Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
ááááááááááááááááááá Karesz Kustom Kruiser a Dinodra? Jó néz ki csak te vagy a rendszer szeretõ...hm.

Csak az irigység meg a baszogatáskényszer szólt belõlem.

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Megjöttek az új nyergeink, örülünk !
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Szépek az új székek Karesz, a tiédrõl is csinálj már egy képet fentrõl. Ahogy te mondtad régen "CSÕVÁZAS"....
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Megjöttek az új nyergeink, örülünk !
Feltöltött kép
Feltöltött kép

You can never have "enough" bikes.

Szondos

Szondos

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
nincs valakinek eladó nagy kormánya? ha igen akkor képpel és árral jöhet ide vagy akár pm-be is.

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
Zsolt!

https://picasaweb.go...275047952134306

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Gyerekek!

Most jöttem meg a bejárásról az EMAT leendõ helyszínérõl.Szerintem egy ideális hely találkozóra.Aki elhozza a cruiserét és benevezi,kiállítja annak a belépõ free.Továbbá a találkozó színfoltját különbözõ kulturális események emelik:zenekarok,jó közeg,büfé stb
Gyertek!!!

2011 elsõ cruiser tali!!!!

Jól összehoztam, sajnos nem tudok egyik nap sem kimenni pedig hozzám van a legközelebb:(

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Gyerekek!

Most jöttem meg a bejárásról az EMAT leendõ helyszínérõl.Szerintem egy ideális hely találkozóra.Aki elhozza a cruiserét és benevezi,kiállítja annak a belépõ free.Továbbá a találkozó színfoltját különbözõ kulturális események emelik:zenekarok,jó közeg,büfé stb
Gyertek!!!

2011 elsõ cruiser tali!!!!

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Köszi a meghívást !!!
Gyerekek, valaki ? Nagy a csend !

Én megnézem az biztos. Remélem lehet vásárolni is ezt azt. :)

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Köszi a meghívást !!!

én is készülök!üdv!

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 posts
A jó idõre való tekintettel lekerültek a sárvédõk... :) https://picasaweb.go...902017118937218

A közeljövõben szeretnék majd 1-2 kisebb átalakítást is véghezvinni, pl. fa doboz elõre, kényelmesebb ülõalkalmatosság, új kormány. Apropó kormány: szerintetek szép ívû cruiser-es, vagy apehanger? :)

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
De igen én megyek kiállítani:cool2:
Mindenkit szeretettel várok!

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Köszi a meghívást !!!

Szintén köszönjük a meghívást az EMACT-ra, vasárnap Bp-en leszek megpróbálom beiktatni. (C= Cruiser, :))
Megnéztem a videójukat, nagyon kedvcsináló!
Monyec kolléga vagy Valaki esetleg nem gondolkodik kiállításon?;)

Béke

New East Design

New East Design

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
Szia.
Köszönöm ezt az igen átfogó értékelést. minden ami a gépen megvalósúlt (láncvédõ, szín, design)az én öttletem alapján készûlt, de mivel technikailak (karosszéria és fényezés)nem vagyok úgy képzett ezért hagyatkoztam a mester öttleteire is.a feltöltést nem ilyen mértékben terveztem, mint ahogy megvalósúlt. de mivel a mester is maximalista, az volt az eredeti elképzelés,h a váz egyenletlenségeit kiküszöböljük. elmondása szerint csak így tudta megoldani 0-sra az ívet a vázban. ezér lett olyan amilyen. a varratok eltüntetése volt még az õ öttlete. aminek szintén nagyon örûltem, mivel alu a váz így nem gondoltam h ez lehetséges.
a bemutatóban felfedezhetõ egy renault clio a háttérben, na az is az õ munkája. innen jött az egész h van a mûgyanta, "na akkor nézzük mit tudunk kezdeni ezzel az anyaggal". hát lett egy átalakított cruiser. még annyit, h a springer mint tudjuk ezekben a gepidákban elég ramaty megoldással készûlnek, ezért nem volt kérdés egy perselyes esztergálása. (amit nagybáttyám csinált meg)
hát röviden ennyi
a nyereg huzatát, lévén eredeti szakmám bõrmûves megoldottam, a ráhúzást mindenféleképpen kárpitosra bíztam.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Cruiseresek figyelem!!! Április 2-3.-án megrendezésre kerül az EMAT, az épített autók, motorok és kerékpárok találkozója, amin idén elõször lehet nevezni kerékpárokkal is! Jöhettek magánemberként bemutatni a nagyközönségnek a felújított/átépített/épített bringáitokat, illetve lehet standot is bérelni és értékesíteni a helyszínen! Várunk még bringaépítõket, kerékpárfényezõket, akik szeretnék kiállítani a mûveiket és ezáltal új megbízókra szert tenni:) Van lehetõség helyszíni fújásra is! Ezen felül a boltok is hozhatják a következõ kategóriákba illõ bringáikat:

