Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2011. April 01. - 15:54

Posted 2011. April 01. - 14:22

+ van eladó láncvédõm és elsõ hátsó sárhányom olyan mint a piroson.
Üdv
Posted 2011. March 31. - 23:54

metszeni kellett,de semmi gond a Rocket Bikes fiúk megoldották nekem, a villa meg ahogy mondtad nehezen passzolt össze nem lehetett vágni belõle mert akkor nem tudtam volna rárakni a rugó tartót így maradt a nem túl szép hézagoló gyûrû.Felraktam hogy van e rá érdeklõdõ és 2 órán belül elvitték csak postáznom kell .Mint a mesében:)
A markolatot azért sajnálom,egyébként Electra volt
Köszi
...furi, de a springerrel nekem is ez volt a bajom (mondjuk másik váznál), hogy a villanyak baromihosszú volt, úgyhogy nekem is hézagolnom kellett; szerencsére a szervízben megoldották esztétikusra, úgyhogy panaszom se nincsen.
láttam a bringát amúgy az aprók közt, most meg már nincs is fent - akkor grat!
Posted 2011. March 31. - 23:49

Az már másik szállítmány volt és természetesen abból a tied volt a legjobb
!
Nem lesz semmi gond, meg te lehomokszóratod, nem ?
hát, akkor már leszóratom...

abból a vázból csinálom majd a klunker-verseny hibridet(terepcruiser-koskormánnyal; a kompatibilitással fogom kiakasztani a'sszem a környezõ bringaszervizeket

és akkor lesz 3 cruiseralapra készült bringa

lájf gecc' bedör!
Posted 2011. March 31. - 20:56

metszeni kellett,de semmi gond a Rocket Bikes fiúk megoldották nekem, a villa meg ahogy mondtad nehezen passzolt össze nem lehetett vágni belõle mert akkor nem tudtam volna rárakni a rugó tartót így maradt a nem túl szép hézagoló gyûrû.Felraktam hogy van e rá érdeklõdõ és 2 órán belül elvitték csak postáznom kell .Mint a mesében:)Sajnálom, hogy rossz volt a menet, pedig neked a legjobbat választottam ki. Metszeni kellett, vagy csak a szinter volt belecsorogva ? A villával mi volt a baj ?
Egyébként jó' néz ki !
És milyen jó az a markolat !
GRT
A markolatot azért sajnálom,egyébként Electra volt
Köszi
Posted 2011. March 31. - 19:59

Az már másik szállítmány volt és természetesen abból a tied volt a legjobbnah, engem is érdekelne, mit várhatok a váztól szerelési gebaszként...
(ha te kaptad a legjobbat, akkor mit kaphattam én...)

Nem lesz semmi gond, meg te lehomokszóratod, nem ?
You can never have "enough" bikes.
Posted 2011. March 31. - 19:52

Csõ!
Karesz ilyen lett a vázadból
https://picasaweb.go...541180507585762
szar volt a menet a hajtómûnél,,springer villát is kínlódva hoztam össze a a vázzal,de lassan kész lesz
Zsolt
nah, engem is érdekelne, mit várhatok a váztól szerelési gebaszként...
(ha te kaptad a legjobbat, akkor mit kaphattam én...

Posted 2011. March 31. - 14:23

Sajnálom, hogy rossz volt a menet, pedig neked a legjobbat választottam ki. Metszeni kellett, vagy csak a szinter volt belecsorogva ? A villával mi volt a baj ?Csõ!
Karesz ilyen lett a vázadból
https://picasaweb.go...541180507585762
szar volt a menet a hajtómûnél,,springer villát is kínlódva hoztam össze a a vázzal,de lassan kész lesz
Zsolt
Egyébként jó' néz ki !
És milyen jó az a markolat !
GRT
Posted 2011. March 31. - 12:52

Posted 2011. March 31. - 12:51

Posted 2011. March 31. - 12:07

Igen, lehet hogy szombaton lesz 1-2 óra szabadídõm akkor kiugrok EMATra ha már ajánlottam a cruiseres kiscsapatot a szervezõknek és ki is állitanakKlassz, ott is leszünk, ugye ?

Csõ
Posted 2011. March 31. - 12:00

Posted 2011. March 31. - 10:19

gugli jó barátSrácok ki hirdetett Electra kerékszettet ? Kellene egy telefonszám ....

Posted 2011. March 31. - 09:50

Posted 2011. March 31. - 08:45

Helló mindenkinek, találtam egy jó cikket az épülõ Nyíregyházi kerékpáros utakról, a képeket nézzétek meg, és utána gondoljatok bele a múlthéten végig mentem rajta (néhol mellette) a jó kis "szûkre" szabott kormányú pirosbiciklivel, hát mit mondjak kalandtúra volt a javából :mad::confused:
Kerékpárút Nyíregyháza módra | Criticalmass.hu
ez q..jóóó, egy igazi kalandpark városon belül. Nem kell messze menni egy kis extrém kerékpározásért

Posted 2011. March 31. - 07:54

Itt nem kell majd sietni...Helló mindenkinek, találtam egy jó cikket az épülõ Nyíregyházi kerékpáros utakról, a képeket nézzétek meg, és utána gondoljatok bele a múlthéten végig mentem rajta (néhol mellette) a jó kis "szûkre" szabott kormányú pirosbiciklivel, hát mit mondjak kalandtúra volt a javából :mad::confused:
Kerékpárút Nyíregyháza módra | Criticalmass.hu

Kár érte, abból a pénzbõl biztos jól is meg lehetett volna tervezni.
Posted 2011. March 31. - 07:31

A b135 kicsit masszívabbnak tûnik, akarom mondani robosztusabb...Sziasztok!
Brooks nyeregbõl a B135-öt vagy a B190-et ajánljátok?
Köszi!
Posted 2011. March 31. - 07:18

Na várjál !Elnézést elírtam... A Picasan már üzentem ott nem kaptam választ ezért jobban örültem volna egy telefonszámnak vagy emil cmnek... Proobáltam keresõbe is beírni de semmi!
Mit is szeretnél ? Hozzáférni az albumokhoz, képeket feltölteni, vagy egyebet ?
Képet mutatni máshol is tudsz...
Csõõõ
Posted 2011. March 31. - 07:15

Nanáhogy !Ugye-ugye !!!!!
Miért Karesz te kiállítasz (az EMAT-on), ezt komolyan kérdezem ?
Megyünk családostul...