Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Üdv mindenkinek.
Naggyon kéne segítség: Schwalbe fat frank 26x3.0 (mindenhol 26x2.35ösrõl írnak) 2db, széles-talicskatolós cruiserkormány, valami 'retros' fékkarok.
Honnan-kitõl??
Léccilécci

Olyan kérem nem létezik, biztosan nem véletlenül találtál mindenhol 26x2.35-öt: Let me google that for you
Kormány, meg fékkarok könnyen beszerezhetõk...
Csõ

You can never have "enough" bikes.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Üdv mindenkinek.
Naggyon kéne segítség: Schwalbe fat frank 26x3.0 (mindenhol 26x2.35ösrõl írnak) 2db, széles-talicskatolós cruiserkormány, valami 'retros' fékkarok.
Honnan-kitõl??
Léccilécci

Hali!

26x3 van belsõvel együtt van csak nem schwalbe, hanem kenda. kormány is van.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

csináltam ilyen pedált. valakinek esetleg?+egy új bringát megrendelésre.üdv!http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Klafa !!!
Tetszik a pedál is, aluból van ? Kellene bele pár hernyócsavar, hogy ne csússzon, ha félcollos a menete, és van belõle eladó, hozzál már az EMAT-ra, megszemlélés végett...

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

és a shimano?
a nedaoba elõre dobféket álmodtam(meg ugye, Eger...), hogy a felni 'szûz' maradjon elöl-hátul (hogyé' is van az a kontrás agyváltó? ;) ), és nem találok sehol semmit; csak shimanot.

sachsot hol, mennyiért?

infókat kösz!

Igazából nem mondanám a Shimano-ra sem, hogy nem ajánlom, csak én Sachs rajongó lennék...
(Bár a dobfékért egyáltalán nem rajongok... )
Arról meg hogy hol ? Passz. Vadászni kell...

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

avatár? jó mi?
Aki kiállít ingyen, aki nem annak 2000 HUF.Gyerek??? szerzek valami kedvezményest jó?

Lennék Brooks nyereg, ebben az esetben :)...

tibiketibike

tibiketibike

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Üdv mindenkinek.
Honnan-kitõl??
Léccilécci

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
csináltam ilyen pedált. valakinek esetleg?+egy új bringát megrendelésre.üdv!http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
avatár? jó mi?
Aki kiállít ingyen, aki nem annak 2000 HUF.Gyerek??? szerzek valami kedvezményest jó?

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

További jelentkezõk a hétvégi EMAT The official station of the bike building word championship talira?????????????????????????????????????????????????
Ne szerénykedjetek!
Írjatok ki jön?

Szevasz Monyec ,az avatarod kicsit megtévesztett azt hittem valami új csaj csatlakozott hozzánk.....:D.....
Mi megyünk a családdal vasárnap , csak abban segíts már légyszives hogy mennyi a beugró (felnõtt,gyerek) mert a honlapjukon nem találtam semmi infót, köszi. Csõszerkezet
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
További jelentkezõk a hétvégi EMAT The official station of the bike building word championship talira?????????????????????????????????????????????????
Ne szerénykedjetek!
Írjatok ki jön?

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

:) Biztos, hogy nem ! Olyan már van másnak... Max pedál, markolat, airbrush...

Helló Karesz, gondolom te is érezted hogy nem meghatározni akartam a bicajod színét (láttam a vigyorit--->:)) , csak felvázoltam egy fikciót ami álltalában velem is megtörténik ha bele nyúlok egy apróságba, máris azon töröm a fejem hogy fog kinézni a teljesen átalakított cucc. Csõbilincs

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Nagyon f@sza (azért így hogy ne mondják hogy csúnyát írtam) , azért jók a teljesen új alkatrészek mert innen már azon gondolkozol hogy kellene még valami barna cucc a gépre, és majd azon veszed észre magad hogy krémszínû a gép, fehér gumival, stb, stb, stb.........;)

:) Biztos, hogy nem ! Olyan már van másnak... Max pedál, markolat, airbrush...

