Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Raszta üdvözöl mindenkit!:)
Feltöltött kép

Helló Raszta.
Aztán a talpad is kenegessed be ám naptejjel, nehogy leégjen.
Múltkor és is megszívtam a Cote d azuron...
Pálmalevél legyezõs csajok és a kacskaringós szívószálas koktél hol van? Megittad mi?

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

elkészült a logó is :D:
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Hiszen ez egész jó! Komolyan.

Kicsit jó a Nyíregyháza és környékieknek...;)

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Klassz ötlet, de én alapból buktam... :(
Tegnap is jól esett volna este gurulni, sörözni egyet a kúzeres haverokkal, csak nem jöttek... Mert nincsenek. Itt.

Ne is mondd vazze...
Nálunk van Rajmund (a Terminátor) hozzá már volt szerencsétek egy pesti CM alkalmával, Karcsi akinek van egy Nedaoja meg egy Készülõ Unimukkosa, Oszkár aki leginkább motoros, de Neki és barátnõjének is van 1-1 Schwinnje. EGYIK SEM ISZIK ALKOHOLOS ITALT! Se sört, se bort, se pálinkát. Még ilyet...

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Jó ötletnek tartom én is, és valószínü , sõt szinte biztos hogy ezt megnyertük (Nyíregyháza):mad:;). Már a néven töröm a fejem , a TIR(pák) Power's jó lesz ?????:D:D:D

Hajrá ! Én drukkolok nektek, csak kicsit tartok tõle, hogy a helyi klubotok nem az a kimozdulós fajta, természetesen tisztelet a kivételnek !
Úgyhogy lesz vele (velük) munkátok !!!
Csõõõ

You can never have "enough" bikes.

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Jó ötlet.

Mi páran esténként szoktunk tekerni,sörözni ( van fiatalkorú is de ö szõlõi felügyelettel) de alkalmanként szép számmal megmozdulunk.

Helló helló, borozni nem is szoktunk ........................;):D:cool2:
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás
elkészült a logó is :D:
Feltöltött kép

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Gondolat:

Kedves cruiseres fórumozók!

Az MCC bõvítése és nagyobb mértû örömködéshez, meghírdetem a megyei cruiseres önszervezõdést.
Azaz minden kedves aktívitistát ösztökélek, hogy megyéjében, járásában, vármegyéjében szervezze meg a kis klubbokat.Kisebb területre koncentrálva de a többit nem elfeledve, talán nagyobb intezitással tudnánk növelni a klub tagságát.
Lehet verseny is.Melyik terület cruisres klubja lesz a legnépesebb!
Legyen cél, hog H.szoboszlóra tömegesen érkezzünk! - fejtörést okozva a szervezõknek:)
Áááá dehogy!Szeretnék minden maximális segítséget megadni!
Tehát minden lehetséges fórumot tessék megfogni! Facebook, barátikõr,szomszédnéni stb

Összefoglalóként a föntiek részemrõl egy ötlet.Mit szóltok hozzá?

üdv:Monyec

Jó ötlet.

Mi páran esténként szoktunk tekerni,sörözni ( van fiatalkorú is de ö szõlõi felügyelettel) de alkalmanként szép számmal megmozdulunk.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Csak nehogy ilyen dzsekikbe guruljatok be:
Feltöltött kép, mondjuk Vértes Cruiser Crew felirattal...
:D
Tegnap is jól esett volna este gurulni, sörözni egyet a kúzeres haverokkal, csak nem jöttek... Mert nincsenek. Itt.

Jó ötletnek tartom én is, és valószínü , sõt szinte biztos hogy ezt megnyertük (Nyíregyháza):mad:;). Már a néven töröm a fejem , a TIR(pák) Power's jó lesz ?????:D:D:D

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Feltöltött kép

Szeva Zsóti, klassz az az óriás plakát mögötted , tudod az a tengerpartos;):P:D
Nagyon jó pihenést kívánok !!!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Gondolat:

Az MCC bõvítése és nagyobb mértû örömködéshez, meghírdetem a megyei cruiseres önszervezõdést.
Azaz minden kedves aktívitistát ösztökélek, hogy megyéjében, járásában, vármegyéjében szervezze meg a kis klubbokat.Kisebb területre koncentrálva de a többit nem elfeledve, talán nagyobb intezitással tudnánk növelni a klub tagságát.
Legyen cél, hog H.szoboszlóra tömegesen érkezzünk! - fejtörést okozva a szervezõknek:)
Tehát minden lehetséges fórumot tessék megfogni! Facebook, barátikõr,szomszédnéni stb

Csak nehogy ilyen dzsekikbe guruljatok be:
Feltöltött kép, mondjuk Vértes Cruiser Crew felirattal...
:D

You can never have "enough" bikes.

