Ja, a váltó nem lenne gond, én speciel el vagyok látva jó kis Sachs Dreigangokkal...Köszönöm a segítséget! A Hauserrel az a gondom, hogy nem váltós! Igen én is ilyen fonott kosárra gondoltam majd a leendõ bringámra! Az építéssel az a gondom, hogy túl sokáig tart! Én pedig szeretnék minél hamarabb biciklizni az "új" biciklimmel!
Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2009. May 13. - 22:25
You can never have "enough" bikes.
Posted 2009. May 13. - 22:20
Nem tudjátok hol és mennyiért lehetne venni sárvédõ és lámpa nélkül ilyet?
Posted 2009. May 13. - 22:16
Nem rossz, fõleg fehérben. De !Ismerõsöm most vett egy nõi Neuzer California 3seb agyváltós gépet,hófehér színben, nekem az is nagyon tetszik,érdemes megnézni!
http://www.bike-shop...ifornia_nexus_3
A Summertime-hoz képest drága is és semmivel sem szebb, SÕT !!!
Szerintem.
Posted 2009. May 13. - 22:14
Nekem a Marin-nal az a bajom, hogy nincs benne semmi tradicionalitásSzerintem is olyat kell venni, ami tetszik! Mert ha nem, akkor mindig nézegetni fogok majd! A Marin tényleg tetszik, de nézegettem azt is amit a Csepel adott ki a 80. évfordulójára! Ez is jó lenne nekem!
Nem tudom melyik lenne jó, majd megnézem a környékünkön is! Köszönöm a segítséget!
Biztos jó, de nem tetszik.
Hol van a ti környéketek amúgy ?
Posted 2009. May 13. - 22:04
Ismerõsöm most vett egy nõi Neuzer California 3seb agyváltós gépet,hófehér színben, nekem az is nagyon tetszik,érdemes megnézni!Köszönöm a segítséget! Néztük a Capriolo nõit mi is, csak a színe nem tetszik! Olyan bugyirózsaszín, barbibabás!
Ha van valami eladó ilyen bringa, akkor írjatok!
Köszike!
http://www.bike-shop...ifornia_nexus_3
Posted 2009. May 13. - 21:36
Üdv a MCC klubban!
A Schwinn az jó,nekem is az van!Szeretem!
Sárvédõt meg kiegészítõket itt: http://www.velo-x.hu...rov=alk_cruisertudsz venni elérhetõ áron.Kosár bármelyik bringaboltban van.
Erre már csak egy kosár kell:http://www.capriolo....mkod=404&kezd=0
Köszönöm a segítséget! Néztük a Capriolo nõit mi is, csak a színe nem tetszik! Olyan bugyirózsaszín, barbibabás!
Ha van valami eladó ilyen bringa, akkor írjatok!
Köszike!
Posted 2009. May 13. - 21:33
Én közvetlenül az elõtted érkezõ vagyok, hasonló kérdésekkel pár napja.
Ahogy érdeklõdtem a világban a Marin-t mindenütt dicsérték, ha készen akarsz venni akkor nem nyúlsz mellé.
Én is nézegettem a férfi variációt, de a gepida nedao classic jobban tetszett.
Szerintem azt vedd meg amelyik a legjobban tetszik ( és jó minõség) mert ha mást veszel, mindig nézegetni fogod az szíved vágyát (hogy de megérte volna azt a plusz 5-10 ezer ft-ot)
De ezeket laikusként mondom.
Ha van rá keret akkor én a helyedben összeállíttatnék itt valamelyik "dörzsölt" építõvel egyet az álmaim szerint.
Szerintem is olyat kell venni, ami tetszik! Mert ha nem, akkor mindig nézegetni fogok majd! A Marin tényleg tetszik, de nézegettem azt is amit a Csepel adott ki a 80. évfordulójára! Ez is jó lenne nekem!
Nem tudom melyik lenne jó, majd megnézem a környékünkön is! Köszönöm a segítséget!
Posted 2009. May 13. - 21:29
Szia Klaudia !
Üdv a cruiseresek/, még ha leendõ is vagy :oczko:/ között !
