Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2011. március 23. - 23:44

Csak az irigység meg a baszogatáskényszer szólt belõlem.
Írta 2011. március 23. - 23:32

Szépek az új székek Karesz, a tiédrõl is csinálj már egy képet fentrõl. Ahogy te mondtad régen "CSÕVÁZAS"....Megjöttek az új nyergeink, örülünk !
Írta 2011. március 23. - 21:42

Írta 2011. március 23. - 20:31

Írta 2011. március 23. - 16:02

Írta 2011. március 23. - 11:52

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Írta 2011. március 23. - 11:42

Gyerekek!
Most jöttem meg a bejárásról az EMAT leendõ helyszínérõl.Szerintem egy ideális hely találkozóra.Aki elhozza a cruiserét és benevezi,kiállítja annak a belépõ free.Továbbá a találkozó színfoltját különbözõ kulturális események emelik:zenekarok,jó közeg,büfé stb
Gyertek!!!
2011 elsõ cruiser tali!!!!
Jól összehoztam, sajnos nem tudok egyik nap sem kimenni pedig hozzám van a legközelebb:(
Írta 2011. március 22. - 22:19

Most jöttem meg a bejárásról az EMAT leendõ helyszínérõl.Szerintem egy ideális hely találkozóra.Aki elhozza a cruiserét és benevezi,kiállítja annak a belépõ free.Továbbá a találkozó színfoltját különbözõ kulturális események emelik:zenekarok,jó közeg,büfé stb
Gyertek!!!
2011 elsõ cruiser tali!!!!
Írta 2011. március 22. - 22:00

Én megnézem az biztos. Remélem lehet vásárolni is ezt azt.Köszi a meghívást !!!
Gyerekek, valaki ? Nagy a csend !

Írta 2011. március 22. - 21:17

Írta 2011. március 22. - 16:01

A közeljövõben szeretnék majd 1-2 kisebb átalakítást is véghezvinni, pl. fa doboz elõre, kényelmesebb ülõalkalmatosság, új kormány. Apropó kormány: szerintetek szép ívû cruiser-es, vagy apehanger?

Írta 2011. március 22. - 13:39

Írta 2011. március 22. - 10:59

Köszi a meghívást !!!
Szintén köszönjük a meghívást az EMACT-ra, vasárnap Bp-en leszek megpróbálom beiktatni. (C= Cruiser,

Megnéztem a videójukat, nagyon kedvcsináló!
Monyec kolléga vagy Valaki esetleg nem gondolkodik kiállításon?

Béke
Írta 2011. március 22. - 09:53

Köszönöm ezt az igen átfogó értékelést. minden ami a gépen megvalósúlt (láncvédõ, szín, design)az én öttletem alapján készûlt, de mivel technikailak (karosszéria és fényezés)nem vagyok úgy képzett ezért hagyatkoztam a mester öttleteire is.a feltöltést nem ilyen mértékben terveztem, mint ahogy megvalósúlt. de mivel a mester is maximalista, az volt az eredeti elképzelés,h a váz egyenletlenségeit kiküszöböljük. elmondása szerint csak így tudta megoldani 0-sra az ívet a vázban. ezér lett olyan amilyen. a varratok eltüntetése volt még az õ öttlete. aminek szintén nagyon örûltem, mivel alu a váz így nem gondoltam h ez lehetséges.
a bemutatóban felfedezhetõ egy renault clio a háttérben, na az is az õ munkája. innen jött az egész h van a mûgyanta, "na akkor nézzük mit tudunk kezdeni ezzel az anyaggal". hát lett egy átalakított cruiser. még annyit, h a springer mint tudjuk ezekben a gepidákban elég ramaty megoldással készûlnek, ezért nem volt kérdés egy perselyes esztergálása. (amit nagybáttyám csinált meg)
hát röviden ennyi
a nyereg huzatát, lévén eredeti szakmám bõrmûves megoldottam, a ráhúzást mindenféleképpen kárpitosra bíztam.
http://picasaweb.goo...721229377668253
Írta 2011. március 22. - 09:16