New East Design

New East Design

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás

Láttalak a Plázsnál vele titeket ... élõben még szebb... :)

Thx mindenkinek...

A téli hónapokban gyúrtam rendesen a terveket, hogy nézzenek ki valahogy a kecskék.
Terveim szerint egy darabig most így maradnak. (vannak még ötletek, de talán majd jövõre folyt köv...)
Most legföképpen használni (élvezni) akarjuk a bringókat

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Na. Készítettem az asszonka bringójáról néhány gyors fotót. Még tavasszal elkészült az enyémmel együtt, csak idõm, soha-semmire.

https://picasaweb.go...feat=directlink

Szép napot.

Láttalak a Plázsnál vele titeket ... élõben még szebb... :)

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

sziasztok. sajnos ellopták az én ex-cruiseremet bátyámtól!
OS, újabb lopott keró!
ELLOPTÁK BÁTYÁM CRUISER-ÉT MA FÉL6-6KOR A DEBRECENI PÜSPÖKI PALOTA ZÁRT UDVARÁRÓL, LEVÁGTÁK A LAKATOT.
kék-szürke SCHWINN-CSEPEL cruiser, új Trinity V-fékek, jellegzetesen nem fér el a nagy sárvédõtõl, szürke nagy idomú sárvédõk, láncvédõn az átlátszó zöld CM-matrica, hátsó sárvédõn hosszában egy SUPERBUTT, az alján egy INSANE matrica, régebbi Kenda monti-gumik, hátul BMW-s szelepsapka, elöl halálfejes.
kamerakép alapján egy magas, vékony, fehérbõrû kopasz , tetovált bal felkarral, björn borg táskával, 3/4es bõszárú gatya, fekete atléta. Z-hajtókar csapágya iparis, felsõcsövön leütõdések, a homlokcsõ logoja még fóliás
képhez képest ugye más külsõ, fék. A polisz már volt, ha valaki meglátja, tessék lerúgni!
Feltöltött kép

KÖSZI

ha látom egerben, lezúzom...
(nekem anno szegeden egy BMXemet nyúlták le, sajna át tudom érezni...[meg 1x kiszúrták mindkét gumiját])

(bakker, még jó, hogy nincs björn-borg táskám, mert kb. eddig én loptam el, kamerakép alapján...)
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Gondolat:

...idea accepted.
LOL'd.

EMCC under construction... :D
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
sziasztok. sajnos ellopták az én ex-cruiseremet bátyámtól!
OS, újabb lopott keró!
ELLOPTÁK BÁTYÁM CRUISER-ÉT MA FÉL6-6KOR A DEBRECENI PÜSPÖKI PALOTA ZÁRT UDVARÁRÓL, LEVÁGTÁK A LAKATOT.
kék-szürke SCHWINN-CSEPEL cruiser, új Trinity V-fékek, jellegzetesen nem fér el a nagy sárvédõtõl, szürke nagy idomú sárvédõk, láncvédõn az átlátszó zöld CM-matrica, hátsó sárvédõn hosszában egy SUPERBUTT, az alján egy INSANE matrica, régebbi Kenda monti-gumik, hátul BMW-s szelepsapka, elöl halálfejes.
kamerakép alapján egy magas, vékony, fehérbõrû kopasz , tetovált bal felkarral, björn borg táskával, 3/4es bõszárú gatya, fekete atléta. Z-hajtókar csapágya iparis, felsõcsövön leütõdések, a homlokcsõ logoja még fóliás
képhez képest ugye más külsõ, fék. A polisz már volt, ha valaki meglátja, tessék lerúgni!
Feltöltött kép

KÖSZI

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Gondolat:

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
Ez sem piskóta kép:)Feltöltött kép

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás

Na. Készítettem az asszonka bringójáról néhány gyors fotót. Még tavasszal elkészült az enyémmel együtt, csak idõm, soha-semmire.

https://picasaweb.go...feat=directlink

Szép napot.

Nagyon szépek így együtt. Grat.:)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Feltöltött kép

Affene...
Jó legyen !