A Schwinn-Csepel jubileumi kadása szép is, jó is. Úgy tudom, hogy létezik belõle teljesen felszerelt változat is, bár a sárvédõket utólag is be lehet szerezni, ráadásul még szebb is, mint a gyári ! A lámpákkal is ugyanez a helyzet...
A debreceni Pót-Kerék-ben nagyon szép fonott, kormányra szerelhetõ kosarat láttam, natúr színben, erre ez tökéletes lenne.
Épp ma láttam egy bordó Hauser Summertime-t , sokaknak nem tetszik, szerintem meg tök jó' néz ki ! És olcsó is, egy-két alk. kicserélésével jó bringa lehet .
Építeni/átépíteni is lehet, válogatott jó minõségû alkatrészek vannak már, de az nem lesz olcsóbb...
CSÕ(így szoktuk itt:D)
Köszönöm a segítséget! A Hauserrel az a gondom, hogy nem váltós! Igen én is ilyen fonott kosárra gondoltam majd a leendõ bringámra! Az építéssel az a gondom, hogy túl sokáig tart! Én pedig szeretnék minél hamarabb biciklizni az "új" biciklimmel!
Posted 2009. May 13. - 21:21
Persze hogy jó lesz!:prosze:Szóhoz sem jutok.Nagyon sokkal fogok már tartozni neked.Holnap elhozom a nyerget és teszek fel róla képet!Mingyá' megnézem, milyen kellene hozzá, aztán keresek valamit hozzá. A csengõvel együtt megkapod. Holnapután, vagy a jövõ héten postán. Jó lesz így ?
KÖSZÖNÖM!
Egy nagy CSÕkulcs!
Posted 2009. May 13. - 21:14
Sziasztok!
Új vagyok itt! Szeretnék venni egy cruiser biciklit! Olvastam, hogy a Csepel kiadott a 80. évfordulójára egy ilyen biciklit és egy olyan nagyon tetszene! Csak azzal az a bajom, hogy nincs rajta sárvédõ és esetleg egy kosár ( lévén hölgy vagyok)! Nézegettem már több ilyen bicajt is pl. Marin Heart's Desire Nõi 3Seb......
Olvastam itt olyant is, hogy összerakni egyet, de sajnos én nagyon nem értek hozzá.........de talán lenne, akivel összetudnék rakni egyet ( férjem, bátyám), dee én minnél hamarabb szeretnék egyet! Alkatrészt is hol szerezném be!
Ha esetleg valaki tudna egyet annak nagyon örülnék! Hogy melyik jó bicikli, melyiket érdemes megvenni vagy esetleg összerakni egyet!
Kritériumaim, hogy váltós legyen , sárvédõs, láncvédõs...!
Segítségetek köszönöm!
Szia Klaudia !
Üdv a cruiseresek/, még ha leendõ is vagy :oczko:/ között !
A Schwinn-Csepel jubileumi kadása szép is, jó is. Úgy tudom, hogy létezik belõle teljesen felszerelt változat is, bár a sárvédõket utólag is be lehet szerezni, ráadásul még szebb is, mint a gyári ! A lámpákkal is ugyanez a helyzet...
A debreceni Pót-Kerék-ben nagyon szép fonott, kormányra szerelhetõ kosarat láttam, natúr színben, erre ez tökéletes lenne.
Épp ma láttam egy bordó Hauser Summertime-t , sokaknak nem tetszik, szerintem meg tök jó' néz ki ! És olcsó is, egy-két alk. kicserélésével jó bringa lehet .
Építeni/átépíteni is lehet, válogatott jó minõségû alkatrészek vannak már, de az nem lesz olcsóbb...
CSÕ(így szoktuk itt:D)
Posted 2009. May 13. - 20:59
Mingyá' megnézem, milyen kellene hozzá, aztán keresek valamit hozzá. A csengõvel együtt megkapod. Holnapután, vagy a jövõ héten postán. Jó lesz így ?A Lepper primus nyereghez nincsen meg a bilincs ami a nyeregcsõhöz fogja!Mondjuk így is elhozom,de azonnal szeretném élvezni a hatást!
Valakinek valami gyors életmentõ ötlete?
