Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Elegánsan sportos jármû .
Milyen extrák vannak rajta a matricán kívül ?
Legalul az olyan, mint egy fotelgörgõ ! Na az a nem semmi !
:D
Mindenesetre mielõbbi jobbulást !!!

Jó a szemed, tényleg fotelgörgõ!:)
További extrák: kerek piros prizma a hátulján (gyári)
ledes lámpa a fogantyúban

Ha még egy darabig használom, csengõt és bandázst is teszek rá:D.
Hiányzik a gurulás.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Csõ Mindenkinek!

Jelenlegi közlekedési eszközöm:

Feltöltött képA képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül[IMG][IMG]http://kepfeltoltes.hu/thumb/130307/k_e_003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül[/IMG]

Csak 1 db.:)

Elegánsan sportos jármû .
Milyen extrák vannak rajta a matricán kívül ?
Legalul az olyan, mint egy fotelgörgõ ! Na az a nem semmi !
:D
Mindenesetre mielõbbi jobbulást !!!

You can never have "enough" bikes.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Sehol senki / semmi téma?

Csõ Mindenkinek!

Jelenlegi közlekedési eszközöm:

Feltöltött képA képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül[IMG][IMG]http://kepfeltoltes.hu/thumb/130307/k_e_003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/IMG] A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül[/IMG]

Csak 1 db.:)

Armin2010

Armin2010

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
:cool2:Sziasztok!!!!!!!!!!:cool2:
Feltöltött kép
Van egy ilyen fazonú markolatom csak az egyik szára az 85mm-es a másik pedig mint a képen látható 130mm-es.
Úgy szerettem volna hogy markolatváltós legyen a bicajom de nem tudjuk megoldani és ezért vagy elcserélném vagy eladnám
a markolatomat,nekem 2 egyformára lenne szükségem , 2db 130mm-esre.
Ha valakit érdekel vagy kérdése van , írjon ide az oldalra vagy hívjon a 06-30-378-3196-os számon.
Mindenkinek további szép napot kívánok.

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 posts

Dee ! Mi van már az agyaddal ??? :D
Van még egy pár kerekem, hááát, nem gyenge ;)

Mutasd!
Ide mit kell írni?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Dee ! Mi van már az agyaddal ??? :D
Van még egy pár kerekem, hááát, nem gyenge ;)

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 posts
Ide mit kell írni?

gyulesz

gyulesz

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Helló!

Köszi a választ.A hátsó fogaskoszorút egyébként lecseréltem egy olyanra,hogy "super range" melyben a legnagyobb fogaskerék kirívóan nagy a többihez képest és még így is kevés mert a mátra alján lakom és Mártafüredre szeretnék feljárni a cruiserral.Ezt nehezíti a még békebeli dögnehéz acélvázú bicajom illetve a 100 kilóm.Amit fel akartam tenni tavaly az 38 körüli fogszámú lehetett de nem csak a szélessége hanem a fog "ducisága" is meggátolta,hogy egyáltalán feltegyem rá a láncot és kipróbáljam, szerintem egyébként jó lett volna vele az áttétel.Egyébként nagyon vékony hegyes az elsõ fogaskoszorúm és amiket hoztak mert több is volt csak egyforma vaskos fogú az egy sem lett volna jó rá és akkor úgy gondoltam,hogy azok a lánckerekek bmx-ekre valók lehettek ahol elõl hátúl egy kerék és tetszõleges láncot lehet rá szerelni.Az egyik fajtát már láttam cruiser fotókon(fekete a lánckerék és ezüst spirál minta van rajta) de meg nem mondanám,hogy kontrás vagy váltóson láttam-e illetve,hogy különbözõ fog tipusokkal kapható-e.

Üdv

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Helló!

