Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

Apuka

Apuka

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
A schwinn nagykerben nem tudják megmondani, hogy mikor lesz gyártásban cruiser neo. Rendelést sem vesznek fel. A classic-ból van raktáron, de persze az nem olyan szép mint az új. Ha valakinek kell classic, abban tudok segíteni.

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 posts
Értem-értem, csak az a baj, hogy nagyon nem tettszik a váz... :( Meg rendelgetéssel nem akarom húzni az idõt, mert már gurulhatnékom van, meg a bolt itt van tõlünk 2-3 percre, onnan igen könnyen haza lehet tekerni (bár ez nem szempont :)) A váz egész egyszerûen jobban tettszik...

Aztán majd építgetek... :) A rozsda meg nem olyan nagy baj, legfeljebb patkány lesz... :D

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Újonnan vesszük, tehát ezt a rozsdásodás dolgot nem igazán értem... A kép csak illusztráció... :D DE megnézem... A gumi le lesz cserélve Kenda Flame-ra, tényleg kár, hogy nem valami komolyabb. Még nem rendeltem meg, boltból vesszük, ott van helyben, már többször is megnéztem... A 2010-es Schwinnt is néztem, igen, az is ebben az árkategóriában van, ráadásul annak a felszereltsége jóval szebb, bár annak meg a váza nem annyira tettszik... És ha jól emlékszem, az egysebességes...

Szerinted melyik a jobb?

A 2 gepida új volt és pár hét után látszott a rozsda!Szerintem a schwinn!Rendelhetsz belõle nexus 3-as agyváltósat is!Kenda flame van rajta.SCHWINN-CSEPEL
vagy ez http://www.schwinncs...?page=12&prod=7

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 posts
Újonnan vesszük, tehát ezt a rozsdásodás dolgot nem igazán értem... A kép csak illusztráció... :D DE megnézem... A gumi le lesz cserélve Kenda Flame-ra, tényleg kár, hogy nem valami komolyabb. Még nem rendeltem meg, boltból vesszük, ott van helyben, már többször is megnéztem... A 2010-es Schwinnt is néztem, igen, az is ebben az árkategóriában van, ráadásul annak a felszereltsége jóval szebb, bár annak meg a váza nem annyira tettszik... És ha jól emlékszem, az egysebességes...

Szerinted melyik a jobb?

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Na, jövõ héten meglesz a krúzerem... :D 2010-es Nedao...

Feltöltött kép

Jól nézd át hogy nem-e rozsdásodik a váz a felsõcsõ és a nyeregcsõ találkozásánál!2 cimbinek is ez a probléma jött elõ!Jó kis alap csak kár hogy kihagyták a big apple gumit!Már megrendelted?Én megnézném a 2010 schwinnt is ami szintén jó árban van,az ráadásul z hajtómûvel és ha jól tudom még mindíg drifter nyereggel van szerelve(jobban pimpelhetõ) ez nem z-hajtómûves és borzasztó a nyereg rajta!Bocsi de nem akarom elvenni a kedved csak segíteni akarok!

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 posts
Na, jövõ héten meglesz a krúzerem... :D 2010-es Nedao...

Feltöltött kép

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Jó helyre-kezekbe került a fekete Lepper Primusom!
Picasa Web Albums - Atis - C

Apuka

Apuka

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
OK urak!

A fogasok elkeltek!
Chiccoka hivj fel, ha tudod hogy mikor kellene. voda6447010

Többieknek CM vagy posta.

Csengõ esetleg valakinek??

bulesz

bulesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 posts

Ez igen.

atlas vintage bike 1960's - Caloocan - Sporting Goods - Bicycles - vintage bike

ez nagyon vicces.. kanyarodni elég érdekes lehet vele, pláne tekerés közben! :)
Don't try this at home!

Chiccoka

Chiccoka

vendég

• fórumtag
  • 46 posts
A harmadikat meg tartsd meg nekem legyszi.Ha szombatig jo ha nem akkor Bp-en a tudom venni holnap után vagy azután.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
igen

A csengõbõl van több darab is. Szép nagy, mutatós darabok! 1000 Ft/db ra gondoltam.

A köríves nekem szól??

A lánctányérok szintén 1000 Ft/db.

Apuka

Apuka

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
Lánctányérból a háromágú lefoglalva, a köríves úgy tûnik szintén, clubtársak által!

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Ilyet tud valaki?

26 Zoll Cruiser Fahrrad Sport Bike Schwinn *NEU* bei eBay.de: Fahrr

Apuka

Apuka

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
A csengõbõl van több darab is. Szép nagy, mutatós darabok! 1000 Ft/db ra gondoltam.

A köríves nekem szól??

A lánctányérok szintén 1000 Ft/db.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
kõrívest hozd ki a cm-re.stop

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Sajna én sem tudok eljutni, Debrecenben leszek a fiúkkal meccset játszani.
Már üzemképes a gépem csak ilyen esõs idõben nem tudok egy jó képet csinálni róla kint, lakásban nem mutatja igazából magát.
Még van egy-két apróság, de csak úgy suhanok vele.....

Állat a belemezeléses dolog, én is sokáig gondolkodtam rajta csak a kivitelezés elég nehéz, hogy király legyen.A "tankon" nagyot dobna biztos egy igényes kép vagy motívum.

Kár, hogy te sem tudsz jönni ...
Viszont ma szép napsütés volt, nem sikerült fotóznod ;) ?

You can never have "enough" bikes.

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

Sziasztok!

Van néhány eladó holmim.
Íme:

Picasa Webalbumok - szalayg - Cruiser

44 fogas mindegyik, CNC-zett, teljesen újak.

A csengõ "revolveres". Egy karlenyomásra fordul kb. 5-öt, és szépen csenget. Átmérõ:6,5 cm, szélessége:5,5 cm.

Szia!
Érdekelne a csengõ,kérlek írj ide privátban:
hollandris@gmail.com
Köszi!
happy cruisin'
davenef

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Erre gondoltál?
Nirve.com - Large Image
Nirve.com - Design & Manufacture Stylish Customed Beach Cruiser Bikes and Components

Nem pont erre, de ez még jobb is...

Apuka

Apuka

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
Sziasztok!

Van néhány eladó holmim.
Íme:

http://picasaweb.goo...814748793803010

44 fogas mindegyik, CNC-zett, teljesen újak.

http://picasaweb.goo...814753878609426

http://picasaweb.goo...814764078060770

A csengõ "revolveres". Egy karlenyomásra fordul kb. 5-öt, és szépen csenget. Átmérõ:6,5 cm, szélessége:5,5 cm.

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 posts

Jesszus Mária !
A hideg kirázott, olyan csúnya ! Az igazi velocipéd, az igen, az tetszik, de ez a korcskeverék... :(
Ez, azon kívül, hogy biztosan kényelmetlen és csúnya, még nem is használható normálisan, mivelhogy a hajtásba áttételt építeni nem lehet, a kerék kicsi, ezért nem megy sehova...

Feltöltött kép

Ez az igen. Remélem nincs harag...

Csöcs

Ez a tag Nagykõrösi, Kóra Sándor. Nyáron gyakran lehet látni a városban kerekezni ezzel a vassal. Kicsit feltünési viszketõs a pali meg különc is mint a bringája. Mérlegállást csinál a kerón a tini lányoknak meg ilyesmi, de nem harap nem veszélyes!:) Úgy tudom áttelepült bicajozni Kecskemétre mert ott némely cukrász fizet neki csak hogy ott kerekezzen érdekességként. Állítólag Csehországban csinálják manufaktúrában és 900.000 HUFnágel az ára.