CSÕ
Posted 2009. May 13. - 20:58
Sziasztok!
Új vagyok itt! Szeretnék venni egy cruiser biciklit! Olvastam, hogy a Csepel kiadott a 80. évfordulójára egy ilyen biciklit és egy olyan nagyon tetszene! Csak azzal az a bajom, hogy nincs rajta sárvédõ és esetleg egy kosár ( lévén hölgy vagyok)! Nézegettem már több ilyen bicajt is pl. Marin Heart's Desire Nõi 3Seb......
Olvastam itt olyant is, hogy összerakni egyet, de sajnos én nagyon nem értek hozzá.........de talán lenne, akivel összetudnék rakni egyet ( férjem, bátyám), dee én minnél hamarabb szeretnék egyet! Alkatrészt is hol szerezném be!
Ha esetleg valaki tudna egyet annak nagyon örülnék! Hogy melyik jó bicikli, melyiket érdemes megvenni vagy esetleg összerakni egyet!
Segítségetek köszönöm!
Én közvetlenül az elõtted érkezõ vagyok, hasonló kérdésekkel pár napja.
Ahogy érdeklõdtem a világban a Marin-t mindenütt dicsérték, ha készen akarsz venni akkor nem nyúlsz mellé.
Én is nézegettem a férfi variációt, de a gepida nedao classic jobban tetszett.
Szerintem azt vedd meg amelyik a legjobban tetszik ( és jó minõség) mert ha mást veszel, mindig nézegetni fogod az szíved vágyát (hogy de megérte volna azt a plusz 5-10 ezer ft-ot)
De ezeket laikusként mondom.
Ha van rá keret akkor én a helyedben összeállíttatnék itt valamelyik "dörzsölt" építõvel egyet az álmaim szerint.
Posted 2009. May 13. - 20:17
Üdv a MCC klubban!Sziasztok!
Segítségetek köszönöm!
A Schwinn az jó,nekem is az van!Szeretem!
Sárvédõt meg kiegészítõket itt: http://www.velo-x.hu...rov=alk_cruisertudsz venni elérhetõ áron.Kosár bármelyik bringaboltban van.
Erre már csak egy kosár kell:http://www.capriolo....mkod=404&kezd=0
Posted 2009. May 13. - 20:12
Valakinek valami gyors életmentõ ötlete?
CSÕ
Posted 2009. May 13. - 14:50
Jó,Jó csak viccnek szántam.Ezek szerint ismeritek az érzést, vagy hallottatok róla:)
Igen, utoljára kb. kollégista koromban (úgy 18 éve.)
Nem volt jó...
Posted 2009. May 13. - 14:47
Igen.
Ürítettem.
Mármint a postaládám.
Nagyon várom a spanyolviaszt.
Elvégre nem találják fel mindennap.
csõ
A párom leadta a rendelést.
Nõi cruiser matt fekete színben.Rózsaszín felnivel,2x72 küllõre fûzve,fekete köpennyel.A sárvédõk pedig telis-tele rózsaszín csillagokkal.Fekete kormány.... miegymás.
Asszem ezzel elleszek egy darabig.
És hozzáfûzte,hogy nem õszre szeretné.Hû....
Bakker Vegacs, egy pillanatra elgondolkodtam, hogy elköltöztél Angliába .
Az elõzõ 2x72 küllõs kerekedbe milyen agyak voltak?
Leírva jól néz ki a bringa, kíváncsian várjuk...még õsz elõtt
Posted 2009. May 13. - 09:18
Segítségetek köszönöm!
Posted 2009. May 12. - 22:36
Posted 2009. May 12. - 22:02
Megkérdeztem a fricc kolegát azt mondta van neki tiszta fehér nyerge, nirve .Megnézi a markolatot is, próbáltam délután is hívni, de szerintem be volt havazva és nem ért el a keze szerelés közben a telefonig.Holnap megpróbálom még1* árakkal együtt.
Csõ
Posted 2009. May 12. - 21:57
Hát igen, ez nem jó...
Jó,Jó csak viccnek szántam.Ezek szerint ismeritek az érzést, vagy hallottatok róla:)