Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Részemrõl a Tata még belefér, de a meló miatt 3 napos buli kilõve. De! Pár embernek már említettem. Balatonfenyvesen van nyaralónk 4 apartmannal. Májusban még nincsenek vendégeink, ezért úgy gondoltam, hogy meghívok mindenkit egy 3 napos összeröffenésre.Muterral már ledumáltam/ pöri+noki sok-sok fõre/. Szombaton eltekerhetnénk Keszthelyre, vasárnap meg Fonyód-Badacsony bórkostólás:) A május 13.-ai vagy a 20.-ai hétvége lenne,még van idõ, döntsétek el melyik jó. Aki tud, jöhet már pénteken is, szállás megoldva és persze fizetni sem kell:)
Bia Nyaralhz - Balatonfenyves

Monyec:D

Picasa Webalbumok - hersits41 - Fehér markola...

Karesz! Jövõ héten nekiugrom a Tiédnek is, csak döntsd el addig, milyen színnel fûzzem!

Hali!

NEMTOM mit lehet erre az invitálásra mondani. Az lehet hogy kevés hogy köszi.
Én a nokedli és a pöri mellé tennék szatmári szilva jelleget és vörös borocskát, kellõ mennyiségbe,és reggeli gyanánt lájtos füstölt szalonnát.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Részemrõl a Tata még belefér, de a meló miatt 3 napos buli kilõve. De! Pár embernek már említettem. Balatonfenyvesen van nyaralónk 4 apartmannal. Májusban még nincsenek vendégeink, ezért úgy gondoltam, hogy meghívok mindenkit egy 3 napos összeröffenésre.Muterral már ledumáltam/ pöri+noki sok-sok fõre/. Szombaton eltekerhetnénk Keszthelyre, vasárnap meg Fonyód-Badacsony bórkostólás:) A május 13.-ai vagy a 20.-ai hétvége lenne,még van idõ, döntsétek el melyik jó. Aki tud, jöhet már pénteken is, szállás megoldva és persze fizetni sem kell:)

Karesz! Jövõ héten nekiugrom a Tiédnek is, csak döntsd el addig, milyen színnel fûzzem!

Tomi!
Korrekt baráti felajánlás!Köszönjük a dolgozó nép nevében!

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts
Egy kis unalom ûzõ olvasmánynak , nagyon tanulságos dolgok vannak benne:
http://plasma.szfki....ekpar_KRESZ.pdf
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Köszönjük Tomi a felajánlást, mindent megteszek hogy ott lehessek, 1-2-3-4 körre való Gönci barack pálinkával én is beszállok !
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Tomi, ez már több a soknál :)!
Te vagy a legnagyobb....
Nem tudnék nem-et mondani, ott leszünk !
Ja és természetesen lila(pink;)).

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Szia Zolner
Jó a Felt így fehér gumikkal. Sárvédõ nélkül.

Mikor voltál Devecserben? Szegények nagyot szívtak, szívbõl sajnálom Õket.

A szóban forgó bringát megkérdeztem, Zalaegerszegen van, Németországból került oda, Sachs 7 sebességes, nem nagyon rozsdás. Nem horpadt. Gumik azt mondták jók. A springer villában valami csavart kell kicserélni, de nem nagyon értenek hozzá úgy vettem ki. Nem tudták megmondani, Schwinn-e. (éppen vezetett). Azt gondolom, az lehet.
Tetszik.

Szerintem inkább az a remake, amilyet a múltkor is hirdetett itt valaki. Mnidenesetre ennyit nagyon megér, nem ?
Nekem már nincs "lehetõségem"...

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Hali.

Nem ez a két szín. Megy bordó,váz villa, selyemfényû fekete sárvédõ csíkozva,és pár pici csíny .
remélem jól fog kinézni.

Csíkozás szigorúan a bevált szigszalaggal;)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Picasa Webalbumok - magyarcruiserclub - Breki!

Még darabokban.

Jaj de jó ! Sikerült az a váz, jó alap...
Jó építkezést...
Ha dobfékes elsõ kereked lesz és elég precíz vagy hegesztess a fék támjához fület a villára !
Csõõõ

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Hali.

Nem ez a két szín. Megy bordó,váz villa, selyemfényû fekete sárvédõ csíkozva,és pár pici csíny .
remélem jól fog kinézni.

Csíkozás szigorúan a bevált szigszalaggal;)

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Fasza én meg állom a nokedlit:D

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Hali. Tetszik az ötlet, megyek. Lesz-é fügepárlat, v. elpárolog addigra?:)

lesz

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Jó lesz Breki. Kék v. fekete?:)

Hali.

remélem jól fog kinézni.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts

Helló Fiúk!

Mit szólnátok, ha nyugati mintára mi is megterveznénk elõre a 2011-es évben lévõ cruiser talikat?
Nekem lenne két indítványom, az egyik VÍZ,VIRÁG ZENE fesztivál TATA Víz, Zene, Virág Fesztivál 2011 Tata - fesztivál program Tata | UtazzItthon.hu
Balton körút azaz a teljes balaton körbe cruiserolása kb 200 km.Kettõ alvással, 3 nap.
Várom az ötleteket, hozzászólásokat.

Üdv:Monyec

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
Én csak azért nem biciklizek a járdán, mert nincsen rajta pedál.:cool2:

Az úton is veszélyes ám.
Karesznak meséltem is, h. az életemre törtek. Kerülöm ki a nem kicsi tandemmel az álló csuklósbuszt, már kb majdnem a felénél tartok, amikor irányjelzõ ki és kezdett elindulni úgy h. MELLETTE voltam!
Velünk szembe a másik sávban meg szembe autók.
Én meg a felezõvonalon megálltam jobb híján, hogy neki ne sodorjon a szembejövõknek.
Nem tudom sokan mit gondolnak magukról!
Vak barom, nem nézett a tükörbe vagy mi? És ha tank jött volna?:D
Azóta ha autóval közlekedem, nem vagyok én sem olyan nagyon udvarias a BUSZVEZETÕKKEL. Nem engedem magam elé õket.
Mit mondjak, alkalmazkodom én is ha kell.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Helló Fiúk!

Mit szólnátok, ha nyugati mintára mi is megterveznénk elõre a 2011-es évben lévõ cruiser talikat?
Nekem lenne két indítványom, az egyik VÍZ,VIRÁG ZENE fesztivál TATA Víz, Zene, Virág Fesztivál 2011 Tata - fesztivál program Tata | UtazzItthon.hu
Balton körút azaz a teljes balaton körbe cruiserolása kb 200 km.Kettõ alvással, 3 nap.
Várom az ötleteket, hozzászólásokat.

Üdv:Monyec

Hali. Tetszik az ötlet, megyek. Lesz-é fügepárlat, v. elpárolog addigra?:)

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Még darabokban.

Jó lesz Breki. Kék v. fekete?:)

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Ezt láttátok?
shimano 28 ""-os újszerû trekking kerékpár eladó - eladó - Trekking kerékpár | Expressz.hu

Szia Zolner
Jó a Felt így fehér gumikkal. Sárvédõ nélkül.

Mikor voltál Devecserben? Szegények nagyot szívtak, szívbõl sajnálom Õket.

A szóban forgó bringát megkérdeztem, Zalaegerszegen van, Németországból került oda, Sachs 7 sebességes, nem nagyon rozsdás. Nem horpadt. Gumik azt mondták jók. A springer villában valami csavart kell kicserélni, de nem nagyon értenek hozzá úgy vettem ki. Nem tudták megmondani, Schwinn-e. (éppen vezetett). Azt gondolom, az lehet.
Tetszik.

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Még darabokban.

Jó munkát

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Még darabokban.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Részemrõl is oké, a fiam kedvenc nyaralóhelye Tata, minden évben ott vagyunk legalább 2 hetet meg évközben is néha lemegyünk.Most is várjuk hogy leengedjék a tavat és lehessen kagylót gyüjteni
Zsolt

Most lesz a lehalászás 2hét múlva aztán jön lúd sokadalom azaz meg lehet figyelni a közép-európában egyedül álló madár élõvilág mozgását http://www.utazzitth...-sokadalom.html