Segítsen már valaki abban,hogy schwinn 26-os cruiserom 6 sebességes és mivel 100kg vagyok szeretném egy kicsit dombosabb részre is eljutni vele természetesen aszfaltos úton és az elsõ 46T gyári lánckerekemet mely z hajtómûvön van és elõl szólóban természetesen leszeretném kisebbre cserélni de tavaly már hozattam lánckereket és mivel hátúl 6 fogaskerék van a láncnak keskenynek kellene maradnia és elõl szorult az új kisebb lánckerék fogain mert az elõre kapható z-re való lánckerekek bmx stb tipushoz valók és szélesebb láncra valók.Mivel speciálisan ékalakú kiképzésûek a fogak a lánckeréken nem mertem elvinni esztergályoshoz inkább visszavittem a boltba.Nincs valakinek tippje,hogy hol lehetne venni és milyent ami átalakítás nélkül is mûködne lehetne még lejjebb menni a fogszámban talán 38-ig is csak vinné a láncot ragadás nélkül és ne lennen horror az ára.

Több lehetõséged van.
Vagy egy nagyobb fogszámú lánckeréksor hátra, vagy egy hetes,- nyolcas agyváltó tetszõleges lánckerékkel, vagy a barkácsolás, köszörültetés- esztergálás, egy jó szakin ez nem foghat ki. Azt nem írtad, milyen fogszámúra próbáltad cserélni a 46-ost ?!
Egyébként én valamikor nagyon régen simán használtam a széles láncot a láncváltós sorral. A váltó kanalát kellett kihézagolni, hogy elmenjen közte a lánc, és kész.
Csõ

gyulesz

gyulesz

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Helló!

Segítsen már valaki abban,hogy schwinn 26-os cruiserom 6 sebességes és mivel 100kg vagyok szeretném egy kicsit dombosabb részre is eljutni vele természetesen aszfaltos úton és az elsõ 46T gyári lánckerekemet mely z hajtómûvön van és elõl szólóban természetesen leszeretném kisebbre cserélni de tavaly már hozattam lánckereket és mivel hátúl 6 fogaskerék van a láncnak keskenynek kellene maradnia és elõl szorult az új kisebb lánckerék fogain mert az elõre kapható z-re való lánckerekek bmx stb tipushoz valók és szélesebb láncra valók.Mivel speciálisan ékalakú kiképzésûek a fogak a lánckeréken nem mertem elvinni esztergályoshoz inkább visszavittem a boltba.Nincs valakinek tippje,hogy hol lehetne venni és milyent ami átalakítás nélkül is mûködne lehetne még lejjebb menni a fogszámban talán 38-ig is csak vinné a láncot ragadás nélkül és ne lennen horror az ára.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Köszi Szépen !!! :)

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Boldog szülinapot kíván a Molnár család !:o

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Boldog Szülinapot Karesz !! pajtás:cool2:

:cool2: Köszönöm, Csabi bátyó !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts
Boldog Szülinapot Karesz !! pajtás:cool2:
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

szerintetek milyen lett??:) még a sárvédõ meg a láncvédõ a festõnél van de nemsokára kész az is :)
am eredetileg neuzer cruiser volt csak picit átkell alakitva:)
szerintetek mit lenne érdemes még rárakni ?:)

Vagány...
Mesélj valamit !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Ilyen... :) Szabó Gizi lehagyott egy "S"-t a nevembõl:(...

Karesz pajti vissza a jövöbe 19783 -év na az nem gyenge !!!!
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Mi lenne, ha... ?

Vérzik a szívem pajtás!
De jó lett volna!

Benjamin21

Benjamin21

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

szerintetek milyen lett??:) még a sárvédõ meg a láncvédõ a festõnél van de nemsokára kész az is :)
am eredetileg neuzer cruiser volt csak picit átkell alakitva:)
szerintetek mit lenne érdemes még rárakni ?:)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
[quote name='zolner'][quote name='kboross@t-online.hu']Tudod, van az a pénz... Szeretõ gazdi kerestetik !

Hú de jó!! Eladó? :) sokat dob rajta a sárvédõ meg a hajlított üléscsõ[/QUOTE]
Höhöh.
[quote name='zolner']Károly Pajtás ezentúl ha meg nem sértelek :)[/QUOTE]

Yessz

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Ilyen... :) Szabó Gizi lehagyott egy "S"-t a nevembõl:(...

Károly Pajtás ezentúl ha meg nem sértelek :)