Elfogt
A cikk íróját is ismerem

Na, vajon kié volt az ellopott kerékpár?

Le a zsiványokkal!
Ügyes vagy.
Duomatic, '76-os. A modellszámát nem tudom, talán Karesz meg tud erõsíteni. Egy bajom van vele, 28 küllõs.
Hogy lehet ezt belebarkácsolni 26-os felnibe? Én még csak 32 v. 36 lyukasat láttam...
You can never have "enough" bikes.
Ügyes vagy.
Duomatic, '76-os. A modellszámát nem tudom, talán Karesz meg tud erõsíteni. Egy bajom van vele, 28 küllõs.
Hogy lehet ezt belebarkácsolni 26-os felnibe? Én még csak 32 v. 36 lyukasat láttam...
Szerintem mindenképp, én már függõ lettem:),most vittem egyik barátomat és már õ is megy vissza annyira bejött neki,csak ne lenne ilyen messze(pesttõl 2 óra)de megéri mindenképp.Szerintem szombar reggel érdemes 7kor nyit 8 fele már mindenki kinyit
Zsolt
Sachs Torpedo Duomatic Model 102 ???????
bocsi közben rájöttem hogy nem !!!Sachs Torpedo Duomatic Model 102 ???????
Találós kérdés: ezmiez?
Találós kérdés: ezmiez?
Ehhez van valakinek bal oldali markolata?
Tõlem vagy 5 órányira van...Szerintem mindenképp, én már függõ lettem:),most vittem egyik barátomat és már õ is megy vissza annyira bejött neki,csak ne lenne ilyen messze(pesttõl 2 óra)de megéri mindenképp.Szerintem szombar reggel érdemes 7kor nyit 8 fele már mindenki kinyit
Zsolt
Szerintem mindenképp, én már függõ lettem:),most vittem egyik barátomat és már õ is megy vissza annyira bejött neki,csak ne lenne ilyen messze(pesttõl 2 óra)de megéri mindenképp.Szerintem szombar reggel érdemes 7kor nyit 8 fele már mindenki kinyitMesélj, valami fincsi régi outi jó cuccokkal, barna bõrnyereggel esetleg nem volt?
A bõrnyereg csak poén volt:p, amúgy kíváncsi vagyok, érdemes-e elkirándulni oda?
Urak alkatrész sajnos nincs, nem volt csak komplett kerékpárok de az száz
számra
Erre valaki ráindul?
Picasa Web Albums - magyarcruiserclub - Zsolt
20"méret
kicsit elhanyagolt de müxik
Páromnak:
Picasa Web Albums - magyarcruiserclub - Zsolt
Remélem nekem pedig breki-s pólót.
A telefonszámát nem tudod véletlenül.
Korrekt cucc Imi !!!
Tominak: (Nem felejtettem el, csak most jött össze !)és Andinak:
Viktorin, asszem te kérdezted, lehet-e nõi MCC logó ? Most lehet, mondd a nevet!
És Monyecnak, ha meg nem sértem...:
A galériában elérhetõk teljes méretben...
(Tomikám király vagy...)
Szar má' nektek is , na meg Rasztának is................de egy vígasztal, lesz még nekem is szar:cool2:Hi Mindenki!
Mi is szenvedunk Tomassoval Olaszorszagban es iszogatjuk Deltirol leveit.Holnap kuldunk szeszkepeket!
Udv a cruisercsaladnak!
Fixi agyváltó???? MI ez a hülyeség????
Korrekt cucc Imi !!!Szia..
A kormányra kábelkötegelõvel tettem fel. Alul 3-as lemez tartja, jó masszív, elbírta a 15 db dobozos sört is.
Nincs levédve, hasznosítsd, te is kosarat raksz fel vele?
Figyelj még:
Nemtom ezúton üdvözli a csapatot a levelibékás pólójában.
Szerzett Monyecnek fehér, Karesznak lila (rózsaszínt nem tudott) bõrcsíkot.