Egy kep a cruiseremrol, hamarosan lessz rajta sarvedo es 2 fazisu lampa is.
Eddig igy nez ki:
...
Gyerekek!
Most nem értem... az addig ok hogy veszünk egy vázat meg a többi alkatrész, de ez még attól nem építés, hanem szerelés. Szerintem.
Másik, hogy azért szerintem nem vagyok egyedül azzal a ténnyel, hogy ettõl a kerótól nem dobtam egy hátast.
Szóval NE érts félre 'hibrid' de van még mit dolgozni ezen a kerón!
Boccs ha negatív voltam, de ez a fajta kritika inkább építõ jellegû, mint sem romboló.
...ez csak egy vélemény volt. Roboo
Mit kellene kipróbálni?
Itt a többség tévedésben van ugyhiszem a fogalmakat illetõleg!
Az építés és a boltban megveszem az alkatrészeket és összerakom az két különbözõ doldog!!!
Az sem építés hogy lecserélem a kormányt , az ülést és egy békát teszek a sárvédõre...
Még én sem építettem kerékpárt, mert nem értek hozzá!!!
A design meg égészen más!!!
Az sem építés!!!!
A vélemény az meg egyéni és szabad!
Písssz Zolka
Hello!
Egyaltalan nem lerombolo amit irtal, sot epp azert raktam fel kepet a forumra,hogy szabadon elmondhassa a velemenyet mindenki.
Amint irtam meg nincsen kesz, ra fog kerulni meg egy par alkatresz es meg csere is lessz.
Az "epiteni" szot illetoen, ennek a szonak tob ertelme van:
1. peldaul a vezepites: azt jelenti,hogy te heggeszted, te tervezed, csak a csoveket vasarolod
2. peldaul a hazepites: kesz epitoanyagokbol epited fel a hazat, nem te gyartod a teglat, gerendat, ablakot stb.
Ugyanigy lehet ertelmezni a kerekparepitest is: kesz alkatreszeket osszerakom, felepitek egy kerekpart!
De szerintem mindenki ertelmezze ugy ahogy akarja, csak ertsuk meg egymast.
Nos, igen, mindenkinek igaza van, bizonyos szemszögbõl.
Én sem voltam "elájulva" Hibrid kolléga bringájától. DE ! Mivel rosszat nem szívesen írok, az építõ jellegû kritikákat meg még össze kellett fejben raknom, ezért nem is írtam eddig semmit.
Viszont nem mindegy, mit mondunk, milyen tartalommal, és hogyan. Amit és ahogyan írtál Roboo, az elsõ olvasatra nekem nagyon rosszul esett volna, még ha jó szándékkal is írtad.
Tényleg kétséges a bringaépítés definíciója, nem is tudom, hogy lehetne pontosan meghatározni. Mondjuk, ha csak a vázépítésel kezdõdõ projektet nevezzük annak, nagyon szûkkörû klub lenne az övék...
Roboo ???
Részemrõl pedig:
Szerintem Hibrid bringája nagyon jó alap. A vázzal szerencséd volt, az most jóideje hiánycikk. Nyilvánvalóan az a leglényegesebb kiindiulási pont. Viszont a festése (neeeem fényezés) tapasztalatom szerint és kinézetre is, pocsék (bocs). Ne akard homokfújatni és szintereztetni, de fényezéshez jó alap, csiszolás után.
Sárvédõt meg lámpát sose szerettem, de ha kell ,van stílusban hozzáillõ.
Stucniból meg nyeregbõl is léteznek szépek, és ha ezt jól összegyúrod, egyéniséget viszel bele, örök darab lehet.
Minden épített bringa, más, egyedi, ettõl jó.
Nyilván a ronda anyagiak lépten-nyomon közbeszólnak, ezért kell okosan végiggondolni.
Jó munkát kívánok és sok klassz bringázást !
Csõõõõõõ