Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Ezerszer hálát adok, hogy mikor a Petõfi téren laktunk, a másik oldalra nézett az ablakunk.

Kér, hogy a bandából mindenki nyüzüge és fosnánk pofán baszni ezt a rohadt tetves cigány bagázst ott. Lehet, hogy a Kelli-ékkel (+Maróval) kéne egyeztetni és megkérni õket egy kis rendcsinálásra. Mi meg tunkolnánk a maradékban. Azért ez tényleg nem járja! Persze, akkor egybõl ott teremnének a jardok.
Mondanám, hogy tegyél szöget a gumiba, de azzal csak rosszabb, mert nem tudnak elmenni.
Szabad vadászatot ezekre!

Ez tetszik, kíváncsi leszek mennyien váltanak:
Totalcar - Magazin - Gyõzött a Totalcar népi kezdeményezése

Tomi, köszi a pénzt.

Rocsi, mi ma délután (ha visszavittük a Rékust) megyünk Pécsre.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Ennyi? Semmi marketingszöveg?

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
(épp elakartam mesélni itt online, hogy milyet buliztunk tegnap a "Peftéren", de kihagyom)

SRÁCOK!

Nem kell valakinek két külsõ? (lusta vagyok ilyet meghirdetni!)

Vettem egy pár High Rollert és egy pár Miniont, de vegyesen használom és elég 1-1db...

A Minion 0km-es, még a papír is rajta van!
A High Roller-rel 1napot mentem (amikor még nem volt meg a Minion)

2.35-ös -ek, szimplaoldalúak és ST keverékûek!!! (B@szottjók!)

keressen akit érdekel!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Faszom az összes alkoholista, segélybõl piáló, fasszopó büdös cigányba, aki hajnali 3ig dajdajozik az ablakunk alatt. Mindig megtalálják azt a napot amikor megyünk valahova (nyaralni, Maribor, Eszti állásinterjúja stb.) és megtesznek mindent, hogy ne tudjuk kialudni magunkat. 2szer hívtuk ki a balfasz rendõröket, de még utána is folytatták. Aztán amikor lefõtt a buli, akkor még átvonultak párszor a téren és énekeltek egy jót. Aztán végül egyenként autóba ültek és pár perc melegítés után elhúztak a kattogó, nyekergõ dízelekkel. Reggelig legalább 100 féle verzióban lefuttattam, hogy milyen sorrendben szúrnám nyakon az összes tetvet és gyújtanám fel a helyet.
Most irány Sopron, talán sikerül végre aludni egy jót:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ma le is teszteljük a Széchenyi térit.
Csak van forraltbor!

Pöti, szép a tütü! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
hát én még 30 percnél többet nem bírtam az ikeában lenni. vagyis de, amikor múltkor kajáltunk is. mi a nagy cucc benne? mer ismerek másokat is, akiknek ez a fétisük.

ja, a pécsi karácsonyi vásár is fasza. van a Kossuth meg a Széchenyi téren is. nem a szokásos gagyi, hanem most tényleg jól néz ki.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Persze, aztán összetöri magát és elmarad az IKEA tour. Áá azt nem lehet megkockáztatni.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
akkor vigyétek az õ bringáját is ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Kitérne a zasszony a hitébõl!:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Mink megyünk adventelni, de vasárnap és Bécsbe:) Elõtte egy nap lazulás Sopronban, aztán meg Pest egy havernál, majd jön az elmaradhatatlan IKEA látogatás. Jó kör lesz, nagyon kell már.

sopronba viszed a bringát? :D

http://www.youtube.com/watch?v=lyF1VtT37as&feature=related

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
  • LocationWillersdorf (AT)
Mi szombaton megyünk Bécsbe...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts

szombaton jönne valaki pestre, karácsonyi vásárba?
Budapesti Karácsonyi Vásár - 2011 - Adventi program - Budapest | UtazzItthon.hu

Mink megyünk adventelni, de vasárnap és Bécsbe:) Elõtte egy nap lazulás Sopronban, aztán meg Pest egy havernál, majd jön az elmaradhatatlan IKEA látogatás. Jó kör lesz, nagyon kell már.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Én holnap megyek Pestre.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
szombaton jönne valaki pestre, karácsonyi vásárba?
Budapesti Karácsonyi Vásár - 2011 - Adventi program - Budapest | UtazzItthon.hu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ne nyuggerezzé má, bazmeg! :D

a kisfaszom ki van budapesttel.... 2 napja itt vagyok, és még 1et maradok is. nem jó itt....

jól nyomja a csaj:
http://bikemag.hu/ma...ko-barbi-blogja

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts

Sziasztok!

Lécci töltsétek ki ezt a kérdõívet, unokatesómnak (Adélnak) az egyik tantárgyához kellene:

http://www.kwiksurve..._source=message

Kitöltöttem. A foglalkozásnál gondolkodtam, hogy a nyugdíjast jelöljem, de végül nem tettem.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
na, így ment. de az az ötös pont megfogalmazása ezt nem árulta el. bár lehet, hogy én vagyok tök :)

Léda

Léda

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
A kérdõív jól mûködik, csak rendesen végig kell olvasni a kérdéseket és annak megfelelõen kitölteni. Valószínûleg az 5. feladatban nem vetted észre, hogy rangsorolni kell a 8 állítást, tehát a számokat 1-tõl 8-ig csak egyszer lehet felhasználni, míg a 6. feladatban akár az összeshez is írhatsz 5-öst vagy 1est.
Nem véletlen, hogy így raktuk össze, ezzel szeretnénk bizonyítani, hogy hányan nem olvassák végig a kérdéseket és ezért lehet az, hogy néha az akciókat is félreértjük. A 6. feladatba pedig azért került annyi állítás, mert rövid kérdõívet kellett összeállítanunk, kevés kérdéssel, viszont legalább 8000 karakterben kell értékelnünk az eredményt.

Elõre is köszi szépen Mindenkinek, aki kitöltötte és ezzel segítette a munkánkat! :) Még 20 kitöltõre lenne szükségünk, ha tudtok, segítsetek!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Sziasztok!

Lécci töltsétek ki ezt a kérdõívet, unokatesómnak (Adélnak) az egyik tantárgyához kellene:

http://www.kwiksurve..._source=message

elõször javítsák ki a hibákat... legalábbis nálam mindig hibát ír.
Error: Use each ranking once

szóval egy kérdéskörön belül nem lehet kétszer ugyanaz a válasz. ez aránylag nehéz egy 1tõl 5ig pontozandó, 12 soros kérdéskörnél... :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
bazmeg