Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

A classicon fém krómozott sárvédõ van,és virágmintás a drifter nyereg,a neo-n fém színrefújt sárvédõ és sima fekete drifter nyereg van és szerintem szebb a váza a neonak ,a hajlítottabb ívesebb felsõ csõ nekem jobban tetszik,meg a csõ ami a hátsó támvillához megy az alsócsõtõl,lentebbrõl kezdõdik nagyobb a "háromszög":D.Két fajta láncányér van rajtuk,de ez egyénileg cserélhetõ.Ugyan az a z hajtás,a kormány,a 3sp nexus,stucni,kenda flame gumik,mostmár mûanyag elsõ lámpa(régen fém volt),csomitartó ,kormány csapágy stb.Másban nem igazán különböznek,szerintem!Ültem a Brekién(neo) nekem valahogy kényelmesebbnek tûnt,bár lehet csak azért mert jobban tetszik!Jó a schwinn strapás kis gép,érdemes megvenni,bírja a tápos zsákot,:)sok helyen elég jó áron adják.

Miki !
"Láncvillának" hívják !
;)
Láncvillacsõ

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

sajnálom! én nyertem!üdv!

Pfû, ez kemény !!!

You can never have "enough" bikes.

sh105

sh105

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

sh105!
Mi ez a profil váltás!Hová lett a szép nõi canga?

megvan mind a kettõ :D:D:D
Feltöltött kép
Feltöltött kép

csabi1987

csabi1987

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Akkor maradok a simánál, az agyváltós nekem kicsit sok. :)
Many94 a biciklid az Neo? Már csak azért kérdem mert Gepida van rá írva. :)

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 posts

Köszi a választ!
Akkor már egyértelmû hogy a Neo-t veszem, már csak az olcsóbsága miatt is. :)
De még lenne egy pár kérdésem. :)
Jobban megéri a 7 sebességest venni mint a sima nem sebességest? :) Városi használatra kellene, csak dolgozni járnék vele, úgyhogy tápos zsák nem lesz, max csikos szatyor. :)
A másik dolog, tudnál esetleg egy képet adni arról hogy hogyan is néz ki az Arany/Fekete bicikli? Mert a neten sehol nem találok. :S
Köszönöm!

Nekem "arany"-fekete Neo-m van, itt van pár kép: https://picasaweb.go.../09GepidaNedao#

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
sh105!
Mi ez a profil váltás!Hová lett a szép nõi canga?

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Esküszöl? :) Az szép...
Magadnak vetted? Vagy megválnál tõle?
Myk . nem vertük fel.... Nyugi jó árban volt a végén is.....

igen az enyém lett, nekem is az álmom volt egy ilyen. szombaton már itthon is lesz! nagyon örülök neki!üdv!/136 eu lett a vége/

sh105

sh105

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Köszi a választ!
Jobban megéri a 7 sebességest venni mint a sima nem sebességest? :) Városi használatra kellene, csak dolgozni járnék vele, úgyhogy tápos zsák nem lesz, max csikos szatyor. :)
A másik dolog, tudnál esetleg egy képet adni arról hogy hogyan is néz ki az Arany/Fekete bicikli? Mert a neten sehol nem találok. :S
Köszönöm!

Szia!
Városi használatra szerintem jobb a sima, vagy inkább a 3-as agyváltós. Agyváltó tartós, szinte gondozás-mentes, és jódarabig nem kell láncot-lánckereket cserélni nyúlás miatt.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Köszi a választ!
Köszönöm!

Vegyél 3 seb agyváltósat,az mindenhová elég,hacsak nem egerben laksz!A láncváltós meg nem illik a cruiserekre!:)Színt nem tudom milyen lehet.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Esküszöl? :) Az szép...
Magadnak vetted? Vagy megválnál tõle?
Myk . nem vertük fel.... Nyugi jó árban volt a végén is.....

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Legalább megbeszéltétek volna ki és hogyan meg mennyiért!Remélem azért a drága német eladónak nem vertétek fel az árat!:(

csabi1987

csabi1987

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Köszi a választ!
Köszönöm!

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Üdv Mindenki!

Szeretnék a közeljövõben venni egy Shwinn Csepel Cruiser biciklit.
Láttam a gyártó honlapján hogy van Neo és Classic, na most a kettõ között mi a különbség?
Amit én látok az annyi hogy a Classic drágább. :)
Gondolom van más dolog is amiben különböznek, örülnék ha valaki ezt megírná.
Elõre is köszönöm!

Üdv.: Csabi

A classicon fém krómozott sárvédõ van,és virágmintás a drifter nyereg,a neo-n fém színrefújt sárvédõ és sima fekete drifter nyereg van és szerintem szebb a váza a neonak ,a hajlítottabb ívesebb felsõ csõ nekem jobban tetszik,meg a csõ ami a hátsó támvillához megy az alsócsõtõl,lentebbrõl kezdõdik nagyobb a "háromszög":D.Két fajta láncányér van rajtuk,de ez egyénileg cserélhetõ.Ugyan az a z hajtás,a kormány,a 3sp nexus,stucni,kenda flame gumik,mostmár mûanyag elsõ lámpa(régen fém volt),csomitartó ,kormány csapágy stb.Másban nem igazán különböznek,szerintem!Ültem a Brekién(neo) nekem valahogy kényelmesebbnek tûnt,bár lehet csak azért mert jobban tetszik!Jó a schwinn strapás kis gép,érdemes megvenni,bírja a tápos zsákot,:)sok helyen elég jó áron adják.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

drágább de itt van még egy

Szép szép. de ha ennyit kiadok akkor már a Te Dynod ... ;) Gondolkodom rajta erõsen :) De majd a mani eldönti...

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Nem én nyertem :( elbasztam ... nem kicsit...

csabi1987

csabi1987

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Üdv Mindenki!

Szeretnék a közeljövõben venni egy Shwinn Csepel Cruiser biciklit.
Láttam a gyártó honlapján hogy van Neo és Classic, na most a kettõ között mi a különbség?
Amit én látok az annyi hogy a Classic drágább. :)
Gondolom van más dolog is amiben különböznek, örülnék ha valaki ezt megírná.
Elõre is köszönöm!

Üdv.: Csabi

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

drágább de itt van még egy

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Bazdki a katonák tuti beálltak... csak néhány mély levegõt kellett venni és egy darabig bent tartani .... :D Az ára viszont jobb lenne ;)

Asziszem ám!! :D Másnap kevesen álltak tiszta szemekkel a díszszemlére! :D :D Hát annyi pénzbõl ami ott elégett mindenkinek megvenném álmai bringáját tízszer aki kéri4 :D

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Sajnálom:(

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Nem inkább ezt

Neked láttam sikerült vásár mikor érkezik haza?