szerintem a legszélesebb az egyedüli igazi...:love1:
nemtudom, nekem a csepel-kormány (a gyári csepel-cruiseren is pont olyan van) kényelmes
Posted 2009. May 04. - 20:50
Kormányból ezek vannak mifelénk mostanság. Azért kellett utána járnom, mert a zasszony nem bírta a SZÉLES kormányt (lásd a képen), így vettem az állítólag régebbi Schwinn Csepel Cruiserét (legkisebb). Szerintem nagyon gáz volt menni vele. Azután a középsõ, egy Cora-s Intensive (u.a., mint a Neuzer Beach) (középsõ) bontott kormány ment rá. Ez már számomra is elfogadható középút.:amit én vettem, az 1700 volt. az a schwinn-csepeléké. de láttam másfajtát 1900 ft-ért, az kicsit hosszabb, de a törésszöge kisebb volt. a csepénél vmivel kisebb pedig 1500 felé volt..
Szerintem a legszélesebb az egyedüli igazi...:love1: