Ma tolom fel a képeket. A Piros rugó színterezve van vagy festve nem tudod véletlenül.
ejha!
széép...
minõ gumik ezek?
Ma tolom fel a képeket. A Piros rugó színterezve van vagy festve nem tudod véletlenül.
Sziasztok!
Némi változtatás után végre tényleg késznek mondhatom a cruisert!
Köszönöm minden kedves fórumozónak, aki akarva, vagy akaratlanul, instrukciókkal, véleményekkel, saját cruisereikrõl feltöltött képekkel, vagy konkrét segítséggel hozzájárultak ahhoz, hogy testet ölthessen az elképzelésem és összehozhassam ezt a bicajt.
CSÕbomba!
Kedves papokaster !
Itt valószínûleg egy óriási félreértés forog fenn !
Monyec kolléga a Choppershop magyarországi képviselõje, azaz hivatalos kereskedõ !
Tehát TE hozod ki a boltból, és buksz egybõl 20-30 %-ot a cuccon!
Csõ
You can never have "enough" bikes.
Ha azon az áron adnád amennyiért vetted akkor engedned kell hogy el add. Mivel az már "ki lett hozva az üzletbõl" ilyenkor 20%-30%-os esés van. De nekem mind1
Ez nem piac!Azt hiszem ha alkudozni akarsz akkor eltévesztetted a házszámot!
Ejha !
Klafa gép, ez is coaster, ugyehogy ?
Az eredeti kerekei milyenek voltak ? Sárvédõk ?
Grartula hozzá, és jó munkát !!!
Örülök, hogy sikerült végre, remélem, együtt suhanunk augusztusban!
Azt a rugót sosem láttam közelrõl, nem tudom, de azért arra vigyázz, hogy nehogy befürödj vele, a Dyno-nak nagy a fejcsõ dõlésszöge !
Csõõõõ
Azt tudom de én alkudni akarok te meg elrontod itt az üzletemet:D
Mennyiért adnád mindet?
Sziasztok!
Némi változtatás után végre tényleg késznek mondhatom a cruisert!
Köszönöm minden kedves fórumozónak, aki akarva, vagy akaratlanul, instrukciókkal, véleményekkel, saját cruisereikrõl feltöltött képekkel, vagy konkrét segítséggel hozzájárultak ahhoz, hogy testet ölthessen az elképzelésem és összehozhassam ezt a bicajt.
CSÕbomba!
Ma tolom fel a képeket. A Piros rugó színterezve van vagy festve nem tudod véletlenül.Az Unikumos bringákon az van, olyat próbálj megkörnyékezni !
Ne csigázz !!!
Nekem van új Monster Tire 24 x 4 including tube and strip
Felni is van 80 vagy 100 mm széles.