Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Helló Fiúk!

Mit szólnátok, ha nyugati mintára mi is megterveznénk elõre a 2011-es évben lévõ cruiser talikat?
Nekem lenne két indítványom, az egyik VÍZ,VIRÁG ZENE fesztivál TATA Víz, Zene, Virág Fesztivál 2011 Tata - fesztivál program Tata | UtazzItthon.hu
Balton körút azaz a teljes balaton körbe cruiserolása kb 200 km.Kettõ alvással, 3 nap.
Várom az ötleteket, hozzászólásokat.

Üdv:Monyec

Hali!

Nagyon jó ötlet. Remélem számomra is megoldható, tervezését megkezdem.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Helló Fiúk!

Mit szólnátok, ha nyugati mintára mi is megterveznénk elõre a 2011-es évben lévõ cruiser talikat?
Nekem lenne két indítványom, az egyik VÍZ,VIRÁG ZENE fesztivál TATA Víz, Zene, Virág Fesztivál 2011 Tata - fesztivál program Tata | UtazzItthon.hu
Balton körút azaz a teljes balaton körbe cruiserolása kb 200 km.Kettõ alvással, 3 nap.

Részemrõl is oké, a fiam kedvenc nyaralóhelye Tata, minden évben ott vagyunk legalább 2 hetet meg évközben is néha lemegyünk.Most is várjuk hogy leengedjék a tavat és lehessen kagylót gyüjteni
Zsolt

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts
Az elkövetkezõ hideg hónapokra:
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Helló Fiúk!

Az ötlet jó bár még egy kicsit távoli (azt sem tudom hétfõn mi lesz nem hogy jövõre:D:D:D) , bár ha idõben rá kalkulál az ember talán könnyebb. Nem szabad elveszni hagyni az ötletet , folyamatosan be kell rakni a fórumra és hatásos lesz. Idõpontokat ötletként meg kellene adni hogy mindenki (szép álom) rá tudjon készülni , vagy hogy egyeztethetõ legyen. Szállás ötletek, árak ,költségvetés stb. stb. hogy Miki elkezdhesse kitölteni a nyerõ lottó szelvényt.;)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

És nem fehér neuzer!Fognak basztatni a rendõrök a zebráért biztosan!
Szerintem Kalló valamelyik felfedezetje!
Nem tudom ki lehet (sajnálom az emberkét),tudod sokan lettünk! :)

A bicó egy Marin, ha jól látom, nem tudom, eredetiek-e a kerekei...
És nem hobbiból, hanem mert télleg szar...

You can never have "enough" bikes.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Helló Miki , nem ismerõs ez a bicaj , te jobban képben vagy .
Eszméletlenül vitték kórházba az autónak hajtó kerékpárost Nyíregyházán - Nyíregyháza és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye friss hírei - Szabolcs Online

És nem fehér neuzer!Fognak basztatni a rendõrök a zebráért biztosan!
Szerintem Kalló valamelyik felfedezetje!
Nem tudom ki lehet (sajnálom az emberkét),tudod sokan lettünk! :)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Helló Fiúk!

Jó ötlet!Tetszene bírnám értékelni,pláne a balatonkört már csak azért is ,mert 25 éve voltam a Balatonnál utoljára !
Ha nyerek a lottón biztosan ott leszek :(!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Helló Fiúk!

Víz helyett ne lehetne pálinka meg kolbász ? Tudom, az Gyulán van... :(
Na jó, szerintem jó ötlet, és mi majdnem biztosan részt tudunk venni !
Többiek ?

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Helló Fiúk!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Eszméletlenül vitték kórházba az autónak hajtó kerékpárost Nyíregyházán - Nyíregyháza és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye friss hírei - Szabolcs Online

Hát igen... A kerékpár veszélyes üzem... Remélhetõleg nem esett komoly baja a srácnak. A járdán biciklizés szerintem rettenetes veszélyes dolog, nálunk emiatt volt csúnya halálos baleset is. Tudom, "gyorsan átmegyek, nem jön senki se...", én is így érzem néha, de már meg bírom állni, mindig leszállok, és áttolom. Inkább késõbb érek oda 1-2 perccel, mint soha...

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Karesz:)

Picasa Webalbumok - hersits41 - Lila markolat...

Pfff, nemtom... ;)
Nem csalódtam benned, nagyon állat !
Köszike, a másik verzió a fehérrel is jöhetne, nem sürgetem, tényle, csak ha lesz rá idõd...
Csááá

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
Karesz:)

Picasa Webalbumok - hersits41 - Lila markolat...

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
Ezt láttátok?
shimano 28 ""-os újszerû trekking kerékpár eladó - eladó - Trekking kerékpár | Expressz.hu

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts
Nem csak az ötlet és a cikk miatt ( víz hajtású bicikli) , hanem amibõl építették:
Electric Bike Runs (Almost) on Water | Gadget Lab | Wired.com

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

YouTube - bikie.de Fahrradständer Werbung

Elszúrta az öreg,elõtte nem dobott a perselybe!:)
Ha már humor!Nem tudok focizni nem is szeretek de ezt kipróbálnám:http://static.jovicc...8d3bc618e9b.jpg
Itt breki lenne az ász!:)

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
YouTube - bikie.de Fahrradständer Werbung

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

csõ! Jó a bicó gratula.

köszi

(O.o)nnen

(O.o)nnen

vendég

• fórumtag
  • 89 posts

Pepedál.És ott csak az eladót tudod megfogdosni, amit persze mivel fiú, nem ajánlok.:D

Köszi! Az eladós kérdéskört még megfontolom :P

Rasztafaszi

Rasztafaszi

vendég

• fórumtag
  • 89 posts
Csõ! Jó a bicó gratula.

halI!
New Design
Picasa Web Albums - magyarcruiserclub - Zsolt