Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Hát azt eladtam...
Vegyetek féket!! Avid Elixir 3

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
És hol a Morewood??!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ezzel próbáld ni: DT Spoke Calculator
Elég pontos.
Glory lett volna, de ma végképp lemondtam róla. Tegnap szóltam az emberemnek, hogy akkor kéne a cucc, kivárom a májust. Erre ma kapott egy emailt a Cseh központtól, hogy akkor majd április vége felé írjon már rájuk hogy akkor tudnak-e esetleg hozni májusban vázat... Hát a kis fütyimet! Elköltenék egy valag pénzt, de nem hagyják! Beszarok! Most nézegetem a használt vázakat, de már lecsengett a nagy téli adokveszek szezon úgyhogy a külföldi oldalakon is pangás van. Meg fogok bolondulni. Ja és asszem idõközben ebayfüggõ lettem...

halihóóó!

valaki tudna küldeni emailben küllõhossz számításához szükséges képletet? ilyen exceles motyó. elvileg le lehet tölteni a biker honlapjáról, de hibát ír ki. hálás lennék!

címem: radoszmarci@gmail.com

apropo Balááázs milyen váz érkezne májusban? vagy nem publikus?:P

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Nem tudom milyen,de az ebike-on van.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
halihóóó!

valaki tudna küldeni emailben küllõhossz számításához szükséges képletet? ilyen exceles motyó. elvileg le lehet tölteni a biker honlapjáról, de hibát ír ki. hálás lennék!

címem: radoszmarci@gmail.com

apropo Balááázs milyen váz érkezne májusban? vagy nem publikus?:P

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Nem látom a hívást, de holnap kereslek, mer köll a nyári gumi.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás

Több is van:) CRC ma jött meg. Holnap beszélünk.
Ma rossz híreket kaptam. Csak május elsõ hetében lesz vázam. Szétbaszazideg!! Nem tudom mit csináljak. Rendeljem meg, várjak és nézzem a fórumon ahogy majd minden ismerõsöm az istenkirály maribori csapatásokról áradozik egész áprilisban, vagy engedjem eluralkodni magamon a kisgyereket és vegyem meg az elsõ használt vázat ami megtetszik. Áááááá!!!

Kisgyerek? Az rég volt már! A Kokkra meg ne hallgass!:P

Chicken, hívtalak!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Pedig egy szem ferdítés vagy elõítélet nem volt benne. Objektív és tapasztalatra építõ. Fáj nekik az igazság??

Jól meg a fórum... :( Nem kéne az illetékeseknek valamit megszervizelni?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Csabinak: Index - Kultúr - Az MTVA-nál tiltakoztak Pesty romafilmje ellen

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát, azért az még majdnem 2 hónap...
Az sok.
De Te tudod.

Oks, holnap elég ipari köröket kell nyomnom és tuti el fogom felejteni, de ha eszedbe jut, csörögj már rám, akkor megpróbálom összehozni.
Meg közölj számokat!

És hogy mit csinálj leginkább?
Cserélj velem terelõt! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Több is van:) CRC ma jött meg. Holnap beszélünk.
Ma rossz híreket kaptam. Csak május elsõ hetében lesz vázam. Szétbaszazideg!! Nem tudom mit csináljak. Rendeljem meg, várjak és nézzem a fórumon ahogy majd minden ismerõsöm az istenkirály maribori csapatásokról áradozik egész áprilisban, vagy engedjem eluralkodni magamon a kisgyereket és vegyem meg az elsõ használt vázat ami megtetszik. Áááááá!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dr Balázs!
Van még egy rendezetlen ügyünk...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
A nap fotója: cirkuszból szökött állatok a pécsi négysávoson | Közélet | Baranya | bama.hu BAMA

Jók a kommentek is. :)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Április 17-19. Prágába megyek vazze.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Lesz Hetényben montis teljesítménytúra:
Hosszúhetény felkarolja idén a kerékpársportot | Sport | Baranya | bama.hu BAMA

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ezekrõl tudtok valahogy bejelölt fotótmkészíteni, hogy merre vannak?!
Endomondo, vagy mittudoménmivel...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Arra kutyáztunk ma. Hát jó kis pályát raktatok össze titokban. A legjobb a közepén a kanyargós rész, meg a legvégén a kidõlt fánál ahogy feltöltöttétek és végre nem kell leszállni és átemelni. Királyság! Jövõ héten bringával is megnézem.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
készült egy új nyom az olajos tóig. zobáki erdészeti sorompónál balra a gyalogos ösvényen itt van egy kisebb ugrató aztán át az erdei úton keresztben pont szemben a gyalog ösvény végével,itt lesz mindjárt megint egy ugrató meg egy kis letörés utána.innen csiki-csuki,ugrató,döntött kanyar is lesz több,egészen le a tóig.még kevésbé látszik a nyom de ha lejárjuk akkor pont alkalmas lesz egy kis túra végi zúzásra:D.persze ez nem dh pálya de jót lehet rajta menni:)

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
Rocsi bocs de ma mégsem jó:(holnap lomtalanítás van nálunk és nekem meg tele a tároló már alíg férnek el a bringák.mondjuk van vagy 4:D

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Én passzolom a vasárnapot, ma nagyon kihajtottam magam, kéne egy kis pihi, + az indulás is késõi, 3-kor megyünk apámékhoz.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu