Ilyen lámpát szereztem be én is, de én csak 300at fizettem érte:D
ORION kerékpár elsõ világítás
És még mindig nem bírtam szétszedni.
Hidd el ez segít szétszedni

Ilyen lámpát szereztem be én is, de én csak 300at fizettem érte:D
ORION kerékpár elsõ világítás
És még mindig nem bírtam szétszedni.
Péntek este vitték el sajnos-hála istenHali.
Üdítõ változatosság.
Nagyon vékony gumi (20-as) van rajta 11 bar-ig fel lehetne nyomni, megy mint a villám.
A fék is hatalmasat fog, már úgy értem outihoz képest (105-ös)
A hátsó váltó pozicionált, ez is nagyon bejön.
Szombaton csúcs idõ volt, tekertem vele nem keveset.
Tartottál meg tTe is egyet?
Hali!
Jó kis szerkezet, én is egyre jobban szeretek ilyenekkel gurulni
Zsolt
Részemrõl a Tata még belefér, de a meló miatt 3 napos buli kilõve. De! Pár embernek már említettem. Balatonfenyvesen van nyaralónk 4 apartmannal. Májusban még nincsenek vendégeink, ezért úgy gondoltam, hogy meghívok mindenkit egy 3 napos összeröffenésre.Muterral már ledumáltam/ pöri+noki sok-sok fõre/. Szombaton eltekerhetnénk Keszthelyre, vasárnap meg Fonyód-Badacsony bórkostólás:) A május 13.-ai vagy a 20.-ai hétvége lenne,még van idõ, döntsétek el melyik jó. Aki tud, jöhet már pénteken is, szállás megoldva és persze fizetni sem kell:)
Bia Nyaralhz - Balatonfenyves
Monyec:D
Picasa Webalbumok - hersits41 - Fehér markola...
Karesz! Jövõ héten nekiugrom a Tiédnek is, csak döntsd el addig, milyen színnel fûzzem!
Hali!Igazad lehet, remake.
Megéri, de én is elköltöttem az e havit...
Szerintem inkább az a remake, amilyet a múltkor is hirdetett itt valaki. Mnidenesetre ennyit nagyon megér, nem ?
Nekem már nincs "lehetõségem"...
Jó estét mindenkinek!
Van valakinek infója a "CUB" márkájú ülésekrõl, és az "orion" márkájú lámpákról?
Szereztem ma ilyen cuccokat a vásárban. az ülés fenn van már, holnap mutatok képeket róla.
A lámpa még nincs fenn, de dupla égõs.
Nem jut már eszembe, hogy ki, de valaki alakított át ilyesmi lámpát elemessé.
Meg tudná írni hogy hogyan kell?
Még nem bírtam szétszedni a lámpát, mert még az elõzõ tulaj megfújta feketére, és nem jön szét, meg nagyon nem is tudom hogy kellene szétszedni,csak elképzelésem van.
Holnap töltök fel képet.
Ha lett volna több pénzem, vehettem volna egy torpedo agyat is ami 1944-es gyártású volt, 1500ért kínálták.
Meg volt 3500ért 24es kerékszett egy 3 sebességes agyváltóval, szép állapotban.
De remélem jövõ hónapba meg birom venni,vagy jövõ hétvégén:D
Üdv mindenkinek!
You can never have "enough" bikes.
Részemrõl a Tata még belefér, de a meló miatt 3 napos buli kilõve. De! Pár embernek már említettem. Balatonfenyvesen van nyaralónk 4 apartmannal. Májusban még nincsenek vendégeink, ezért úgy gondoltam, hogy meghívok mindenkit egy 3 napos összeröffenésre.Muterral már ledumáltam/ pöri+noki sok-sok fõre/. Szombaton eltekerhetnénk Keszthelyre, vasárnap meg Fonyód-Badacsony bórkostólás:) A május 13.-ai vagy a 20.-ai hétvége lenne,még van idõ, döntsétek el melyik jó. Aki tud, jöhet már pénteken is, szállás megoldva és persze fizetni sem kell:)
Bia Nyaralhz - Balatonfenyves
Monyec:D
Picasa Webalbumok - hersits41 - Fehér markola...
Karesz! Jövõ héten nekiugrom a Tiédnek is, csak döntsd el addig, milyen színnel fûzzem!
Jajj de jo lesz ott, remelem mi is ott tudunk tekerni veletek majusban.Hú! ha mindenki ilyen komolyan vette ezt a dolgot, természetesen a nokit én viccnek gondoltam, de mellé a mondjuk a marhalábszárat teljes terjedelmébe bevállalom kedves családommal.
Üdv:A család
Ahogy itt elnézem a felajánlásokat, az ottlétünket valaki felveszi kamerával,........hát kérem szépen ebbõl lesz a szeszfilm!
Csíkozás szigorúan a bevált szigszalaggal;)