Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

New East Design

New East Design

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
Köszönöm.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Üdv mindenkinek.

Látom alakulnak az idei gépek a szezonra...
Gondoltam ha már a hideg téli hónapokat átépítéssel töltöttem, így megosztom veletek az elkészült kecskémet.

Cruiser Funs: Pimp my LUCKY cruiser

üdv. Rob

Az igen... mibõl lesz a csereMogár :) Tetszetõs ... azért volt vele meló rendesen... nagyon szép munka GRATULA mindenkinek aki dolgozott rajta...

New East Design

New East Design

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
Üdv mindenkinek.

Látom alakulnak az idei gépek a szezonra...
Gondoltam ha már a hideg téli hónapokat átépítéssel töltöttem, így megosztom veletek az elkészült kecskémet.

Cruiser Funs: Pimp my LUCKY cruiser

üdv. Rob

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts
Köszi az infót Karesz.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Sajnos már nem tudom megmérni nem vagyok a közelében holnap megmérem.
Cserébe csak fékkonzol nélküli krom springer érdekel,vágottam nekem is van nem az igazi szerintem.
Ha megnézed lehet kapni springert 10e-ért is meg 20-tõl felfelé nem kevés a minõségbeli különbség.

Bizony nem !!! Bár a bent springerbõl (hajlított) is van rossz minõség, erre is figyelj majd !
A SLPS-en olvastam...

You can never have "enough" bikes.

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

oké, hát nem is azt mondom...
érdeklõdtem csak.

[sima "26os villa? meg milyen átmérõ a villanyak?]

ha más nem viszi... de nem vitatom Monyec meg Tibo elsõségét; én addig a kispadról figyelek.
(lehet tudok szerezni sima springert, amirõl le lehet szépen-ügyesen flexelni a fékkonzolokat, aztán meg átfestetni-krómoztatni; ha megfelel)

Sajnos már nem tudom megmérni nem vagyok a közelében holnap megmérem.
Cserébe csak fékkonzol nélküli krom springer érdekel,vágottam nekem is van nem az igazi szerintem.
Ha megnézed lehet kapni springert 10e-ért is meg 20-tõl felfelé nem kevés a minõségbeli külömbség.

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 posts

Hali

Monyec volt az elsõ a sorban ö nagyon készül az EMAT-ra vele már valamilyen szinten lebeszéltem,
utánna Tibo a második. Nem akarom feltornászni az árát,nem vagyok ilyen.
Mint már írtam projekthez van nekem-is, tehát elsõsorban csere hajlított 26" springer villára.
Utánna lehet nézni annak mennyi az ára,kb. 20-22e. Egyébként a mérete 65cmX7,2cm.

oké, hát nem is azt mondom...
érdeklõdtem csak.

[sima "26os villa? meg milyen átmérõ a villanyak?]

ha más nem viszi... de nem vitatom Monyec meg Tibo elsõségét; én addig a kispadról figyelek.
(lehet tudok szerezni sima springert, amirõl le lehet szépen-ügyesen flexelni a fékkonzolokat, aztán meg átfestetni-krómoztatni; ha megfelel)
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

hmm... engem érdekelne a villa.
paraméterek?
ár?

privibe írj!

kösz...

Hali

Monyec volt az elsõ a sorban ö nagyon készül az EMAT-ra vele már valamilyen szinten lebeszéltem,
utánna Tibo a második. Nem akarom feltornászni az árát,nem vagyok ilyen.
Mint már írtam projekthez van nekem-is, tehát elsõsorban csere hajlított 26" springer villára.
Utánna lehet nézni annak mennyi az ára,kb. 20-22e. Egyébként a mérete 65cmX7,2cm.

rocket

rocket

újonc

• felfüggesztett
  • 2 posts
Cruiseresek figyelem!!! Április 2-3.-án megrendezésre kerül az EMAT, az épített autók, motorok és kerékpárok találkozója, amin idén elõször lehet nevezni kerékpárokkal is! Jöhettek magánemberként bemutatni a nagyközönségnek a felújított/átépített/épített bringáitokat, illetve lehet standot is bérelni és értékesíteni a helyszínen! Várunk még bringaépítõket, kerékpárfényezõket, akik szeretnék kiállítani a mûveiket és ezáltal új megbízókra szert tenni:) Van lehetõség helyszíni fújásra is! Ezen felül a boltok is hozhatják a következõ kategóriákba illõ bringáikat:

- chopper
- különleges formájú/érdekes megjelenésû/nem hagyományos anyagból épült darabok
- veterán
- dizájnos, szép fényezésû, igényes alkatrészekbõl készült új városi/országúti/cruiser
- retró és klasszikus városi/országúti/cruiser
- cargo és egyéb teherhordók

A rendezvényrõl:
EMAT The official station of the bike building word championship
15. Devils Motorshow - EMAT 2011. Budapest | Facebook

Részletekkel keressetek minket a rocketbikes01@gmail.com címen!