- chopper
- különleges formájú/érdekes megjelenésû/nem hagyományos anyagból épült darabok
- veterán
- dizájnos, szép fényezésû, igényes alkatrészekbõl készült új városi/országúti/cruiser
- retró és klasszikus városi/országúti/cruiser
- cargo és egyéb teherhordók

A rendezvényrõl:
EMAT The official station of the bike building word championship
15. Devils Motorshow - EMAT 2011. Budapest | Facebook

Részletekkel keressetek minket a rocketbikes01@gmail.com címen!

Béke!

Köszi a meghívást !!!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Egy találkozóra biztos el fogsz jutni :), és remélem csatlakoznak másik is. Pontos infó hamarosan!

Nocsak, nocsak...

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Üdv mindenkinek.

Látom alakulnak az idei gépek a szezonra...
Gondoltam ha már a hideg téli hónapokat átépítéssel töltöttem, így megosztom veletek az elkészült kecskémet.

Cruiser Funs: Pimp my LUCKY cruiser

üdv. Rob

Rob, ez igazán klassz lett !!!
A leglényegesebbel kezdted; nem kereket cseréltél, nem apró, kevésbé lényeges látványelemet változtattál meg, vagy csináltattál mondjuk egy új fényezést, hanem egybõl a váz és a láncvédõ !
Ez a legmarkánsabb változtatás (mondjuk egy egyedi vázat leszámítva), persze a kiegészítõkkel is foglalkoztál, szép a fényezés, a nyereg huzata és a markolat is. Harmonikus, nem igazán "lóg ki semmi a sorból".
Kíváncsi lennék, mennyire a mester, és honnantól a te elképzelésed a feltöltés, de mindenképpen aranyba kell foglalni a kezét, aki csinálta...
Gratulálok !
Csõõõõ

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Érdekes -érdekes , bár nekem ahogy az enyémen van sima fekete gumival , és piros kormánnyal , jobban tetszene, jobb lenne az összhatás. Amin elgondolkodtam, hogy a szlovén "kollégának" írja az ottani fórum társa amikor rátalál az MCC - fotó albumára : " Te Zdravko nézd már a magyar kolléga":cool2:

Csabikám, szerintem is szebb a tied.Még ha megkapja a kormánytáska mellé az oldaltáskákat a bölényfejjel, hm,az lesz az igazi.

sly06

sly06

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

köszönöm.
ez volt az egyik cél. (a harmonia) amúgy a láncvédõ vonalvezetése teljesen megegyezik a váz vonalával.
ez egy fontos momentum volt a készítés során!
amúgy ha felürõl nézed, egy teljesen átlagos cruisert láthatsz... :))
-nyílván nemfogok nemet mondani a próbára, csak egyszer már elkéne jutnom egy találkozóra... :)

Egy találkozóra biztos el fogsz jutni :), és remélem csatlakoznak másik is. Pontos infó hamarosan!

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Breki!

Fehér rojt a végére, kell? Dugót lefújom fehérre ;)

https://lh4.googleus...76/P1070349.JPG

https://picasaweb.go...595742998302578

Hali!

A leányzó nem kér rá rojtot.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."