Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Posted 2011. December 26. - 18:52
Ha egyszer összefutnál velük, csörögj már rám!
Odaugranék...
http://vkontakte.ru/video_ext.php?oid=73172191&id=161531981&hash=5a0b16d945b3a6b0&hd=3&fb_source=message
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2011. December 26. - 16:14
fúgecc, számoljátok a fehér gyerekeket, így fehér karácsony alkalmából:
Index - Karácsony - Nem elég, hogy szegények vagyunk
durva
meg az is, hogy mennyit zabáltam....faszom...
Posted 2011. December 25. - 23:56
Boldog Karit mindenkinek
JibJab Sendables - Video shared by Peter Rozsavolgyi
Este karaoki a Zrínyiben!
lol!
Boldog Karácsonyt néktek is!
:-D
JibJab Sendables - Rockin' Around the Christmas Tree
Posted 2011. December 25. - 23:42
az fasza, csak a leszervezett tekerés résztvevõit felejtetted el a programváltozásról értesíteni....
Veled nem volt leszervezett tekerés szerencsére. Illetve én nem mondtam neked, hogy honnan-mikor-hová megyünk tekerni.
Gondolom biztosan órákat vártál ránk a megbeszélt helyen.
A síelést pedig tudtad innen.
Idei autós mérleg: 2 mazda, összesen 59 ezer km, közel másfél milla csak a tankolás, de hál'isten normális évet zártunk.
A Bogyó látszólag teljesen normális, csak informatikailag visszament 100 évet. Mondjuk ez így nem igaz, mert neten pókerezik.
Gondolom az xvideos-os recska közben ugrott neki fel egy ilyen oldal és akkor rászokott.
Viszont emailt, arckönyvet, telefont, sms-t nem néz/olvas a marha.
Mi reggel elhúzunk Egerbe nyugdíjaskodni, majd egyszer jövünk.
Posted 2011. December 25. - 21:58
Posted 2011. December 25. - 17:25
http://videa.hu/vide...2IIkGV0XWr7xKKQ
Laza a srác. A védõ szerintem sírva futott le a pályáról.
Posted 2011. December 25. - 05:40
Posted 2011. December 24. - 23:14
Posted 2011. December 24. - 20:47
Na megvolt a karácsonyi tekerés...helyett a karácsonyi síelés!! Bogyó (egy új gyerek, szilvásban lakik asszem), Söci, Gyurka Zoli, Szamotni Laci, én.
az fasza, csak a leszervezett tekerés résztvevõit felejtetted el a programváltozásról értesíteni.... kabbe karácsony alkalmából
a Bogyó fejét felnagyítottátok? és megkérdeztétek tõle, hogy miért olyan...nem is tudom milyen...az utóbbi idõben?
Posted 2011. December 24. - 18:32
Balázséknak a police.hu-ról:
"1. Mit tegyen, ha csendháborítást tapasztal?
A szabálysértésekrõl szóló kormányrendelet értelmében, aki lakott területen, az ott levõ épületben, vagy az ahhoz tartozó telken, tömegközlekedési eszközön, továbbá természeti és védett természeti területen indokolatlanul zajt okoz, amely alkalmas arra, hogy mások nyugalmát, illetõleg a természeti vagy a védett természeti értéket zavarja, harmincezer forintig terjedõ pénzbírsággal sújtható. Azért, ha csak a szomszédban zajló buli hangerejével van baja, ne kiáltson rögtön rendõrért. Próbálja meg személyesen, emberi hangon megoldani a problémát. Ha bulit szervez, néhány nappal elõtte értesítse - személyesen, vagy hirdetményben - az érintett lakótársakat és elõre kérjen elnézést az esetleges zavarás miatt."
Kíváncsi lettem volna, mi történik, ha a rendõrök helyett mondjuk a Balázs megy le a kocsmába az ordítozó cigányokat szép szóval jobb belátásra bírni...
Én majd csak akkor megyek le oda, ha megkaptam a napalmot a Jézuskától. De akkor sem fogok szólni, csak begyújtom. Na de miket is beszélek hisz május elseje van, a szeretet ünnepe. Ilyenkor még a cigányokat sem szabad utálni. De azért remélem arra a dagadt disznóra rádõl a karácsonyfa és szíven szúrja a csúcsdísz.
Boldog Karcsit Mindenkinek!
Posted 2011. December 24. - 16:29
Az arborétumot szántottuk fel
Így pucsítottak:
Posted 2011. December 24. - 16:25
"1. Mit tegyen, ha csendháborítást tapasztal?
A szabálysértésekrõl szóló kormányrendelet értelmében, aki lakott területen, az ott levõ épületben, vagy az ahhoz tartozó telken, tömegközlekedési eszközön, továbbá természeti és védett természeti területen indokolatlanul zajt okoz, amely alkalmas arra, hogy mások nyugalmát, illetõleg a természeti vagy a védett természeti értéket zavarja, harmincezer forintig terjedõ pénzbírsággal sújtható. Azért, ha csak a szomszédban zajló buli hangerejével van baja, ne kiáltson rögtön rendõrért. Próbálja meg személyesen, emberi hangon megoldani a problémát. Ha bulit szervez, néhány nappal elõtte értesítse - személyesen, vagy hirdetményben - az érintett lakótársakat és elõre kérjen elnézést az esetleges zavarás miatt."
Kíváncsi lettem volna, mi történik, ha a rendõrök helyett mondjuk a Balázs megy le a kocsmába az ordítozó cigányokat szép szóval jobb belátásra bírni...
Posted 2011. December 24. - 16:20
Posted 2011. December 24. - 13:46
Posted 2011. December 23. - 15:59
HOLNAP REGGEL 7-kor az arbóban teszteljük!
Posted 2011. December 23. - 15:48
Posted 2011. December 23. - 15:36
Posted 2011. December 23. - 15:35
te Csabi, milyen metálkoncertre is mentek az este?
A pécsi bazilikában voltunk, majdnem ilyen élmény volt:
http://www.youtube.com/watch?v=Cw3_4_OilHk
Posted 2011. December 23. - 15:08
Boldog Karit mindenkinek
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Rocsi beszartam a röhögéstõl:D
Posted 2011. December 23. - 14:56