Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
[quote name='nemtom007'][quote name='Matykó']Mármint a balatonfenyvesi tekerésre gondoltam.
Az a gondom, hogy szerintem nem tudok kocsit szerezni, bár lehet megoldom, vonatozni meg kicsit lusta vagyok. :)[/QUOTE

Pénteken jót dumálunk egy kis italozás mellett, szombaton meg áttekerünk Keszthelyre, 27 km. Festetics kastély, afrika múzeum, panoptikum,terepasztal megtekintés, sörözés stb.:D Vasárnap meg irány Mallorca:) Majorka. Itt lehet bereksafarizni, igaz még nem értem el a srácot, de rajt vagyok az ügyön. De ugyis, ha itt lesz mindenki, megdumcsizunk mindent:)

Vonat is leér 2 és fél óra alatt :-)[/QUOTE]
.
;)

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Lassan, de biztosan... :)

Feltöltött kép

Zsír !
Jó munkához idõ kell...

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
[quote name='Matykó']Mármint a balatonfenyvesi tekerésre gondoltam.
Az a gondom, hogy szerintem nem tudok kocsit szerezni, bár lehet megoldom, vonatozni meg kicsit lusta vagyok. :)[/QUOTE

Pénteken jót dumálunk egy kis italozás mellett, szombaton meg áttekerünk Keszthelyre, 27 km. Festetics kastély, afrika múzeum, panoptikum,terepasztal megtekintés, sörözés stb.:D Vasárnap meg irány Mallorca:) Majorka. Itt lehet bereksafarizni, igaz még nem értem el a srácot, de rajt vagyok az ügyön. De ugyis, ha itt lesz mindenki, megdumcsizunk mindent:)

Vonat is leér 2 és fél óra alatt :-)

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Lassan, de biztosan... :)

Feltöltött kép

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 posts

Még semmi konkrét, képlékeny a dolog.

Mármint a balatonfenyvesi tekerésre gondoltam.
Az a gondom, hogy szerintem nem tudok kocsit szerezni, bár lehet megoldom, vonatozni meg kicsit lusta vagyok. :)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Szia mindenkinek!
Breki- honnan van ilyen jó nyerged? Én is szeretnék egy leppert ;)

kboross@t-online.hu
Lehet valamit tudni a programról?

Még semmi konkrét, képlékeny a dolog.

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 posts
Szia mindenkinek!
Breki- honnan van ilyen jó nyerged? Én is szeretnék egy leppert ;)

kboross@t-online.hu
Lehet valamit tudni a programról?

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Na, annyira fogy a létszám, hogy nagyon. Ezért egy elõzetes szándékfelmérést szeretnék készíteni:
Nyáron, vagy akár õsszel is, egy hajdúszoboszlói találkozót szerveznénk, olyan formában , és akkor, hogy mindenki; vagy a lehetõ legtöbben részt tudjanak venni.
A régieknek szinte kötelezõ, az újaknak ajánlott ! ;)
Mindenki, aki itt van, nyilatkozzon, ha nemleges, lehetõleg akkor is. (Bár azt még nem fogadnánk el úgy sem... )
CSÕ

tetszik,pláne hogy oda megyünk nyaralni.hátha akkorra tudom idõzíteni ,baró lenne.üdv!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Kerékpár nélkül lehet menni?

Nem.
:D

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
Fogy az idõ! Lehet jelentkezni Fenyvesi bulira. Jó lenne már az új fórumozókat is személyesen megismerni :D

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts

:mad:
Sziasztok!

Sajnos a balatoni találkozón nem tudok részt venni, mivel 13-án meg kell mûteni a lábamat és nem merem bevállalni nagyon sajnálom.
de mindenkinek minden jót a találkozón.:mad::mad::mad:

Neked jobbulást, majd legközelebb:) A lány cangája király ;)

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts

Hááát lehet hogy nekem ehhez nem kéne még hozzá szólnom, mert kicsit lelkiismeret furdalásom van a balatoni találka miatt, mert elsõként jelentkeztem és ráadásul mindent leszerveztem ,150% volt hogy megyünk, óriási lelkesedéssel készült az egész család, ennek ellenére sajnos abban is az elsõk között voltam aki lemondta (Tomi elõtt egyenesen ég a pofám). De sajnos vannak az életben olyan pillanatok amikor tudni kell dönteni a szórkozás (Balaton) és a kötelesség( a fiam néptáncos döntõje) között, még ha fáj is egy kicsit. Egyetlen dolog vígasztal , hogy biztos nem lesz mindíg ilyen rossz az események idõzítése, vagyis én mindíg úgy fogok készülni hogy megyek ( és köszönjük a meghívást) , aztán meg izgulok hogy ne legyen fontosabb dolog ami keresztbe húzza a számításaimat.:(:mad:

Megigérem, hogy megemeljük a pálinkás poharat arra, hogy a fiadék legyenek elsõk :D Semmi gond, elsõ a család!

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Szaki megen egy olyan vasat csinált (magának) hogy befostam ... mint egy RatFink, de olyan borostyánszínû mint a fixim és természetesen saját hegesztés az egész ...

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Na, annyira fogy a létszám, hogy nagyon. Ezért egy elõzetes szándékfelmérést szeretnék készíteni:
Nyáron, vagy akár õsszel is, egy hajdúszoboszlói találkozót szerveznénk, olyan formában , és akkor, hogy mindenki; vagy a lehetõ legtöbben részt tudjanak venni.
Mindenki, aki itt van, nyilatkozzon, ha nemleges, lehetõleg akkor is. (Bár azt még nem fogadnánk el úgy sem... )
CSÕ

Kerékpár nélkül lehet menni?

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 posts

Suliszezon!!!!

Ebben igazad van, de a CM rendezvények is suliszezon alatt vannak. Meg aztán ez az "örömnap" általában szombaton szokott lenni. De persze csak ötlet, nem kell készpénznek venni.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Még lesz rajta mit szépíteni de már nem hagyott békén.

https://picasaweb.go...798235596024130

Gyönyörû!Gratula!

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Karesz! Vesszek meg, ha nem gondoltam egy szoboszlói találkozóre. Csak, mint újonc, nem mertem javasolni. Mit szólnál - ha idõpontot javasolhatok - a birka- és slambucfõzõ örömnaphoz (szeptember eleje). Ott lenne elég hely és a fõzõcskézés is mehetne közösen.

Suliszezon!!!!

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 posts

CSÕ

Karesz! Vesszek meg, ha nem gondoltam egy szoboszlói találkozóre. Csak, mint újonc, nem mertem javasolni. Mit szólnál - ha idõpontot javasolhatok - a birka- és slambucfõzõ örömnaphoz (szeptember eleje). Ott lenne elég hely és a fõzõcskézés is mehetne közösen.

Rasztafaszi

Rasztafaszi

vendég

• fórumtag
  • 89 posts
Én is benne vagyok,remélem rész tudok venni. Csõ!

CSÕ

Rasztafaszi

Rasztafaszi

vendég

• fórumtag
  • 89 posts
Csõ!! Nagyon vagány.

Még lesz rajta mit szépíteni de már nem hagyott békén.

https://picasaweb.go...798235596024130