Én még nem tudom. Lehet, hogy inkább bringázni mennék. Meglássuk.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2008. december 24. - 22:55
Írta 2008. december 24. - 22:39
Írta 2008. december 24. - 21:29
Hali Otthonülõ Punnyadó Beiglizabálók!
Ha esetleg némi mozgást és természetet szeretnétek az életetekbe vinni, akkor mehetnénk egy gyalogos kirándulásosat!!
A cél: lehet pl. a Zengõ (Hetényig kocsival), vagy bármi, csak beszéljük meg. Olyan hely kell, ahol a kocsik is viszonylag biztonságban hagyhatóak.
Idõpont: 2008. december 26. péntek 8.00
Találkozó: pl. Komlói Színház parkoló
Várható érkezés kb. 13.00
Akinek más ötlete van, szóljon.
Ha nem jössz nem baj, csak KÖNYÖRGÖM vedd a fáradtságot és írj vissza, vagy hívj fel.
Hidd el, nem fogok megsértõdni, ha NEM-et mondasz, csak tudjam. (ez az sms-ekre is vonatkozik nálam). Ha nincs pénzed, szólj és feltöltöm a kártyád vazze! :-)
Egyébként ez a létszám miatt kell!
Ha pihenni és dagadni akarsz, akkor ne gyere. Én másnap (szombat) fél 4-kor kelek és 600km-t fogok vezetni és mégis szívesen elmennék túrázni.
Hóesés nem akadály, csak esõben ne menjünk.
Precízeknek egy kis idõjárás-jelentés:
http://www.met.hu/om...=0&kps=1&dti=29
Hideg lesz, sztem nem leszünk sárosak.
Várom a válaszokat!! Köszi!
Ha esetleg némi mozgást és természetet szeretnétek az életetekbe vinni, akkor mehetnénk egy gyalogos kirándulásosat!!
A cél: lehet pl. a Zengõ (Hetényig kocsival), vagy bármi, csak beszéljük meg. Olyan hely kell, ahol a kocsik is viszonylag biztonságban hagyhatóak.
Idõpont: 2008. december 26. péntek 8.00
Találkozó: pl. Komlói Színház parkoló
Várható érkezés kb. 13.00
Akinek más ötlete van, szóljon.
Ha nem jössz nem baj, csak KÖNYÖRGÖM vedd a fáradtságot és írj vissza, vagy hívj fel.
Hidd el, nem fogok megsértõdni, ha NEM-et mondasz, csak tudjam. (ez az sms-ekre is vonatkozik nálam). Ha nincs pénzed, szólj és feltöltöm a kártyád vazze! :-)
Egyébként ez a létszám miatt kell!
Ha pihenni és dagadni akarsz, akkor ne gyere. Én másnap (szombat) fél 4-kor kelek és 600km-t fogok vezetni és mégis szívesen elmennék túrázni.
Hóesés nem akadály, csak esõben ne menjünk.
Precízeknek egy kis idõjárás-jelentés:
http://www.met.hu/om...=0&kps=1&dti=29
Hideg lesz, sztem nem leszünk sárosak.
Várom a válaszokat!! Köszi!
Írta 2008. december 24. - 21:29
Írta 2008. december 23. - 13:29
Ok, nekem nem sürgõs. Akkor majd vasárnap. Bab ha lehet tedd bele a linket a tegnapi emailbe, nehogy véletlenül elfelejtsem.
Kerestem hollowtech II monoblokkhoz való szerszámot. Van 5 fajta, de egyik sincs raktáron. A dökének is most akartok szerszámokat rendelni? Kell az egyáltalán? Úgyis mindenkinek én szerelek:)
Kerestem hollowtech II monoblokkhoz való szerszámot. Van 5 fajta, de egyik sincs raktáron. A dökének is most akartok szerszámokat rendelni? Kell az egyáltalán? Úgyis mindenkinek én szerelek:)
Írta 2008. december 23. - 10:44
nekem is lesz még, csak válogatok. úgyis ráér most, mer kari van. akkor gondolom õk sem melóznak.
Írta 2008. december 23. - 09:37
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:
Írta 2008. december 23. - 09:17
Na akkor ma rendelünk? Már van kb 80 fontnyi cucc. Így már 20 font a posta úgyhogy el kéne érni a a 150et.
