Raszta üdvözöl mindenkit!
Helló Raszta.
Aztán a talpad is kenegessed be ám naptejjel, nehogy leégjen.
Múltkor és is megszívtam a Cote d azuron...
Pálmalevél legyezõs csajok és a kacskaringós szívószálas koktél hol van? Megittad mi?
Raszta üdvözöl mindenkit!
elkészült a logó is
:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Klassz ötlet, de én alapból buktam...
Tegnap is jól esett volna este gurulni, sörözni egyet a kúzeres haverokkal, csak nem jöttek... Mert nincsenek. Itt.
Jó ötletnek tartom én is, és valószínü , sõt szinte biztos hogy ezt megnyertük (Nyíregyháza):mad:
. Már a néven töröm a fejem , a TIR(pák) Power's jó lesz ?????
:D:D
You can never have "enough" bikes.
Helló helló, borozni nem is szoktunk ........................Jó ötlet.
Mi páran esténként szoktunk tekerni,sörözni ( van fiatalkorú is de ö szõlõi felügyelettel) de alkalmanként szép számmal megmozdulunk.
Gondolat:
Kedves cruiseres fórumozók!
Az MCC bõvítése és nagyobb mértû örömködéshez, meghírdetem a megyei cruiseres önszervezõdést.
Azaz minden kedves aktívitistát ösztökélek, hogy megyéjében, járásában, vármegyéjében szervezze meg a kis klubbokat.Kisebb területre koncentrálva de a többit nem elfeledve, talán nagyobb intezitással tudnánk növelni a klub tagságát.
Lehet verseny is.Melyik terület cruisres klubja lesz a legnépesebb!
Legyen cél, hog H.szoboszlóra tömegesen érkezzünk! - fejtörést okozva a szervezõknek:)
Áááá dehogy!Szeretnék minden maximális segítséget megadni!
Tehát minden lehetséges fórumot tessék megfogni! Facebook, barátikõr,szomszédnéni stb
Összefoglalóként a föntiek részemrõl egy ötlet.Mit szóltok hozzá?
üdv:Monyec
Klassz ötlet, de én alapból buktam...
Csak nehogy ilyen dzsekikbe guruljatok be:, mondjuk Vértes Cruiser Crew felirattal...
Tegnap is jól esett volna este gurulni, sörözni egyet a kúzeres haverokkal, csak nem jöttek... Mert nincsenek. Itt.
Szeva Zsóti, klassz az az óriás plakát mögötted , tudod az a tengerpartos;)Raszta üdvözöl mindenkit!
Gondolat:
Az MCC bõvítése és nagyobb mértû örömködéshez, meghírdetem a megyei cruiseres önszervezõdést.
Azaz minden kedves aktívitistát ösztökélek, hogy megyéjében, járásában, vármegyéjében szervezze meg a kis klubbokat.Kisebb területre koncentrálva de a többit nem elfeledve, talán nagyobb intezitással tudnánk növelni a klub tagságát.
Legyen cél, hog H.szoboszlóra tömegesen érkezzünk! - fejtörést okozva a szervezõknek:)
Tehát minden lehetséges fórumot tessék megfogni! Facebook, barátikõr,szomszédnéni stb
Láttalak a Plázsnál vele titeket ... élõben még szebb...
Na. Készítettem az asszonka bringójáról néhány gyors fotót. Még tavasszal elkészült az enyémmel együtt, csak idõm, soha-semmire.
https://picasaweb.go...feat=directlink
Szép napot.
sziasztok. sajnos ellopták az én ex-cruiseremet bátyámtól!
OS, újabb lopott keró!
ELLOPTÁK BÁTYÁM CRUISER-ÉT MA FÉL6-6KOR A DEBRECENI PÜSPÖKI PALOTA ZÁRT UDVARÁRÓL, LEVÁGTÁK A LAKATOT.
kék-szürke SCHWINN-CSEPEL cruiser, új Trinity V-fékek, jellegzetesen nem fér el a nagy sárvédõtõl, szürke nagy idomú sárvédõk, láncvédõn az átlátszó zöld CM-matrica, hátsó sárvédõn hosszában egy SUPERBUTT, az alján egy INSANE matrica, régebbi Kenda monti-gumik, hátul BMW-s szelepsapka, elöl halálfejes.
kamerakép alapján egy magas, vékony, fehérbõrû kopasz , tetovált bal felkarral, björn borg táskával, 3/4es bõszárú gatya, fekete atléta. Z-hajtókar csapágya iparis, felsõcsövön leütõdések, a homlokcsõ logoja még fóliás
képhez képest ugye más külsõ, fék. A polisz már volt, ha valaki meglátja, tessék lerúgni!
KÖSZI
Gondolat:
Na. Készítettem az asszonka bringójáról néhány gyors fotót. Még tavasszal elkészült az enyémmel együtt, csak idõm, soha-semmire.
https://picasaweb.go...feat=directlink
Szép napot.
Affene...Raszta üdvözöl mindenkit!