A cruiser átesett egy kis optikai tuningon
Sárvédõ tartók újra horganyozva,sárvédõk újrafényezve
Picasa Web Albums - magyarcruiserclub - Zsolt
Sárvédõvel jobban néz ki

A cruiser átesett egy kis optikai tuningon
Sárvédõ tartók újra horganyozva,sárvédõk újrafényezve
Klassz kis gép, grat !
Egykerekûvel hogy állsz ?
Hali Imi!
Az agyról meg a keróról a képek, lehet az R jelõlés a Cesaro Rizzato-t jelõli(késõbb Atala néven futottak)
Zs
You can never have "enough" bikes.
nincs veszve semmi, Imivel is megy a kerék biznisz,Õ is tett egy kihagyhatatlan ajánlatott
kerékbõl soha nem elég, egyébként néztem párat de elég lehangoló volt mindegyik.
akkor inkább kicsit drágább de megbizható forrásból legyen
nincs veszve semmi, Imivel is megy a kerék biznisz,Õ is tett egy kihagyhatatlan ajánlatottJó reggelt
!
Az a helyzet, hogy fáziskésésben vagy, bocsi...
Szerintem lekésted a biznizt.
Bea köszöni szépen, hál' istennek, hogy erre nem tüsszentettél rá !
Jó reggeltSzia.
De vannak kerekeim. Lefényképezem, elküldöm. Gumi mé nem kell rá?
Viszont te is lefotózhatnád a Condort. Amúgy a szingós felniben milyen agy volt, ha Campa akkor érdekel.
Csõ
Oké. Az eperízesítésû segédeszközt Beának szántam. Bocs, Bea.
Szerintem a postásotok lassan hozzászokik a fura küldeményeitekhez...
Miki, Viktorin, aaaaz a helyzet hoooogy a csomagotok még nem adódott fel sajnos.
Az úgy történt hogy elõször nem találtam meg a cuccot. Aztán meg elfogyott a ragasztószalag.
És amikor végre sikerült becsomagolnom, rátüsszögtem egy nagyot. Hogy-hogy nem, mind a kettõre. Úgy mégsem küldhettem el, rondán nézett ki. Szereztem dobozt is, most már csak a postára kell elmennem. Nincs több kifogás, zárás elõtt odaérek.
Mégegyszer elnézést kérek.
Meghozta a postás a csomagokat, Imikém, köszönik a srácok a "segédeszközöket";), Bea meg üdvözöl, õ vette át a furcsán vigyorgó postás bácsitól...
.
Tomi, megjött a nyereg, felraktam, még holnap nézegetjük, meg keresek hozzá másik bilincst, mer' ez nem jó, aztán megláttyuk... Köszi
Zsolt, küldök privit, kerekekkel...
ííhali!
Nem sokat volt nálam hála istennek vagy sajnos de elvitték a hirdetés feladásától számitott 2. nap.
Jó gép volt ,nagyon gurult.
Nincs valami eladó országúti kereked (komplett,gumi nélkül)?Egy szingósat cserélnék le,van vagy 30 éves a gép de rohangálosnak teljesen jó és nem ver le a víz ha az utcán kell hagynom(Olasz Condor, campagnolo cuccokkal)
Azt hittem a fórum máshova költözött csak nem szóltatok, de megnyugottaM egy kevés élet azért van
Zsolt
ííhali!Csõ
Ahogy mondod, tényleg hülyén nézett ki.
Csak poénból aggattam rá ezeket a cuccokat.
Elsõ körben fixit akartam ám belõle, de a villapapucs miatt nem lehetett, ezért lett jobb híján SS.
A vázat nem sajnáltam, bár elég karcmentes volt nálam.
Eladtam, rá kb. két hétre telefonált a pesti fazon, hogy hogy a francba tudtam rá vigyázni ennyire, õ már most lezúzta pár helyen a festést. Mondtam neki, hogy én nem is használtam:D. Illetve keveset.
Scott megvan még?
Tetszik-megdagadt a gumi kifejezés:)
Elég hülyén nézett ki a képen, ss-ként biztos jobb, nem sajnáltad a vázat?
Nagyon nagyon nagy a csend.
Mindenki tartalékon.????