Ma tolom fel a képeket. A Piros rugó színterezve van vagy festve nem tudod véletlenül.
ejha!
széép...
minõ gumik ezek?
Ma tolom fel a képeket. A Piros rugó színterezve van vagy festve nem tudod véletlenül.
Sziasztok!
Némi változtatás után végre tényleg késznek mondhatom a cruisert!
Köszönöm minden kedves fórumozónak, aki akarva, vagy akaratlanul, instrukciókkal, véleményekkel, saját cruisereikrõl feltöltött képekkel, vagy konkrét segítséggel hozzájárultak ahhoz, hogy testet ölthessen az elképzelésem és összehozhassam ezt a bicajt.
CSÕbomba!
Kedves papokaster !
Itt valószínûleg egy óriási félreértés forog fenn !
Monyec kolléga a Choppershop magyarországi képviselõje, azaz hivatalos kereskedõ !
Tehát TE hozod ki a boltból, és buksz egybõl 20-30 %-ot a cuccon!
Csõ
You can never have "enough" bikes.
Meg akarsz tanítani egy foggal szotyizni?
Ha azon az áron adnád amennyiért vetted akkor engedned kell hogy el add. Mivel az már "ki lett hozva az üzletbõl" ilyenkor 20%-30%-os esés van. De nekem mind1
Ez nem piac!Azt hiszem ha alkudozni akarsz akkor eltévesztetted a házszámot!
Ejha !
Klafa gép, ez is coaster, ugyehogy ?
Az eredeti kerekei milyenek voltak ? Sárvédõk ?
Grartula hozzá, és jó munkát !!!
Örülök, hogy sikerült végre, remélem, együtt suhanunk augusztusban!
Azt a rugót sosem láttam közelrõl, nem tudom, de azért arra vigyázz, hogy nehogy befürödj vele, a Dyno-nak nagy a fejcsõ dõlésszöge !
Csõõõõ
Azt tudom de én alkudni akarok te meg elrontod itt az üzletemet:D
Mennyiért adnád mindet?
Sziasztok!
Némi változtatás után végre tényleg késznek mondhatom a cruisert!
Köszönöm minden kedves fórumozónak, aki akarva, vagy akaratlanul, instrukciókkal, véleményekkel, saját cruisereikrõl feltöltött képekkel, vagy konkrét segítséggel hozzájárultak ahhoz, hogy testet ölthessen az elképzelésem és összehozhassam ezt a bicajt.
CSÕbomba!
Ma tolom fel a képeket. A Piros rugó színterezve van vagy festve nem tudod véletlenül.Az Unikumos bringákon az van, olyat próbálj megkörnyékezni !
Ne csigázz !!!
Nekem van új Monster Tire 24 x 4 including tube and strip
Felni is van 80 vagy 100 mm széles.