Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Na Üdv mindenkinek!
Örülök hogy megismerhettem a cruiseres csapat azon részét,
akikkel még nem találkozhattam.Nagyon jó volt a közös program,a Margit sziget különösen tetszett és nagyon jól éreztem magam, bár bírtam volna még többet is tekerni!Na majd a legközelebbi találkozón!A káoszos CM-et azt hiszem legközelebb kihagyom:scared: az nem jött be.Mindenki jó fej és remélem ez így is marad.
FenevaD kollegának üzenem a dobfék csak szép,és csak is lassításra alkalmas (legalábbis ami nekem van)!
Képek fas.ák,jöhetnek még és akinek van, az ne sajnálja felrakni!
CSÕ

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Jó idõt és bringázást kívánok minden kedves olvasónknak.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Ezt pedig most lenyúltam.

Üdv.breki-

Hát, ez állati.:D

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
Ezt pedig most lenyúltam.

Üdv.breki-

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
Köszi Karesz sokat segítettél.
Majd az ajánlatot is küld hogy mennyibe fájhat ez nekem.

üdv.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit Nyíregyházáról. Örülök hogy ilyen jó arcokkal találkozhattam a Liszt Ferenc téren és együtt kerekezhettem a Margitszigeten. Sokk jó ötletet láttam ami megindított a cél felé mely egy saját elképzelésen alapuló két kerekû, természetesen CRUISER.
Hogy beazonosítható legyek: fekete GEPIDA NEDAO

Remélem a következõ találkozón is részt vehetek, és akkor már ne gyári jármûvel.

Köszi még egyszer a lehetõséget.

Mélytengeri üdvözlettel: breki- ( Bajkó László)

Szia Breki :) !
Isten hozott !
Amint írtad, hogy építeni fogsz magadnak egy egyedi bringát, azonnal beugrott, milyen is kell neked : Feltöltött kép
:scared:
vagy:
Feltöltött kép
Nekem tetszik ...
:mad:
Csõ

You can never have "enough" bikes.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit Nyíregyházáról. Örülök hogy ilyen jó arcokkal találkozhattam a Liszt Ferenc téren és együtt kerekezhettem a Margitszigeten. Sokk jó ötletet láttam ami megindított a cél felé mely egy saját elképzelésen alapuló két kerekû, természetesen CRUISER.

Remélem a következõ találkozón is részt vehetek, és akkor már ne gyári jármûvel.

Szia Breki!

Üdv a csapatban.:cool2:
Könnyelmû kijelentésedet szeretném behajtani,azaz 8-as lámpa fénykép elérhetõség stb.
Elõre is köszi.

Monyec

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás

Hali!

+36 20 5023 333.Most egy hétig nem lesz a Peti.Ha tudok én is segítek 309 375 449

Csõ

Köszi! A Flying Machine-os Zsolti komámnak kellett volna, hátha velük tart a hétvégén egy Margit-szigeti krúzolásra. Esetleg más jelentkezõ?

CSÕ

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Sziasztok!
Valaki megtudná adni a Choppershop-os Peti telefonszámát?
Köszi!

CSÕ

Hali!

+36 20 5023 333.Most egy hétig nem lesz a Peti.Ha tudok én is segítek 309 375 449

Csõ

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Sziasztok!
Valaki megtudná adni a Choppershop-os Peti telefonszámát?
Köszi!

CSÕ

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

folyt.köv...

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Helló Mindenki!
Én is örültem, hogy ilyen szép számban összejöttünk, köszi a résztvevõknek.
Úgy néz ki, mindenki jól érezte magát.
Teszek föl pár képet, mazsolázzatok:
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
Sziasztok!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Elõször is elnézést kérek(ünk) minden CM-es résztvevõtõl hogy csak úgy elköszönés nélkül távoztunk a csapattól! Szívesen maradtunk volna még de sajnos mennünk kellett.
Hatalmas érzés volt hogy amikor odaértünk a Liszt Ferenc térre mindenki úgy üdvözölt minket mintha ezer éve ismernénk egymást, pedig csak akkor találkoztunk élõben elõször. Köszönet!
Fantasztikus a csapat, amikor csak lesz rá lehetõség biztosan ott leszünk!
Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt már személyesen is találkozni!
A legközelebbi viszontlátásra!

CSÕ

Csaba !
Semmi gond, megértem és nagyon örülök, hogy ott voltatok, remélem, mihamarabb sikerül összehozni egy önálló talit, az lenne az igazi !

Csaó!
Sajnos a LF. térrõl lemaradtam, de a találkozásról nem ! :) Jó volt ismét együtt krúzolni, üdv az újonnan megismerteknek ezúton is! Tiszta mázli, hogy csatlakozni tudtam, az új munkám miatt mostanság nagyon kiszámíthatatlan körülöttem minden, ezért sem nagyon jelentkeztem.
Miki, elfelejtettem megkérdezni, hogy végülis hogy vált be a dobféked?
A mihamarabbi viszontkrúzolásra! ;)

Andris !
Igen, nagyon örültem ! Asszem, nem csak én...

sziasztok !nagyon köszönöm és örülök, hogy eljöttetek!sajna sokat nem tudtunk beszélgetni, de majd legközelebb.ha valakinek kellenek a képek akkor természetesen elküldöm õket mikor elkészülnek.még egyszer köszi a közremûködést!üdv !

Attila !
Minden rendben volt a csajokkal :D ! Köszi !
A legközelebbi talira téged is elvárunk, ahol sok beszédnek sok lesz az alja is ! Oké ?
A képek természetesen kellenek :)!
CSõ

You can never have "enough" bikes.

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
sziasztok !nagyon köszönöm és örülök, hogy eljöttetek!sajna sokat nem tudtunk beszélgetni, de majd legközelebb.ha valakinek kellenek a képek akkor természetesen elküldöm õket mikor elkészülnek.még egyszer köszi a közremûködést!üdv !

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Csaó!
Sajnos a LF. térrõl lemaradtam, de a találkozásról nem ! :) Jó volt ismét együtt krúzolni, üdv az újonnan megismerteknek ezúton is! Tiszta mázli, hogy csatlakozni tudtam, az új munkám miatt mostanság nagyon kiszámíthatatlan körülöttem minden, ezért sem nagyon jelentkeztem.
Miki, elfelejtettem megkérdezni, hogy végülis hogy vált be a dobféked?
A mihamarabbi viszontkrúzolásra! ;)
happy cruisin'
davenef

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Elõször is elnézést kérek(ünk) minden CM-es résztvevõtõl hogy csak úgy elköszönés nélkül távoztunk a csapattól! Szívesen maradtunk volna még de sajnos mennünk kellett.
Hatalmas érzés volt hogy amikor odaértünk a Liszt Ferenc térre mindenki úgy üdvözölt minket mintha ezer éve ismernénk egymást, pedig csak akkor találkoztunk élõben elõször. Köszönet!
Fantasztikus a csapat, amikor csak lesz rá lehetõség biztosan ott leszünk!
Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt már személyesen is találkozni!
A legközelebbi viszontlátásra!

CSÕ

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Sziasztok!

Csongrád-megyei srác vagyok, pontosabban Szentesi. Egy hivatalban dolgozom, mellette zenészkedem. Nagyon szeretek biciklizni laza tempóban. Ehhez ugye a legmegfelelõbb bicikli egy cruiser.
Nagyon jó ez a fórum. Régóta olvasom már. Pontosabban mióta szeretnék venni egy cruisert. Most úgy tûnik menni fog, csak a választással vannak gondjaim.
Elõször a 2007-es Gepida Nedao Classic fogott meg, de hamar észrevettem, hogy nagyon nehéz beszerezni egyet. Azután a Capriolo Flying machine, Unicum-os verziójára gondoltam, mert láttam, hogy sokan viszonylag "olcsón" meg akarnak szabadulni tõle. Sajnos sokat csalódtam a hírdetõ emberekben, emiatt úgy döntöttem új biciklit veszek szaküzletben.
A héten azt mondta az egyik üzletben az eladó, hogy valószínûleg tudnak teljesen új Nadeo classicot. Ezen kívül még 2 bicikli tetszik nagyon: 1. Schwinn Csepel cruiser (mint hdanesz-nek volt), 2. POWER Cruiser.
Utóbbinak nagyon szép lámpái vannak, viszont errõl a márkáról semmit sem hallottam még, és neten sem találtam semmit. Ismeri valaki?

Elõre is köszönöm a válaszokat! Minden jót!

Szondos

Szondos

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
köszi. Volt már fent róla kép mert ezt a cruisert árultam de végül nem lett eladva.:)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Egy új taggal, szerény személyemmel bõvül a nyíregyházi cruiseres csapat.:)
Apám nekem adta a cruisert névnapomra, és télen lesz egy kis átalakítás rajta.:D
CSÕ

Várjuk a képeket és grat hozzá!