Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2010. április 03. - 10:10

Szép idõt és jó tekerést.
Írta 2010. április 03. - 01:36

Meg nyugodt Húsvéti pihenést.+ Csak óvatosan a belsõleg történõ locsolással.

Írta 2010. április 02. - 21:34

Eladnám a képen látható ELECTRA Sparker alumínium vázat. A váz teljesen új. Korábban terveztem hogy építek belõle még egy bicajt - de mára már beérem kevesebbel

Az irányár 70-ezer forint
Érdeklõdni itt lehet -> sowjet@periszkopradio begin_of_the_skype_highlighting*****end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting end_of_the_skype_highlighting.hu
Üdv

Írta 2010. április 02. - 21:20

Szepi!
Egy dobfék:Sachs VT 4000 Vorderradnabe mit Trommelbremse bei eBay.de: Fahrradteile (endet 04.04.10 21:22:48 MESZ)
Köszi! Figyelem...
Egyébként már nem leszünk majdnem szomszédok! De majd megbeszéljük!
Csõ!
Írta 2010. április 02. - 21:18

Írta 2010. április 02. - 20:49

Írta 2010. április 02. - 20:39

Szerintem orosz ülés!Holnap lefotózom és felrakom a képeket!Nem is láttuk az új bicódat!
Köszi!!! Bepótolom.
Írta 2010. április 02. - 20:33

Szia Myk.
Ez Ruszki nyereg csak spirál rugós? Körbe tudnád fotózni? Köszi!!!
Bõrnyerget vadászok mióta ellopták.
Szerintem orosz ülés!Holnap lefotózom és felrakom a képeket!Nem is láttuk az új bicódat!
Írta 2010. április 02. - 20:09

Ha valaki elfogadható áron tud cruiser vázat azt megköszönném ha szólna.
Írta 2010. április 02. - 19:50

Nem kell valakinek ez a bõr nyereg?
Picasa Webalbumok - magyarcruiserclub - Myk74 Cruisere
Kicsit kopott az eleje meg a hátulja,de nagyon egyben van!Egy festés a váznak meg a bõrnek és tökéletes!
Ajánlatokat privátban várok!
Szia Myk.
Ez Ruszki nyereg csak spirál rugós? Körbe tudnád fotózni? Köszi!!!
Bõrnyerget vadászok mióta ellopták.
Írta 2010. április 02. - 16:52

90%-ban lehet rá rakni,kérdés amit veszel van-e rajta lyuk. pl.
Picasa Web Albums - oblade - Asztal
Oké!
Köszi a segítséget!
http://www.myspace.com/viktorin87
Írta 2010. április 02. - 08:50

Írta 2010. április 02. - 07:33

Egy kérdés azokhoz, akiknek volt már dolga springer villákkal:
Lehet ahhoz sárvédõt felszerelni?
Gondolkozok a villacserén, félig-meddig kényszerbõl, ugyanis tavaly nyár óta van az elsõ villámnak egy enyhe rendellenes görbülete a balesetem miatt.
Arra gondoltam, hogy esetleg felszerelek egy springert, viszont fontos lenne, hogy legyen hely a sárvédõknek is.
Elég gyakran kell sietek a bicajjal, esõ után is, de szeretném ha nem lennék sáros egy-egy tócsa után:D
Írta 2010. április 01. - 22:27

puch mini sprintPuch mini sprint gyemek ker
Írta 2010. április 01. - 22:06

Picasa Webalbumok - magyarcruiserclub - Myk74 Cruisere
Kicsit kopott az eleje meg a hátulja,de nagyon egyben van!Egy festés a váznak meg a bõrnek és tökéletes!
Ajánlatokat privátban várok!
Írta 2010. április 01. - 20:29

Köszi a segítséget!
Ha nem mondod meg, egy jó darabig biztos elszenvedek vele.
Azért áll úgy ahogy, mert még az elõzõ tulaj állíthatta úgy, mert ha én még nem szedtem ki a kereket sose, max meglazítottam, mikor elfordult.
Én is gondolkozok a babánülésen, a 24-esre jó lenne egy:D meg olyan kormány mint a tacskón:D
Láttam tegnap elõtt itt Szegeden egy narancs-fehér Electrát. Bone Finger vagy mi volt a típusa. szép volt:D
Na megyek, megjavítom a bicajt:D
Nincs mit, remélem sikerül a mûtét !
Banánülést én nkább a fiamnak szánnék, ez lesz neki kipofozva:

A kis 16"-os BMX már majdnem kicsi neki...
Nyeregre új huzat, új fényezés, polír, fehérfalú gumik, agyváltó és joystick váltókar, és kész.
You can never have "enough" bikes.
Írta 2010. április 01. - 18:23

Írta 2010. április 01. - 17:45

Villapapucson kívül, befelé álló nyúlvánnyal, a tengely elfordulását ez akadályozza meg meghúzáskor.
Jó munkát...
Köszi a segítséget!
Ha nem mondod meg, egy jó darabig biztos elszenvedek vele.
Azért áll úgy ahogy, mert még az elõzõ tulaj állíthatta úgy, mert ha én még nem szedtem ki a kereket sose, max meglazítottam, mikor elfordult.
Én is gondolkozok a babánülésen, a 24-esre jó lenne egy:D meg olyan kormány mint a tacskón:D
Láttam tegnap elõtt itt Szegeden egy narancs-fehér Electrát. Bone Finger vagy mi volt a típusa. szép volt:D
Na megyek, megjavítom a bicajt:D
Írta 2010. április 01. - 16:29

Egyre többen vagyunk =)
Karesz, szép lett a színe a bringádnak =)
Itt Debrecenben meg úgy néz ki nem egyedül fogok kis banánüléses bringán tekerni: CsepelTacskó
Majd felkerül rá egy piros fekete banánülés, meg elõre egy kiskosár. Majd teszek fel jobb képet is, ha a gazdája ,megtakarítja meg az ülést felteszi =)
De szép Csepel... Na, ma én is rakok föl képeket az én Csepelemrõl, csak elõbb lecsutakolom kicsit...

Nagyon jó idõ van itt, rajzanak kifele a Cruiseresek...

Írta 2010. április 01. - 16:18

Karesz, szép lett a színe a bringádnak =)
Itt Debrecenben meg úgy néz ki nem egyedül fogok kis banánüléses bringán tekerni: CsepelTacskó
Majd felkerül rá egy piros fekete banánülés, meg elõre egy kiskosár. Majd teszek fel jobb képet is, ha a gazdája ,megtakarítja meg az ülést felteszi =)
MySpace; FaceBook; SoundCloud; MixCloud
Monday Rising minden hétfõn délután 4tõl RasTacskóval és Slabbával Tune in...