Én is segítek!
Let me google that for you
...ezt szeretem...
esetleg valahol a tajga közepén nem volt lehetõség desnyót vágni? valahol magnyitogorszktól keletre?
[csináltam 2színûLEDes retro lámpát... élményvolt]
Én is segítek!
Let me google that for you
Baz+ én a képen csak a csajokat néztem, te milyen részleteket veszel észre.
Hátul a kopasz,meg a tiedet!
Õk fogják fogni a disznó farkát. Üdv CsabiCsekker a "disznó";).
Õk fogják fogni a disznó farkát. Üdv CsabiCsekker a "disznó";).
Õk fogják fogni a disznó farkát. Üdv CsabiCsekker a "disznó";).A lányok jelentkeztek nálam a cruiseres disznóvágásra.
Mit mondjak nekik?
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
A lányok jelentkeztek nálam a cruiseres disznóvágásra.
Mit mondjak nekik?
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Ja-ja pont az állomásra tekernek...........Lekésték a vonatot?
A Nyíregyházi CM-rõl egy-két ismerõs arc:
RASZTA:elõl rózsaszín() fixi
SZEPI: háttérben a zöld sassal
DR GONZÓ: a párjával (az érdekesen küllõzött rózsaszín fehér)
Sziasztok.
A képeket nézegetve jó volt a buli.
Jó a Velor is Zsolti, kezdek én is megbarátkozni az ilyen kamionokkal, még a végén talán nekem is lesz.:cool2:.
Breki, Tarpa az mi, meg hol van? (beütöttem a gugliba, semmit sem adott ki ) Közelebb nincsenek sertések? Meg párlat? Mindegy, ha ott leszünk, tankolni feltétlenül átmegyünk. De Ausztriába...
Szép napot Mindenkinek.