Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2013. május 03. - 14:15
Több, mint másfél év után, visszatértem a Cruiseresek táborába. Úgy tûnik, hogy összeáll a gépem, amirõl természetesen fotókat is töltök majd fel.
Persze, egy cruiser mindig alakul, így lenne egy körkérdésem. Valakinél elfekvõben van-e egy barna színû nyereg? Nekem fekete van - Karesz jóvoltából - amit addig használok, amíg nem lesz egy barna.
Nyeregcsõ szûkítõt is keresnék, ami egy 25,4-es csövet 27,2-re alakít. Segítséget elõre is köszönöm!
Írta 2013. május 03. - 13:19
nosh, az 'új ride'...
(hello everybody - again)
persze, csak alapnak vettem, mert minõségre pocsék
nyereg/ nyeregcsõ/ stucni/ kormány/ markolat/ fékkar/ pedál csere a minimum... meg csomagtartó/ matricák le...
még jó, h nagyjából minden van itthon...
jah, meg van 8cm széles cruisersárvédõm is!
Írta 2013. május 03. - 13:15
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
A kormányra fekete szivacsot gondoltam és a nyeregcsõ is fekete lesz.
A felsõ vázcsõre rendeltem Schwinn matricát de még nem érkezett meg:(
A fotó nem adja ki de a sárvédõ mintha kígyóbõr lenne.
Írta 2013. május 03. - 10:32
Írta 2013. május 02. - 08:20
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Sajnos ma nem tudom befejezni megyek éjszakára melózni:(:(
Holnap reggel le se fekszem folytatom aztán tesztkör.:cool2:
Írta 2013. május 02. - 00:22
Kár... Végül is csak a paypal-os fizetést akartam elkerülni, de ahogy látom van más opció is.
Írta 2013. május 01. - 20:55
Sajnos nem.Magyarországon, lehet valami webshopból 24 es vagy 26-os legalább 50mm széles felni venni, és ehhez fehér oldalfalú gumit?
Kerestem én, de a legtöbb webshopban vagy nincs feltüntetve milyen széles, vagy nem elég.
Itt lehet legközelebb szerintem:
Classic-Cycle | Laufräder, Felgen und Zubehör | online kaufen
Vagy ezt nézd meg, jó ár !:
Rat Rod Bikes | 3G 26" x 57mm Coaster Wheel Set | Online Store Powered by Storenvy
You can never have "enough" bikes.
Írta 2013. május 01. - 15:13
Kerestem én, de a legtöbb webshopban vagy nincs feltüntetve milyen széles, vagy nem elég.
Írta 2013. április 29. - 20:36
Sziasztok.
Haza értem este a melóból és ez a csendélet várt a nappali közepén.
Nekem ma karácsony van!
Biztosan nagyon szép lesz !!!
Várjuk a beszámolót .
Jó munkát !
Írta 2013. április 29. - 20:27
Haza értem este a melóból és ez a csendélet várt a nappali közepén.
Nekem ma karácsony van!
Írta 2013. április 29. - 12:24
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék venni a gépemre egy klasszikus kinézetû cruiserhez illõ pedált ,ilyet vagy hasonlót:
viszont netet feltúrva egyetlen egy boltot találtam ahol kapható, a bolt viszont (valószínûleg költözés miatt) napok óta nem reagáll a rendelésemre, illetve a rendeléssel kapcsoaltos emailjeimre.
Tud esetleg valaki ajánlani egy boltot, kontaktot bármit ahol hozzájuthatnék cruiserre szánt muatós pedálhoz?
(ebay mint opció per pillanat nem játszik, ugyanis a jelenlegi pedálom meghalt és nem szeretnék heteket várni mire újra felülhetek a gépre)
Elõre is köszönöm a segítséget!
Egy kis segítség , amúgy biztos van még számtalan oldal, biztos fog más is segíteni :
Trekking, city, cruiser
Pedl | Hajts | Kerkpr alkatrszek
Írta 2013. április 26. - 19:41
Sziasztok.
Alakul a Schwinn csepel.
A váz fényezõnél. Hétfõn kész lesz ha minden jól megy.
A többi alkatrészt meg az erkélyen prüszkölöm.
Vettem új imbuszfejû fekete csavarokat a sárvédõpálcához, láncvédõhöz stb.
A sárvédõ meg fóliáztatva lett. Ja és a váz fehér lesz.
Írta 2013. április 25. - 16:22
Nagyon is !
Szerintem jó helye lesz!
Nekem már úgy sem lesz lehetõségem beépíteni
Írta 2013. április 24. - 22:19
Új Shimano click stick 333 retro váltókar « RETRO / VETERÁN « Kategóriák tallózása
az ilyet szoktatok szeretni:D
Nagyon is !
Írta 2013. április 24. - 22:08
az ilyet szoktatok szeretni:D
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Írta 2013. április 24. - 19:14
A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék venni a gépemre egy klasszikus kinézetû cruiserhez illõ pedált ,ilyet vagy hasonlót:
viszont netet feltúrva egyetlen egy boltot találtam ahol kapható, a bolt viszont (valószínûleg költözés miatt) napok óta nem reagáll a rendelésemre, illetve a rendeléssel kapcsoaltos emailjeimre.
Tud esetleg valaki ajánlani egy boltot, kontaktot bármit ahol hozzájuthatnék cruiserre szánt muatós pedálhoz?
(ebay mint opció per pillanat nem játszik, ugyanis a jelenlegi pedálom meghalt és nem szeretnék heteket várni mire újra felülhetek a gépre)
Elõre is köszönöm a segítséget!
Írta 2013. április 24. - 08:04
Köszönjük a fotókat, meg a részvételt mindenkinek..
Tomival hazafelé azt beszéltük, milyen hamar eltelt a nap. Ott kellett volna aludni, benevezni a Vivicitta- futásra
Igen , fõleg azzal a boka mérettel ami neked volt, javulgat?
Írta 2013. április 23. - 09:07
Tomival hazafelé azt beszéltük, milyen hamar eltelt a nap. Ott kellett volna aludni, benevezni a Vivicitta- futásra