Cruiseresek figyelem!!! Április 2-3.-án megrendezésre kerül az EMAT, az épített autók, motorok és kerékpárok találkozója, amin idén elõször lehet nevezni kerékpárokkal is! Jöhettek magánemberként bemutatni a nagyközönségnek a felújított/átépített/épített bringáitokat, illetve lehet standot is bérelni és értékesíteni a helyszínen! Várunk még bringaépítõket, kerékpárfényezõket, akik szeretnék kiállítani a mûveiket és ezáltal új megbízókra szert tenni:) Van lehetõség helyszíni fújásra is! Ezen felül a boltok is hozhatják a következõ kategóriákba illõ bringáikat:
- chopper
- különleges formájú/érdekes megjelenésû/nem hagyományos anyagból épült darabok
- veterán
- dizájnos, szép fényezésû, igényes alkatrészekbõl készült új városi/országúti/cruiser
- retró és klasszikus városi/országúti/cruiser
- cargo és egyéb teherhordók
A rendezvényrõl:
EMAT The official station of the bike building word championship
15. Devils Motorshow - EMAT 2011. Budapest | Facebook
Részletekkel keressetek minket a rocketbikes01@gmail.com címen!
Béke!
Köszi a meghívást !!!
You can never have "enough" bikes.
Írta 2011. március 22. - 09:15

Egy találkozóra biztos el fogsz jutni
, és remélem csatlakoznak másik is. Pontos infó hamarosan!
Nocsak, nocsak...
Írta 2011. március 22. - 09:14

Üdv mindenkinek.
Látom alakulnak az idei gépek a szezonra...
Gondoltam ha már a hideg téli hónapokat átépítéssel töltöttem, így megosztom veletek az elkészült kecskémet.
Cruiser Funs: Pimp my LUCKY cruiser
üdv. Rob
Rob, ez igazán klassz lett !!!
A leglényegesebbel kezdted; nem kereket cseréltél, nem apró, kevésbé lényeges látványelemet változtattál meg, vagy csináltattál mondjuk egy új fényezést, hanem egybõl a váz és a láncvédõ !
Ez a legmarkánsabb változtatás (mondjuk egy egyedi vázat leszámítva), persze a kiegészítõkkel is foglalkoztál, szép a fényezés, a nyereg huzata és a markolat is. Harmonikus, nem igazán "lóg ki semmi a sorból".
Kíváncsi lennék, mennyire a mester, és honnantól a te elképzelésed a feltöltés, de mindenképpen aranyba kell foglalni a kezét, aki csinálta...
Gratulálok !
Csõõõõ
Írta 2011. március 22. - 07:20

Érdekes -érdekes , bár nekem ahogy az enyémen van sima fekete gumival , és piros kormánnyal , jobban tetszene, jobb lenne az összhatás. Amin elgondolkodtam, hogy a szlovén "kollégának" írja az ottani fórum társa amikor rátalál az MCC - fotó albumára : " Te Zdravko nézd már a magyar kolléga":cool2:
Csabikám, szerintem is szebb a tied.Még ha megkapja a kormánytáska mellé az oldaltáskákat a bölényfejjel, hm,az lesz az igazi.
Írta 2011. március 22. - 00:44

Egy találkozóra biztos el fogsz jutniköszönöm.
ez volt az egyik cél. (a harmonia) amúgy a láncvédõ vonalvezetése teljesen megegyezik a váz vonalával.
ez egy fontos momentum volt a készítés során!
amúgy ha felürõl nézed, egy teljesen átlagos cruisert láthatsz...)
-nyílván nemfogok nemet mondani a próbára, csak egyszer már elkéne jutnom egy találkozóra...

Írta 2011. március 21. - 22:02

Breki!
Fehér rojt a végére, kell? Dugót lefújom fehérre
https://lh4.googleus...76/P1070349.JPG
https://picasaweb.go...595742998302578
Hali!
A leányzó nem kér rá rojtot.