Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Este hozd föl, szétszedem aztán mondom milyen csapágy kell hozzá. Sõt, talán apum másnap tud is szerezni, ha épp jár valami olyan helyen.
Tényleg, láncvezetõt nem akarsz CRCrõl? Múltkor kinéztél valami e13-t. Mondjuk most kb 350 lenne egy font... De remélhetõleg mire a Pántya úr rendelni akar addigra visszaerõsödünk kicsit.
Csajomat én hagytam ott. És te is bûnrészes vagy!:)
Hogyhogy bezár a V2? Ennyire nem ment?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
balázshoz nyugodtan. arany keze van. bár a csaja elhagyta, szóval nem mindenhez :D na, jó, nem hagyta ott.

vettem két ilyen gummát:

http://ebike.hu/term...-coll-mtb/5469/

csucsutól, a perprõl. bakker, voltam nála sikin. az egy cannondale raktár bazmeg.

balázs, a recsegést mikor csináljuk, izé, csinálod meg?

márió, simán. kokk hoz bort, mi meg megvedeljük. de jégbor legyen ám!

ja, egy szomorú hír: márc.1-tõl bezár a v2 :( szóval 28án nagggyon-nagggyon be kell basznunk a farsangi mulatságon. az lesz az utolsó buli ott. aztán meg kibérlem én :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szegényke...
Ráadásul már nem is komlói, hanem ingázó. :P

Mentve!
Jelentkezem majd, thx!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Csak nehogy megtudja. Így is elege van abból, hogy mindent CRCrõl meg ebayrõl rendelünk:)
Ha erre jársz csörögj. A számom 30/327-8499

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Királyság, kössz szépen!
Bor alap!

Akkor ha legközelebb megyek Komlóra, bedobom a gépet is.

Marónak lesz konkurenciája? ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Most még sör, meg redbull (a Te esetedben esetleg valami finom bor), de ha beindul a bíznisz akkor ki tudja, lehet, hogy fizetõs lesz:) Válság van, 1,5 hét és munkanélküli leszek... Amúgy bármelyik nap felhozhatod, esténként ráérek. 1-2 nap alatt kész.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Egy Intense-nek hogy lenne már baja? :D:D:D
Csak tavasz elõtt egyszer szeretném rendbetetetni, de kevés a jól szerelõ ember.
Bár még nem láttam mit csinálsz, de csak nem adná oda Rocsi sem a gépét, ha gányolnál! :P
Amúgy hogyé' dógzó'?

Fasza lehet ez a DownMall, de kétlem, hogy nálunk valaha is engednék.
Bár a 25 emeletesen egy ilyet csinálni, az fasza lenne, mielõtt nekiállnak a spanyolok rendbebarmolni!
Ott legalább lenne kûzdés, meg szint is! ;)

De ezt a mondatot magyarázza meg nekem valaki!
"Érdekesség, hogy Prokop a versenyen nem a megszokott 4X gépével indult, hanem a sok ugratóval tûzdelt kemény pálya miatt a széria kivitelû AUTHOR A-Rh+ modellel."

A sok ugrót nem bírja Prokop gépe, vagy mi? :wtf:

Edit: meg is van, hogy sörért, az fasza! :)
Amúgy nem a telóra gondoltam, hanem a lelkedre! :D
De persze így is ütött!

Hát, attól félek, hogy mire lesz fasza idõ, lesz meló is.
De a terv jónak és kivitelezhetõnek tûnik. ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nagy ferenc amig elõadja mûvészetét megkoccintunk ha már megöregedtél (megint)

hol dolgozol most?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Te, ha ilyen szereléshiányod van, akkor szívesen elviszem hozzád a Socomot. :)
Mert nekem nem hogy hiányom nincs, még csak nem is tudok szerelni...

Rocsi, bazz!
Ez milyen marketing szöveg? :D

ezér fizetnek ;) de télleg jó állapotú. vitrincangás vagyok már.
balázs meg megszállott. most vidd, mert lassan pénzt is kér érte, annyi melója lesz :)

figyimá. te is elég szabad vagy. ha rendben lesz a hegy, akkor én hozok majd be mindig bicót. délben felmegyek, egyet lejövök, kaja valahol, azt vissza meló. mitszósz?

balázs, te meg ne keress melót, jössz te is :)

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Tessék! Nekünk meg itt a hó meg a fagy!
http://www.mozgasvil...nmall/?id=78389
http://www.freecaste...1000006_1005698

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Elhozhatod, szívesen rendberakom. Intense bikeot még úgysem mûtöttem. Panaszok? Vagy csak általános átnézés, rendberakás?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Te, ha ilyen szereléshiányod van, akkor szívesen elviszem hozzád a Socomot. :)
Mert nekem nem hogy hiányom nincs, még csak nem is tudok szerelni...

Rocsi, bazz!
Ez milyen marketing szöveg? :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Pedig jó vétel. Nem tudom hol csináltatta a Rocsi az olajcserét, de most gyönyörûen mozog:)

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
sanyi, milyen telód van? még a régi manitou? mer eladnám a travist... jó áron, jó kondíciókkal :)

Jó lenne, de most nem megy. Ezért próbálok életet lehelni a régibe. Talán késõbb beszélhetünk róla.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Bódogat!
Mikor légtelenítünk féket? Szereléshiányom van.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
lélekben dehogynem! köszi :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rocsi, bazz!
Te sem fiatalodsz! :P

Bodottá'!

:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hûûû... :)

A heti több ezer mellé valahogy bepréselem!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
10 km ám komlótól

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Engem pont nem az ében parketta érdekel... ;)

Na majd akkor ha legközelebb arra járok, csörgök.
Vagy ha lesz Komló-szitis városi ökörködés és megyünk bringázni, akkor...