Ugye-ugye !!!!!
Miért Karesz te kiállítasz (az EMAT-on), ezt komolyan kérdezem ?
Miért te nem?
Ugye-ugye !!!!!
Miért Karesz te kiállítasz (az EMAT-on), ezt komolyan kérdezem ?
Hát gratulálok szép lett a kerékpár út. Nálunk is ki van írva ,hogy itt épül legalább fél éve de még nem láttam a munkásokat.Helló mindenkinek, találtam egy jó cikket az épülõ Nyíregyházi kerékpáros utakról, a képeket nézzétek meg, és utána gondoljatok bele a múlthéten végig mentem rajta (néhol mellette) a jó kis "szûkre" szabott kormányú pirosbiciklivel, hát mit mondjak kalandtúra volt a javából :mad::confused:
Kerékpárút Nyíregyháza módra | Criticalmass.hu
Ugye-ugye !!!!!Klassz, ott is leszünk, ugye ?
Láttátok?Április 30 szombat CM
You can never have "enough" bikes.
Köszi Imi !!!Hali.
Fasza fotel. Nekemiskell.
Van egy ilyen bársonynadrágom, megkérdem a kárpitost tud-e ilyent? :-))))
Bársony-markolat lesz-e rá, Karesz?
Eddig nem bírtam elképzelni bringán, de tényleg tetszik
You can never have "enough" bikes.
Tessék Csabi :
Ó és elfelejettem megemlíteni, hogy András ("Fehér Úr") hathatós közremûködését ezúton is köszönöm !
Csõvázas hátizsák
Felt Thick Brick 24/3, de ez is jobban mutat egy 80mm-es felnin.https://picasaweb.go...198920428273378 - bakker, engem meg ennek a fehérprofilú guminak érdekelne az átmérõje, márkája... ez valami brutális...
Klafa !!!
Tetszik a pedál is, aluból van ? Kellene bele pár hernyócsavar, hogy ne csússzon, ha félcollos a menete, és van belõle eladó, hozzál már az EMAT-ra, megszemlélés végett...
Váltó kilõve, minimál'design' jegyében 1 gang, marad a tárcsa elöl-hátul, fûzetés pipa, festés? Logok nein, esetleg talán.hát, mindent sorjában - elõször agyváltó, aztán dobfék, aztán felni, aztán fûzetés, aztán festés...
plusz logok, ezzel párhuzamosan.
vagy kitudja.
szia!akár szegecsekkel is lehet,3/4 es és 1/2 es ben is tudok.üdv!hell',
pedál frankó.
szegecsekkel is létezik?
'normál' hajtókarba?
mennyiért?
A hátsókerék 5e kompletten vihetõ különben
Akkor repülõrajtos verseny, melyikünknek fér be a 3.0. Most rendeltem meg:cool2:
Gráciász, jómagam nem élek a lehetõséggel, mások vegyétek-vigyétek!A hátsókerék 5e kompletten vihetõ különben