Gyûjtöttünk egy kis alibi-vasat, és ellátogattunk tegnap a nagykanizsai (továbbiakban: nk.-i) telepre.
Na azért érdemes volt ám!
Megengedték, hogy a kupac szélénél egerésszünk óvatosan.
Találtunk is egy-két szép darabot, többek közte egy Puch Super Sprint fiú vázat, kerekeitõl, ülésétõl, sárvédõitõl megfosztva.( kb. van vagy 25-30 éves) De a lényeg megvolt (váz, villa, kormány és középcsapágy, nyeregcsõ, kormány. 20-as kerék kell bele, Campingé jó lesz. Esetleg Sachs-al fûzve:D Ha valakinek van fölös ékes gyerekhajtómûve, kérem jelezze (mert az se volt rajta)
Hoztam még egy nõi jóállapotú montivázat is.
Meg Sachs Dreigangot kerékben (Karesz az 515-ös szám mit kell, hogy mondjon?) Kukkoltam még erõsen mindenfelé, további ilyesfélék után áhítozva, de más semmi... Remélem mûködik, a lánckerék is F&S volt rajta, egész jó állapotban. Eszméletlen hogy miket kidobnak!!!
Meg még hoztam régi BMX kormányt stucnival (hasonló mint a régi Schwinn cruisereken volt)
Amikor fizetésre került a sor (100 ft/kg, alkudtuk 120-ról) akkot látom, hogy valaki frissen hozott egy 3ttt alukormányt stucnival, na jó kicsit karcos volt, meg hiányzott a csavar ami rögzíti a villába, de deformálódásmentes állapotú! Gondoltam milyen jó lesz ez a fixibe esetleg. Kérdem mibe kerül, mondta: vidd.
Rendes gyerek, biztos ezért van 600-as Mercije (az is ott állt, szép volt, de fõleg nagy)
Képeket késõbb tudok, mert nem hoztam el a gépet.