"félig" kész a gépem................... várom a véleményeket.
Csõ!
Köszi Karesz
A méretpontos képeket lementettem mindet ha nem akarod megtartani a fotókat.
Látom felraktad a hangtompítót közben.(kellemest a hasznossal:)
You can never have "enough" bikes.
A végén van a piros 144 küllõs,mint az enyém. Egyenlõre a kerekek mentek smoky-ba, de valószínûleg visszakapja a Coaster.Ez a fekete gyári állapotú a fehér küllõprizmákkal ? Nem csúnya...
A coastered kerekei meg mentek a smoky-ba? Jó'néz ki benne !
Ja, és a nyereg miféle rajta?
(mindjárt töltöm a láncvédõ cuccait.)
Csõõõ
Letöltöm a képeket aztán feltöltöm a gyûjtõbe.....Kész is van
Letöltöm a képeket aztán feltöltöm a gyûjtõbe.....Kész is vanÉn is megnézném, de nem reg.eltem oda...
Regisztráció nélkül nem mûködik a link.
Szép nagyon csak a gyári felnik azért megérnének egy imát hozzá.
Regisztráció nélkül nem mûködik a link.Helló!
Akkor linkelek én, pl. egy igazi dyno coastert, ráadásul eladó:
www.TretHarley.de • Anmelden
csáóóó
Helló!Csõ.
. Továbbfokozom: Hyper-béna-átalakítás.
Egyrészt az üléspozíció, másrészt hogy lehet ezzel dönteni, harmadrészt...
Jövõ héten Balatonon leszek, terveztem h. megint megkerülöm 1 nap alatt nem cruiserrel (készülj Tomi, meglátogatlak Fenyvesen.)
A mellényen kívül kell sisak is kötelezõ lakott területen kívül??
Tudja-e valaki?
Csövek
Csõ.
. Továbbfokozom: Hyper-béna-átalakítás.
Egyrészt az üléspozíció, másrészt hogy lehet ezzel dönteni, harmadrészt...
Jövõ héten Balatonon leszek, terveztem h. megint megkerülöm 1 nap alatt nem cruiserrel (készülj Tomi, meglátogatlak Fenyvesen.)
A mellényen kívül kell sisak is kötelezõ lakott területen kívül??
Tudja-e valaki?
Csövek
Basmanosoknak ... Hmmm.
hát ez kurvabéna akkor inkább stock.Tipikus bigger is better feeling-betegség.Analizálva, pont.
Azért köszi a figyelmességet!
hát ez kurvabéna akkor inkább stock.Tipikus bigger is better feeling-betegség.Analizálva, pont.Basmanosoknak ... Hmmm.
Régieket találtam én is vaterán, de ütött kopott mind. Az nekem nem lenne gondom ha takarja a hátsó rugót. A csabiét ismerem tudom h õ csinálta de nekem olyan kézügyességem sose volt:D
...basmanosoknak? akkor én meg se nézhetem?
az elsõ villa nem illik hozzá, valahogy az olyan drabális, durva ehhez a koncepcióhoz(és jóval vastagabb, mint a vázcsõ) - lámpa detto, mindkettõ kicsit olyan 'rat'. a hátsó kerék megoldás ötletes (dodge tomahawk rulez), kíváncsi lennék, mit hova fûzött... de az elsõ kerék is lehetett volna olyan, így valahogy nekem nem passzol - lehet a kevesebb több lett volna...
10/4
Régi hagyományosat tudok szerezni!
De!
Nézd meg Csabi táskáját a bassmanon,saját maga készítette ,bõrbõl meg fém bögrébõl,és állatul néz ki!
Viszont ha hátra teszed akkor takarja a nyereg rugót ,ami szerintem nem olyan szép.CSÕ
Basmanosoknak ... Hmmm.
üdv!egy újabb gép:http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg ,http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg