Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ma bemegyek maróhoz, hogy van-e betét, aztán szólok.

új leftyk: 2013 Lefty Forks – Stiffer, Lighter, Stronger & More Durable - Bike Rumor

és egy új 120-as kancsi: 2013 Cannondale Trigger Unveiled – New 120-70mm Adjustable Travel XC/Trail Mountain Bike! - Bike Rumor
csocsó, kezdhetsz gyûjtögetni :)

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Akkor vedd a DHs keveréket, a Szabi is azt használta és megfogta mindenhol a 110 kilóját. Ráadásul az még kevésbé is kopik.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Rocsi! Milyen fékpofa kell a formulához? Ebbõl az enduro elég jó: Nukeproof Formula Oro Pads | Buy Online | ChainReactionCycles.com

háát, két vélemény van róla, mindkettõ leszarozza... Marót ma még megkérdem, mer elvileg a héten megy áruért, és nekem már kurvára kéne, mert szinte teljesen elkoptak.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Rocsi! Milyen fékpofa kell a formulához? Ebbõl az enduro elég jó: Nukeproof Formula Oro Pads | Buy Online | ChainReactionCycles.com

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ez már a hányásos gusztustalan kategória:
Gyerekek, most léptek ki a nagy büdös életbe! - Hoffmann Rózsáék nem hazudtak - Az amerikai fiú

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
http://index.hu/vide...parkolo_autoba/

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts

Ok,akkor szombat 8h-kor a Zengõnél!!!Nem 8h5,10 stb!!!!!!!!!!

na látom én maradtam egyedül a 70re
nem baj én megyek azon de akkor saját tempóban...

kocsival megyek ki skacok kivitetem magam mert hozzák a kavicsot délutánra!!!

este meg fürcsi Orfûn, max hallgatjuk a fishinget, hihi

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Ok,akkor szombat 8h-kor a Zengõnél!!!Nem 8h5,10 stb!!!!!!!!!!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Ezt mondtam futás ügyben:

2012.06.23. Szombaton Mindenkit sok szeretettel várunk a Szent Iván Éji futásunkon!
Itt a nyár a jó idõ, hát ezen a futáson hova mehetnénk máshova mint Orfûre! :)
Futunk egy tó kört (6km) utána pedig a Home jóvoltából a vállalkozó kedvûek részt vehetnek egy lampionos sárkányhajózáson!! Majd hogy teljesen kerek legyen a Szent Iván Éj tábortûz mellett eszünk iszunk beszélgetünk, és kitudja talán a hagyományt is õrzünk egy kis parázson átugrással! :) ;)
Helyszín: Orfû az Aquapark parkolója de nem a strand felõli oldal hanem a másik.
Idõpont: 06.23. Szombat 20:00 tól gyülekezõ 20:30 kor rajt!

Szent Iván Éji Futás és Sárkányhajózás Orfûn! | Facebook

Mondjuk én a hajótól kicsit félek...

Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
mai index.hu címoldal:
Komló elítélte az Európai Parlamentet - Mandiner blog

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

a 9 órás indulás késõ!7-9 ig van nevezés.mi is az ötvenen megyünk,mert késõi rajt,meg szar a 70-es sok benne a sima köves út meg a beton.

mondjuk 8kor a zengõnél?

Idõpont: 2012-06-23
Rendezõ: Zengõ KSE, Hosszúhetény Község Önkormányzata
Rajt és cél: Hosszúhetény, Lovas pálya 10:00
Nevezés: Rajt helyszínén, a túra reggelén,7-9
Nevezési díj: 2000 forint

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Köszönöm.
A családi köteléhez sok sikert.

Egyébként meg: Rocsi egy bohóc vagy, 19-én 17.30-kor azt hitted, hogy még simán tudsz nevezni, mikor 20-a a határidõ...
Ha tényleg utasításnak véled amit szakosztályvezetõként a csapatnak mondok (konkrétan a nevezéssel kapcsolatosan), akkor teljesen jogos. Érdekes mindenkinek sikerült elintézni a nevezést, még a Merõnek és a Kominak is. Ha nem szól a Big, hogy ott a Rigó nevezését vedd át akkor most 9000-ért tudnál nevezni, vagy vadásznál egy eladóra. Én ezt akartam megspórolni neked, ezért szóltam kb 3-4 alkalommal.
Mostanra gondolom neked is sikerült elintézned, azt is, hogy ne Farkas Richárd legyél a rajtban. Persze ráérsz vele, majd júli 1-jén foglalkozni.
Szervezésben (tervezésben/elõre gondolkodásban) kicsit párhuzamot tudnék vonni a Horváth Zoli és közted (és ez nem bók). Bár õ már sok nagy programot is megcsinált...csak tudnám hogyan?? :)
Te tényleg még életedben nem fizettél be egy sárga csekket sem. Életképes.
A fõnök témára.... legyen igazad és sose legyen fõnököd....de legyen azért munkád is.

Fisting mellett leszünk, futunk a tó körül, aztán ivós nyársalás vagy mi.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts

Én szombaton 9h-kor indulok a Zengõ elõl a Hetényi túrára.50 kilcsin megyek,mert d.után megyünk Orfûre fishingre.Aki gondolja,jöjjön!

a 9 órás indulás késõ!7-9 ig van nevezés.mi is az ötvenen megyünk,mert késõi rajt,meg szar a 70-es sok benne a sima köves út meg a beton.

mondjuk 8kor a zengõnél?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Rocsi, te nem indulsz a Dunán? Már nem kell 6ezerért nevezni. Vagy arra hajtasz, utolsó pillanatban átveszed valakitõl? Nem értem ezt.

Egyrészt boldog szülinapot.
Másrészt tényleg elfelejtettem szólni, hogy mostanában újra kezdünk dumálni apámmal, így most nem kell másik. Fõnököm sem lesz többet az életben, így sajnos marad neked a Réka, és/vagy elõléptetést kérsz a szekónál. Azért köszi az ellenõrzést, de a Rigó nevezésével megyek.

Hetényben az 50-en kell mennünk, mert utána mi megyünk fishingre. Persze aki oda (sem) jön, az szerintem alap, hogy a hosszút nyomja.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Max veszek :-)

Na nehogymáááá! :)

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
CRC rendelés valaki??? fontos és sürgõs lenne!

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Há persze.Betti,Lilla,Rocsi,+ én vagyok eddig.A Maróék már kint lesznek.Szombaton 17h körül indulunk kb. Jeggyel kapcs.ban,holnap derül ki,lehet kapok 2t.Ha nem,majd kint boltolok valamit.Max veszek :-)

Én mennék Fishingre! Csatlakozhatok hozzátok? Állítólag nem árt idõben megvenni a jegyeket...

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
II. Négy Évszak Futás (nyár) | Egyéb

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
FISTING ON ORFÛ vazze

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts
Én mennék Fishingre! Csatlakozhatok hozzátok? Állítólag nem árt idõben megvenni a jegyeket...

Én szombaton 9h-kor indulok a Zengõ elõl a Hetényi túrára.50 kilcsin megyek,mert d.után megyünk Orfûre fishingre.Aki gondolja,jöjjön!

No risk - No fun! :P