Írta 2008. december 22. - 22:29
Komlói Bányász Szabados Balázs,megváltozott a számod?
Csatlakoznék crc rendeléshez!
Csatlakoznék crc rendeléshez!
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:
Írta 2008. december 22. - 19:02
Rocsi, támogatom!
Eddig sok volt a meló, úgyhogy az iteni pályán sem segítettem sokat, de majd ünnepek utántól jó leszek és ilyen szar idõben inkább építek, hogy aztán tavasztól lehessen csapatni!
1-1 délután simán feláldozható!
Kontaktoljunk!
És legközelebb szóljatok a móka-ride-kor!
Bél meg tényleg Alex lett.
Amikor elõször meghallottam Pesten, kész voltam!
Eddig sok volt a meló, úgyhogy az iteni pályán sem segítettem sokat, de majd ünnepek utántól jó leszek és ilyen szar idõben inkább építek, hogy aztán tavasztól lehessen csapatni!
1-1 délután simán feláldozható!
Kontaktoljunk!
És legközelebb szóljatok a móka-ride-kor!
Bél meg tényleg Alex lett.
Amikor elõször meghallottam Pesten, kész voltam!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. december 22. - 11:11
Hahó!Ma 15h-kor tekerés országúton.Találka a csillesor végén az újságosnál.Ilyen szép idõben menni kell!!!!!!!!!!
Írta 2008. december 22. - 09:21
Már nem Béla, hanem Alex, mert az trendybb:)
Rocsi mész ma csapatni az új pályára? Ha nem és hazaérsz 3ra, akkor gyere velünk tekerni. Megyünk a Buktával egy Sikonda kört. Sok szeretettel várunk.
Rocsi mész ma csapatni az új pályára? Ha nem és hazaérsz 3ra, akkor gyere velünk tekerni. Megyünk a Buktával egy Sikonda kört. Sok szeretettel várunk.
Írta 2008. december 22. - 01:31
Tényleg jó volt! 7-8 ember! Egymás után dörögtünk lefele mindenhol...
Sõt még "vidéki" barátunk, Putzer Bélus is csatlakozott!
Sõt még "vidéki" barátunk, Putzer Bélus is csatlakozott!
Írta 2008. december 21. - 22:42
Jót csapattunk ma. Többször is csinálhatnánk ilyet. Mondjuk ennyi emberrel már majdnem egy csoki futamot is össze lehetne hozni.
Írta 2008. december 21. - 22:12
Írta 2008. december 21. - 21:44
jóvvan. de gondoltunk másra is:
van nálunk 3-4 ember, aki szívesen épít - majd használ - pályát. ez kevés. de sztem nálatok is kb. ez az arány. összetehetnénk, amink van és segíthetnénk egymáson. így több pálya is lesz. komló környékén is van egy-két gurulható domb, de itt van a hármashegy, amit õsszel fel is térképeztünk. ott van meredekség és hossz is.
szóval biztos nehéz lesz, de néha talán sikerül a bandát összeszedni, és akkor egy nap alatt is sokat haladhatunk. utána meg bebaszunk.
van nálunk 3-4 ember, aki szívesen épít - majd használ - pályát. ez kevés. de sztem nálatok is kb. ez az arány. összetehetnénk, amink van és segíthetnénk egymáson. így több pálya is lesz. komló környékén is van egy-két gurulható domb, de itt van a hármashegy, amit õsszel fel is térképeztünk. ott van meredekség és hossz is.
szóval biztos nehéz lesz, de néha talán sikerül a bandát összeszedni, és akkor egy nap alatt is sokat haladhatunk. utána meg bebaszunk.
Írta 2008. december 21. - 13:21
Legközelebb írjátok elõbb az ilyen városi zúzást!
Megnéztem volna!
Megnéztem volna!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. december 21. - 12:35
Bringa ????
Ja tegnap galyra vágtuk magunkat!!
De legközelebb mehet közösen Rocsi!!!
Ja tegnap galyra vágtuk magunkat!!
De legközelebb mehet közösen Rocsi!!!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Írta 2008. december 21. - 04:34
Városi zúzás!!!
Találka:
Vasárnap 13.15-kor Zengõ áruház.