Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2010. August 23. - 23:07

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Brooks b67 honey
Posted 2010. August 23. - 22:26

Mmmmmm, fincsi...
A sorozat szemet gyönyörködtetõ, majdnem annyira, mint Õ:![]()
Zsír (nem sok...)!
Hanyadik fokozatra lett belõve?
Te !Hát õt be sem mutattad a virágkarneválon, pedig szép virágszál!
Posted 2010. August 23. - 22:23

Ugye ennek az öregúrnak hiányzik a jobb karja?Ha igen akkor õ oktatott minket anno 20éve ,mikor átjött versenyezni,arról hogyan kell egy országúti versenyen beosztani az erõt -energiát stb!Mindenkit kenterbe vágott!Nem jut eszembe a neve(Karesz te biztosan tudod),pedig van tõle autogramom is valahol!
Apám hogy ez mekkora sportember!
Hát azt vágjátok, hogy a két kerék abban a szutyokban több mint 300.000 ft?
Ja és ezt a viccet mondta a vén kujon Hajós Alfréd dijjas, akit elmondása szerint, majd a Kósa mellé temetnek !

"Két kurva beszélget:
-te azt hallottam, hogy neked gyereked is van ?!
-Hja van annak aki meg nem issza!!!"

Ja idén is indul a Bécs-Budapest szupermaratonon, valamint jövõre lesz 80.

Posted 2010. August 23. - 21:30

Mmmmmm, fincsi...Kösz mindenkinek a képes beszámolót, jó kis buli lehetett...
Én sem tétlenkedtem hétvégén. Vidéki barátom hívott, hogy kb. 1,5 hónapja a kerítésüknek támasztva talált egy biciklit. Még régebben a tulajdonosát megkérdezték (amikor józan állapotban volt), de még akkor sem emlékezett rá hogy az övé lett volna. Kicsit elhanyagolt állapotban volt,
de ez a kihívás:).
Figyelem, sokkoló antituning képek!
A hátsóagy-sorozat is alakul, mondjuk eddig nem gyûjtöttem õket:
A sorozat szemet gyönyörködtetõ, majdnem annyira, mint Õ:

Ez lemaradt:
Cipõfûzõ+ drót
Zsír (nem sok...)!
Hanyadik fokozatra lett belõve?
You can never have "enough" bikes.
Posted 2010. August 23. - 18:26

Sajnálom hogy nem tudtam eljutni hozzátok, de a vendéglátóink olyan bõséges programmal vártak hogy azon vettük észre magunkat hogy már el is repült a hétvége.
Posted 2010. August 23. - 12:28

Virágkarnevál után meglátogattuk a Kboross családot Hajdúszoboszlón .Képzeljétek, Karesz teljesen más technikával sütött mint Nyíregyházán.Letisztult formába csinálta.Hiába az otthoni levegõ mit tesz!
Még 1* köszönjük a szívélyes vendéglátást a városi idegenvezetést + az ajándékokat.
Üdv:Kiss és Monyec család

Örültem/tünk...!
Posted 2010. August 23. - 12:25

Ugye ennek az öregúrnak hiányzik a jobb karja?Ha igen akkor õ oktatott minket anno 20éve ,mikor átjött versenyezni,arról hogyan kell egy országúti versenyen beosztani az erõt -energiát stb!Mindenkit kenterbe vágott!Nem jut eszembe a neve(Karesz te biztosan tudod),pedig van tõle autogramom is valahol!
Bocs, hogy én válaszolok...
Novák Feri bácsiról van szó. Sokszor látom biciklizni a városban. Több világrekordot is tart.
Más: Én is voltam kint a biciklis korzón, de a cruiser club-ról úgy néz ki lemaradtam...
Így van, Feri bácsi, Õ az...
"JÓ arc" az öreg ... Mindig van pár jó szava mindenkihez...
Én láttam a Békásnál egy srácot Electrával, aztán huss, el is tûnt...
Talán nem te voltál, vagy nem láttál minket?
Posted 2010. August 23. - 12:19

Sikerült!!!!
Nem csak mi szeretjük a cruisereket!
Igen, jók lettek a fotók, így teljes a kép !!!
Posted 2010. August 23. - 11:33

Még 1* köszönjük a szívélyes vendéglátást a városi idegenvezetést + az ajándékokat.
Üdv:Kiss és Monyec család
Posted 2010. August 23. - 09:57

Cipõfûzõ+ drót
Posted 2010. August 23. - 09:50

Én sem tétlenkedtem hétvégén. Vidéki barátom hívott, hogy kb. 1,5 hónapja a kerítésüknek támasztva talált egy biciklit. Még régebben a tulajdonosát megkérdezték (amikor józan állapotban volt), de még akkor sem emlékezett rá hogy az övé lett volna. Kicsit elhanyagolt állapotban volt,
de ez a kihívás:).
Figyelem, sokkoló antituning képek!

A hátsóagy-sorozat is alakul, mondjuk eddig nem gyûjtöttem õket:

Posted 2010. August 23. - 08:17

Bocs, hogy én válaszolok...
Novák Feri bácsiról van szó. Sokszor látom biciklizni a városban. Több világrekordot is tart.
Más: Én is voltam kint a biciklis korzón, de a cruiser club-ról úgy néz ki lemaradtam...
ÁÁÁÁÁá köszi!
Posted 2010. August 23. - 07:48

Bocs, hogy én válaszolok...Ugye ennek az öregúrnak hiányzik a jobb karja?Ha igen akkor õ oktatott minket anno 20éve ,mikor átjött versenyezni,arról hogyan kell egy országúti versenyen beosztani az erõt -energiát stb!Mindenkit kenterbe vágott!Nem jut eszembe a neve(Karesz te biztosan tudod),pedig van tõle autogramom is valahol!

Posted 2010. August 22. - 23:56

Posted 2010. August 22. - 23:28

Posted 2010. August 22. - 23:01

Posted 2010. August 22. - 22:52

Posted 2010. August 22. - 22:11

Sikerült!!!!
Nem csak mi szeretjük a cruisereket!
Posted 2010. August 22. - 21:56

Most már minden képet feltöltöttem, jó nézelõdést!
Posted 2010. August 22. - 21:26