na. ünnepélyesen bejelentem, hogy holnap viszem a gépet pécsre. délben egy hegykör
ha esik, akkor ölök.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2009. március 04. - 22:21
Írta 2009. március 04. - 16:23
Írta 2009. március 04. - 15:21
Nem sok a meló csak megyek be Pécsre egy haveromhoz.
Pálya nem tûnik olyan nehéznek, csak gyengék vagyunk.
Pálya nem tûnik olyan nehéznek, csak gyengék vagyunk.
Írta 2009. március 04. - 14:01
hámér? sok a meló?
na, ezt írják a badacsonyi pályáról:
A hegy 438m magas az ösztelós kategoria a hegy legmagasabb pontjárol indul (kilátó) egy erdös gyökeres csapáson mész kisseb nagyobb kanyarokkal 200m után jön a köfojosó erröl küldök képet hogy lásd utána érsz a merev kategoria rajtvonalához innen ugyanaz a pálya mindkét kategoriába enyhe lejtös nemigazán tekerös szakasz következik ami két bokor közé visz be itt kezdödik a 2. lényeges rész köves sziklás szük peremen mész végig majd a lejtö végén egy kisseb ugratóval egy lejtöbe érkezel ami egyböl kanyarral végzödik a kanyar után ujra beszükül a pája kb 30m en majd egy kisseb placra érsz ki (klastrom kut) Ami rögtön egy bazalöböl kirakott lépcsövel fojtatódik ha ezzel is megvagy jön egykis comberösitös tekerös rész (nem domb) asztán egy kanyargos szekérut következik ami kiér egy aszfaltutra de te csak szaggatsz tovább az erdöbe FONTOS és jegyezd meg hogy gyorsitos szakasz jön de netekerj sokat mert egy 90fokos kanyar következik (elne szálj mert kisseb letörés van melleted) mindez után egy bokros szakasz következik ami átvisz egy aszfaltuton ujra egy gyorsitos szakasz és egy utátkelés majd végig egy vizmosás visz a célig!!!
na, ezt írják a badacsonyi pályáról:
A hegy 438m magas az ösztelós kategoria a hegy legmagasabb pontjárol indul (kilátó) egy erdös gyökeres csapáson mész kisseb nagyobb kanyarokkal 200m után jön a köfojosó erröl küldök képet hogy lásd utána érsz a merev kategoria rajtvonalához innen ugyanaz a pálya mindkét kategoriába enyhe lejtös nemigazán tekerös szakasz következik ami két bokor közé visz be itt kezdödik a 2. lényeges rész köves sziklás szük peremen mész végig majd a lejtö végén egy kisseb ugratóval egy lejtöbe érkezel ami egyböl kanyarral végzödik a kanyar után ujra beszükül a pája kb 30m en majd egy kisseb placra érsz ki (klastrom kut) Ami rögtön egy bazalöböl kirakott lépcsövel fojtatódik ha ezzel is megvagy jön egykis comberösitös tekerös rész (nem domb) asztán egy kanyargos szekérut következik ami kiér egy aszfaltutra de te csak szaggatsz tovább az erdöbe FONTOS és jegyezd meg hogy gyorsitos szakasz jön de netekerj sokat mert egy 90fokos kanyar következik (elne szálj mert kisseb letörés van melleted) mindez után egy bokros szakasz következik ami átvisz egy aszfaltuton ujra egy gyorsitos szakasz és egy utátkelés majd végig egy vizmosás visz a célig!!!
Írta 2009. március 04. - 11:22
Írta 2009. március 04. - 11:10
Írta 2009. március 04. - 00:06
A kis Gepida még mindíg jól szuperál, pedig az volt az elsõ használható montim.
Azt hiszem 1995-ben vettem, fél év múlva ellopták (ugye nem kell mondjam,hogy kik), de újabb fél év múlva, kissé leharcolva, és átszinezve, a haverom felismerte az utcán. Némi rendõri segítséggel újra hazakerült.
Azóta óvom szegényt. Ennyi viszontagság után megérdemli.
Edzeni pont jó.
Azt hiszem 1995-ben vettem, fél év múlva ellopták (ugye nem kell mondjam,hogy kik), de újabb fél év múlva, kissé leharcolva, és átszinezve, a haverom felismerte az utcán. Némi rendõri segítséggel újra hazakerült.
Azóta óvom szegényt. Ennyi viszontagság után megérdemli.
Edzeni pont jó.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2009. március 03. - 23:58
Nekem is addig kéne nyomni amíg munkanélküli vagyok. Tényleg Rocsi eljutot hozzád az önéletrajzom?
Írta 2009. március 03. - 23:53
Próbálok kicsit edzegetni, amíg van idõm. Ha elkezdek melózni, akkor már úgysem marad semmire. Ha nem esik, minden nap akarok menni legalább ennyit.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2009. március 03. - 23:47
Jól nyomod! Nekem is kéne végre tekernem. Rocsi te még ki sem próbáltad a cannondalet?
Írta 2009. március 03. - 23:37
Ma voltam Komlón bringával. Egész jó kis túra volt.
(oda-vissza 50km, 25km/h átlag)
<<<<Persze nem ezzel a döggel!
Kár, hogy hazafelé már sötét volt!
Már kezdem kiheverni!
(oda-vissza 50km, 25km/h átlag)
<<<<Persze nem ezzel a döggel!
Kár, hogy hazafelé már sötét volt!
Már kezdem kiheverni!
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2009. március 03. - 23:35
Írta 2009. március 03. - 10:12
megen a kifogás...
esik az esõ. nem biztos,h rossz, mert olvasztja a havat a hegyen!
esik az esõ. nem biztos,h rossz, mert olvasztja a havat a hegyen!
Írta 2009. március 03. - 09:59
Hát, nem találtam túl sok infót a versenyrõl.
Ráadásul 21-én program van Villányban, szal nagyon megabrutálnak kéne lennie, hogy egyáltalán elgondolkozzak rajta...
Meglátás!
Ráadásul 21-én program van Villányban, szal nagyon megabrutálnak kéne lennie, hogy egyáltalán elgondolkozzak rajta...
Meglátás!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. március 03. - 00:04
A szürkebarát igen jóféle! Remélem én is tudok menni. Arrafelé még úgy sem bringáztam.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2009. március 02. - 23:06
Írta 2009. március 02. - 22:19
Az a baj, hogy ezeket már józanul írtuk.
DHra menjünk minél többen. Csak összehozunk végre egy közös Pécs - Komló ivászatot.
DHra menjünk minél többen. Csak összehozunk végre egy közös Pécs - Komló ivászatot.
Írta 2009. március 02. - 22:09
kuss
dh verseny lesz, egyelõre ennyit tudok. a dh-s fórumba linkelték. jertek tik is! beborozunk.
dh verseny lesz, egyelõre ennyit tudok. a dh-s fórumba linkelték. jertek tik is! beborozunk.
Írta 2009. március 02. - 22:05
Nem.
Az a kijózanodás.
Ég és föld!
Az a kijózanodás.
Ég és föld!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. március 02. - 21:47
na jó, csak ha valamit leírnak és utána töröltetik azt nevezhetjük bûnbánásnak
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda