Az úgy jó lenne!
És mennyit kérnél érte kb?
Kb semmit!
Ja egy korsó sör!
Van cimborám aki Szegedre jár suliba és húsvétra haza jön szerintem, akkor elküldöm vele a vázat!Nem nagy ügy rárakni a bõrt ha a hossza hasonló akkor csak a vázon kell új lyukakat fúrni a bõrnek,hogy rá lehessen szegecselni!
You can never have "enough" bikes.
Ez meg a Miki bringája, ez u.a. az a váz. Minden alkatrész beszerzhetõ már, csak össze kell rakni.
Csõ
nah asszony is becsatlakozott a cruiseresek korebe ugyhogy +1 ketyere az utakon
Üdv mindenkinek!
Hazaértem melóból, hulla fáradtan (11 óra meló).
Holnapra megmérem a méreteket, és megírom ide.
Innentõl nincs több idézet mert nem jöttem rá hogy hogy kell:D
Myk74:
Lemérek pár méretet az ülésvázról.
nem tudom, mennyire kellene rábarkácsolni.
Lehet megpróbálkoznék vele, számomra lehet egyszerûbb mint egy rugócsere, a nagy ujjaim miatt:D
Karesz:
Azért próbálkozok a felujításával, mert nem állok úgy hogy Brooks-t vegyek, meg hamár menthetõnek néz ki ez, akkor csak megpróbálok valamit kezdeni vele.
Nincs állandó munkám, viszont a közeljövõben kellene bútorokat vásárolni azt így törekedni kell az olcsóságra.
Amúgy engem is érdekelni ilyen neves tábla:D
Megcsináltatnám matricának:D
Ma meg nem találtam használható dolgokat a maradványok közt.
Nincs valakinek valami régi vagy régebbi hajtómûve amitõl megválna?
Elõállt a helyzet hogy van pénz az alkatrészbeszerzésre, viszont most idõ nincs. mire hazaérek már lehetetlen lenne betekerni a városba hogy vásároljak.
De nemsokán lesz szerencsére szabadnap, akkor elintézem.Addig meg befejezem a vázat.
Helló !És itthon vetted? Mert nagyon tettszik, és lehet, hogy én is vennék egy ilyet... Beszéltem azzal a bringaboltossal, aki Neuzer Acopalyps-et árulja... Állítólag már nincs...
Vannak ilyen ülés rugóim, fekete és crómos is. Milyen magasak kb?
A bowden a karral együtt volt, magában nem lehet ilyet kapni. Ilyen kis pici bizbasz van a végén (esetleg reszelni lehetne egy boltiból), de nem hosszabb az egész 60-70 cm-nél.
Mire gondolsz, mi az, ami jó-e a N3-hoz, a bowden, vagy a kar ?
Itt vannak a képek:
Itt a törött orr-rugó:
Nincs ötlete valakinek, hogy hogyan lehetne kibányászni a fölsõ részét?
Ott szegecs van, vagy nemtudom, de feladja a leckét.
Itt pedig a hátsó rugó. amelyik közelebb van az az eredetije.
(a francba, de lassú ez a képfeltöltés.hu :/ grrrrr)
Ja és holnap szurkoljatok hogy a fõnök megengedje hogy felpakoljak az utánfutójára 1-2 bringavázat esetleg:D
Netalán hogy találjak valami lánckereket:D
Jóccakát
kboross
My Dyno Coaster :: 289_8966.jpg picture by kboross - Photobucket
A váltóbowdent hol sikerült beszerezni,nem tudod véletlenül, hogy jó e az új fajta nexus 3-hoz is.
Vagy valaki tudna ebben segiteni.
Elöre is köszi.
Úgy lehet olyanod, hogy megkérsz engem, és lesz...Srácok, hogyan lehet nekem is MCC_logo_névvel címû táblám?
Csõ