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Tessék Csabi :
Feltöltött kép
Ó és elfelejettem megemlíteni, hogy András ("Fehér Úr") hathatós közremûködését ezúton is köszönöm !
Csõvázas hátizsák

Nagyon f@sza (azért így hogy ne mondják hogy csúnyát írtam) , azért jók a teljesen új alkatrészek mert innen már azon gondolkozol hogy kellene még valami barna cucc a gépre, és majd azon veszed észre magad hogy krémszínû a gép, fehér gumival, stb, stb, stb.........;)

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Hellosztok Funok!
Beszereztem 1 cruisert!Nagyon tetszik!Azt hiszem megtaláltam a nekem való bringát,azon kaptam magam ,hogy minél többször akarok bringázni!:-)Sok kérdésem lenne hozzátok vele kapcsolatban!Szeretném kicsit feldobni,elsö körben rászánnám magam 1 uj villára!Na meg a beszerelésére is!Ez 1 Capriolo flying maschine,szeretnék bele springer villát,láttam hogy ebböl 2 féle van,melyik csillapit jobban?Na meg honnan lehetne beszerezni,mennyiért?
Köszi a választ elöre is!
Szép napot mindenkinek!

Hali
Tapasztalataim szerint a fékbak nélküli jobban bírja a strapát,ami természetesen drágább.
Monyec tud segíteni a springer beszerzésben.

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Ez furcsa! - Agyhiány

alazif

alazif

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Köszönöm!
Az eredeti nyerget (is) szétszedtem... A fém lemez porrá rohadt, a szivacs bélésrõl nem is beszélnék. Kéne egy "lemezhajlító" mester és talán valami saválló lemezbõl oldanám meg. Tudtok esetleg kárpitost aki foglalkozik nyergekkel?
Megnézem az MMC-t lehet az olcsóbb ha ott megveszem. Igaz most azon az állásponton vagyok, hogy meghagyom eredeti állapotában KÜLSÕLEG. Ilyen rózsdás pajtából elõvakart "feelingesre" .Persze tudom, hogy egy Cruiser lényege az egyéniség de nekem tettszik az amikor egy vason visszaköszön a múlt :). Késõbb aztán lehet elviszem egy homokfújásra...Csak maradjon belõle valami:))

Picasa Web Albums
raktam fel új képeket

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Klassz az ülés, szeretnénk látni, hogy tudod ezen az ülésen dönteni a brinyót egyenes úton 60 fokos szögben :D

Öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö, nem tom...
Meg lehet próbálni, bár az a bizonyos, lehet hogy egyszeri és megismételhetetlen volt...
:)

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 posts

Az én kormányomat a Kálvárián vettem a cangában. 70 cm a szélessége, krómozott, 2000 körül volt akkor. ott nézd meg. vagy a maniac-ben a Kossuth Lajoson

Oksa. Akkor körbenézek ezeken a helyeken. :)

jeddie

jeddie

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Hellosztok Funok!
Beszereztem 1 cruisert!Nagyon tetszik!Azt hiszem megtaláltam a nekem való bringát,azon kaptam magam ,hogy minél többször akarok bringázni!:-)Sok kérdésem lenne hozzátok vele kapcsolatban!Szeretném kicsit feldobni,elsö körben rászánnám magam 1 uj villára!Na meg a beszerelésére is!Ez 1 Capriolo flying maschine,szeretnék bele springer villát,láttam hogy ebböl 2 féle van,melyik csillapit jobban?Na meg honnan lehetne beszerezni,mennyiért?
Köszi a választ elöre is!
Szép napot mindenkinek!

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

A jó idõre való tekintettel lekerültek a sárvédõk... :) https://picasaweb.go...902017118937218

A közeljövõben szeretnék majd 1-2 kisebb átalakítást is véghezvinni, pl. fa doboz elõre, kényelmesebb ülõalkalmatosság, új kormány. Apropó kormány: szerintetek szép ívû cruiser-es, vagy apehanger? :)

Az én kormányomat a Kálvárián vettem a cangában. 70 cm a szélessége, krómozott, 2000 körül volt akkor. ott nézd meg. vagy a maniac-ben a Kossuth Lajoson
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87