Nem baj:) De így néz ki:D
Picasa Web Albums - hersits41 - Nyereg
Nekem tetszik,tuti
Én is igényelnék ha lehet fekete-narancssárga markolatokat megfelelõ anyagi térités ellenében
Zsolt
Helló Tomi te most szivattad Kareszt , vagy 3-óra alatt megcsináltad a nyerget ???? Ja és "csinos " lett.Nem baj:) De így néz ki:D
Karesz!
Tegnap a bolhán vettem, így néz ki nyersen:)
You can never have "enough" bikes.
Csend királyt játszottunk Breki vesztett:DNagy a csend .
Mindenki elment kerekezni, vagy a Károly, és Imre nap ilyen nyomot hagyott a csapatban.
Nagy a csend .
Mindenki elment kerekezni, vagy a Károly, és Imre nap ilyen nyomot hagyott a csapatban.
Mi van Karesz öregszel ???? 5517-es hozzászólás !!!!!!
:mad:
:confused:
:cool2:
Mi van Karesz öregszel ???? 5517-es hozzászólás !!!!!!
:mad:
:confused:
:cool2:
Mi van Karesz öregszel ???? 5517-es hozzászólás !!!!!!Találtam egy új céget, friss, és más, mint a megszokottak:
VillyCustoms.com
Nézzétek meg.
Uff.
Ez nagyon "ott van" !!!Helló Tomi ezt a képet találtam a leghasználhatóbbnak, itt még nem volt elvarrva a széle és nem volt gumizva az aljától 5-6 cm-re (attól olyan szép fodros lett az alja) , majd készítek jobb és frissebb fotót és felrakom ha lesz egy kis idõm.
Ha ez az anyag tetszik (hogyha ebbõl a fotóból nem látod akkor küldök majd másikat) akkor írd meg hogy mennyi kell és megveszem, ha nem tetszik írd le hogy milyet szeretnél és megnézem van e valami hasonló lefotózom átküldöm mms-ben és ha jó megveszem, elküldöm. Üdv.Az anyag érdekelne, hol vetted, mert itt Kanizsán nem találtunk semmi jót
Helló Tomi ezt a képet találtam a leghasználhatóbbnak, itt még nem volt elvarrva a széle és nem volt gumizva az aljától 5-6 cm-re (attól olyan szép fodros lett az alja) , majd készítek jobb és frissebb fotót és felrakom ha lesz egy kis idõm.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Csabi!
Milyen anyagot varrtál asszony kosarába? Virágmintás volt? Dobj egy képet légyszi!