Béke!

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 posts

Nsu quick olyan mint a fekete gépen csak fehérben elméletileg egy könyittet nsu moped villa fehérre szintereztetve,tudom hogy sokan nem szeretik a szintert de a homokfúvást mellé ingyen volt.
DYNO roadster projekthez lett beszerezve, elcserélem egy pedal scraper 26" fékbak nélküli springer-re bármikor.

hmm... engem érdekelne a villa.
paraméterek?
ár?

privibe írj!

kösz...
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts
[quote name='Green Brain']Hali!

Kíváncsi voltam, milyen lehet az NSU villa, ezért utánnanéztem google-ban.
Ezt találtam:
★ RATRODBIKES.COM ★ • View topic - Love Gun
Elég jó! Bár kicsit morbidnak tartom, hogy egy nyújtottnyelvû Gene Simmons arcra ül rá a kedves bringázó.

Na ez ugyanaz a canga amit én linkeltem elölrõl csak azóta kész lett, a németeknél van a tulaj.
Szép cruiser,nyugalmas helyen.

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Hali!

Kíváncsi voltam, milyen lehet az NSU villa, ezért utánnanéztem google-ban.
Ezt találtam:
★ RATRODBIKES.COM ★ • View topic - Love Gun
Elég jó! Bár kicsit morbidnak tartom, hogy egy nyújtottnyelvû Gene Simmons arcra ül rá a kedves bringázó.

Mástéma:
A keddi szép idõ és munkaszüneti nap kombinációnak köszönhetõen készítettem pár új képet:
https://picasaweb.go...056480058629586
https://picasaweb.go...057277964531906
https://picasaweb.go...058132410519938

Talán felesleges volt mind a három linket kitenni... :D

Minden jót!
Don't walk!

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Ne fáradj... olyasmire saccoltam én is... na majd kiderül ... átfûzni gondolom senki nem fûzte még át. Már ha lehet egyáltalán ...

Nekem van egy krom 140 likas hátsó agyam akkor ne vegyél komplett kerékszettet ha át akarod füzetni.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Ne fáradj... olyasmire saccoltam én is... na majd kiderül ... átfûzni gondolom senki nem fûzte még át. Már ha lehet egyáltalán ...

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Én is erre gondoltam... 24*3 zsííííííír de a kerék lehet, hogy adott :
Feltöltött kép

Ha esetleg mégsem tetszene fehér falu thick brick /24*3/ gumival akkor veszek 24/80 -as felnit .... bár nem derül ki ez 144 küllõs milyen széles...

MrWhite: A Dyno még nincs kizárva ;)
Ja és ha jól tudom neked van ilyen kereked.... a fehérben

A fekete 144 kerék kb.4 cm széles de megmérem pontosan ha gondolod.

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts
Nsu quick olyan mint a fekete gépen csak fehérben elméletileg egy könyittet nsu moped villa fehérre szintereztetve,tudom hogy sokan nem szeretik a szintert de a homokfúvást mellé ingyen volt.
DYNO roadster projekthez lett beszerezve, elcserélem egy pedal scraper 26" fékbak nélküli springer-re bármikor.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Privibe irj mi az ára+ 1 képet küldj

Én is kíváncsi lennék... ha monyecnek mégsem kell... mert ugye én nem vagyok olyan .... :D

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

Indulunk a próbaútra..

https://picasaweb.go...292108289103522

Szia! Tetszik! Különösen a lánckerék. Az olyan ... nincs szó. Szép!
Jó tekergést, és...

minden jót!
Don't walk!

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Szerintem belemegy a 26"-os is, de nem néz ki jól. Osztom Monyec javaslatát 24/80 felnik királyság. Van egy eladó nsu quick villám még azt beleteszed és olyan lesz mint egy igazi romboló. :)
Pedig már úton van a piros dyno gyári tankja. Sok sikert az építéshez

Privibe irj mi az ára+ 1 képet küldj

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Én is erre gondoltam... 24*3 zsííííííír de a kerék lehet, hogy adott :
Feltöltött kép

Ha esetleg mégsem tetszene fehér falu thick brick /24*3/ gumival akkor veszek 24/80 -as felnit .... bár nem derül ki ez 144 küllõs milyen széles...

MrWhite: A Dyno még nincs kizárva ;)
Ja és ha jól tudom neked van ilyen kereked.... a fehérben