Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2011. szeptember 26. - 12:12
A képeket nézegetve jó volt a buli.
Jó a Velor is Zsolti, kezdek én is megbarátkozni az ilyen kamionokkal, még a végén talán nekem is lesz.:cool2:.
Breki, Tarpa az mi, meg hol van? (beütöttem a gugliba, semmit sem adott ki ) Közelebb nincsenek sertések? Meg párlat? Mindegy, ha ott leszünk, tankolni feltétlenül átmegyünk. De Ausztriába...
Szép napot Mindenkinek.
Írta 2011. szeptember 26. - 08:41
Szép darab, mennyi volt ha nem titok.Hali!
Mai szerzeményem a hosszú téli estékre
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Írta 2011. szeptember 26. - 08:39
Helló mindenkinek!
Na én is szerencsésen megérkeztem 1 nappal késõbb, de a képekre csak most volt idõm. Örültem mindenkinek, sõt a 3 új arcnak is;) Remélem legközelebb is érkeznek, lehetnénk kicsit többen is.
Képek:
https://picasaweb.go...295895934412162
Csá
Jók lettek a fotók,lementettem egy párat háttérképnek.
Írta 2011. szeptember 25. - 21:19
Ilyet láttatok már? Komoly.....................
Classic Bicycle Parts | Tire 3G BOA-G Semislick 26 x 3.45, vanilla | buy online
Írta 2011. szeptember 25. - 19:53
Hali!
Igen, Veszprémben halásztam.Nem látok rajta dyno feliratot.st vagy gt van belenyomva, made in china
NemTom jók lettek a képek!
GT az, és így az Dyno !
Szép fogás
Klassz...
You can never have "enough" bikes.
Írta 2011. szeptember 25. - 19:46
Klassz !
Ez is veszprémi fogás ???
Azok nem Dyno gumik véletlenül ?
Gratula
Hali!
Igen, Veszprémben halásztam.Nem látok rajta dyno feliratot.st vagy gt van belenyomva, made in china
NemTom jók lettek a képek!
Írta 2011. szeptember 25. - 19:29
Helló mindenkinek!
Na én is szerencsésen megérkeztem 1 nappal késõbb, de a képekre csak most volt idõm. Örültem mindenkinek, sõt a 3 új arcnak is;) Remélem legközelebb is érkeznek, lehetnénk kicsit többen is.
Képek:
Csá
Baromi jók képek!
davenef
Írta 2011. szeptember 25. - 19:28
Hali!
Klassz !
Ez is veszprémi fogás ???
Azok nem Dyno gumik véletlenül ?
Gratula
Írta 2011. szeptember 25. - 19:26
Brain udvarol, Karesz turkál:D
Nagggyon jók lettek a képek, visszaadja a hangulatot !
Kössssssssz
Csöcsi
Írta 2011. szeptember 25. - 17:48
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Írta 2011. szeptember 25. - 16:29
Képek:
Csá
Írta 2011. szeptember 25. - 16:25
Írta 2011. szeptember 25. - 15:18
Sziasztok!
Mai kerekezés közben (CsabiCSekker-rel) jött az ötlet hogy mi lenne ha a téli idõszakban rendeznénk egy disznótoros találkozót.
Vennénk egy disznót és feldolgoznánk és ennénk ,és nem utolsó sorban innánk egy jót.
Részemrõl két helyszín is felmerülhet , az egyik a Tarpa mellet ( megjegyzem nem utolsó sorba innen származik a jó pálinka)a másik az Baskó fent a hegyekben .
Mind a két helyen olcsó szállás megoldott és a környéken lehet disznót is venni.
Ha érdekes akkor jelezzétek én nagyon szívesen megszervezem.
Brekk-brekk
...csatlakoznék...
bár a desnyófeldolgozásért nem vagyok oda, de.
(oda viszont - idõjárástól függõen - lehet, hogy egy 'terepcruisert' viszek... )
Írta 2011. szeptember 25. - 01:12
Maga az ötlet részemrõl nem elvetendõ!
Írta 2011. szeptember 24. - 22:24
Sziasztok!
Mai kerekezés közben (CsabiCSekker-rel) jött az ötlet hogy mi lenne ha a téli idõszakban rendeznénk egy disznótoros találkozót.
Vennénk egy disznót és feldolgoznánk és ennénk ,és nem utolsó sorban innánk egy jót.
Részemrõl két helyszín is felmerülhet , az egyik a Tarpa mellet ( megjegyzem nem utolsó sorba innen származik a jó pálinka)a másik az Baskó fent a hegyekben .
Mind a két helyen olcsó szállás megoldott és a környéken lehet disznót is venni.
Brekk-brekk
Naná !
Tarpát nagyon szeretem, a disznót nem annyira, de meg bírom oldani ...
A jó pálinkával nem lesz baj !
5 FÕ TUTI RÉSZÜNKRÕL !!!
Csõcs
Írta 2011. szeptember 24. - 19:10
Brekk-brekk
Írta 2011. szeptember 24. - 13:49
Írta 2011. szeptember 24. - 11:55
sziasztok mindenkinek!
úgy látom ismét jól +oldottátok a "feladatot"!
A fotók a jól sikerült hangulatról adnak hírt. Nekem most csak ez maradt, de majd legközelebb...
>breki hozta a formáját, de mintha be lennének gyulladva a szemei ! ...jól látom?
Tsõváz
kóstolgatsz????????
Írta 2011. szeptember 24. - 11:51
Te alkesz vagy?????????
...azt is tudjuk kezelni; elvégre ilyen osztályon dolgozom...