Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 posts
Csáó!

Holnap tekergés országúton, célt megbeszéljük, találka 2009.03.15. 09.00h a tribu ABC-nél.
Úticél pl. Orfû kilátó.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
:D
Részleteket nem tudok. Annyi, hogy elvileg nem kell befizetni elõre semmit. Raftingot is helyben fizetjük. Szállást gondolom foglalnak, de hogy meddig kell szólni azt nem tudom. Hétfõn rákérdezek.

Gaben86

Gaben86

vendég

• fórumtag
  • 118 posts
" Nem vagyok pécsi, nem vagyok kopasz és nem hordok bõ gatyát. Az egyik legszebb és legélhetetlenebb városban élek, s rajtam kívül még több ezren értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom:KBSK, Rózsaszín Pitbull,Zrinyi klub, Kórus fesztivál, Síkonda, Zobák-akna, Kossuth-bánya Anna-akna, Dávidföld, Kökönyös, Körtvélyes, Belváros, Mecsekjánosi, és Mecsek falu, Új telep, Szilvás, Kenderföld, Kisbattyány, Pongó...
Ha meccsre megyek, szinte már örülök, hogy nem vagyok otthon,mert újra pályán a csapatunk. Megvetéssel gondolok politikusainkra és az egész képviselõ-testületre. Nem szeretem a Colosseumot, a helyi közlekedést, a szegfût és a narancsot se. Itt élek Baranya szívében, mégis azt mondják, el lehet innen menni. Fûtés díjban mi vagyunk a császárok, és igenis..., nálunk van a legmagasabb vízdíj! CSAK A KOMLÓ MINDÖRÖKKÉ

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jajjj, a Maml... :D
Meddig kell fixre mondani, bagy hény hely van még?
Részletek? :)

Rocsi, jókor szólsz!
Kicsit elõbb is riadózhattál volna, de tegnap rettenet sok ténykedés volt és írtó korán bealudtam, ma meg használhatatlanná kell alakítani az Audit! ;)
De lesz 5-kor autós prolog az orfûi parkolóban, oda szerintem lenézek.
Gyertek, ha van kedvetek!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
A rafting raiffeisen szervezés. A komlói fiókban találtuk ki, de megtetszett a régióvezetésnek és elvileg megy az egész pécsi régió (pontosabban akinek kedve van, kb 40-50 ember). De nyugodtan jöhetsz, sajnos már én is csak külsõsként veszek részt. Ja és lesz ott egy ismerõsöd is a Maml Peti. Úgy számoltunk hogy 40-50e lenne a 3 nap. Ebbõl 25 a rafting.

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Ezt érdemes megnézni!!!
http://docler.hu/video/2497
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Rafting engem is érdekelne!
Hova, milyen szervezés, mennyi a lovetta, ...? :)

te, kokk, nem úgy volt, hogy most hétvégén mulatunk?

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts

Én meg inkább látni sem akarom mert csak irigy lennék mint egy kutya :D. Nekem a DH nagyon bejön de én is és a biciklim is kevés hozzá. :S Vasárnap jövök tekerni.

én meg azt nem akarom látni ahogy tavaly beestél gadányba!!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rafting engem is érdekelne!
Hova, milyen szervezés, mennyi a lovetta, ...? :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

NORBI_KE

NORBI_KE

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Én meg inkább látni sem akarom mert csak irigy lennék mint egy kutya :D. Nekem a DH nagyon bejön de én is és a biciklim is kevés hozzá. :S Vasárnap jövök tekerni.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Persze, hogy lehet. De ha nem csak engem akarsz látni, akkor még várnod kell amíg jobb idõ lesz, mert a többieknek sáriszonyuk van. Pedig néha jó egy kicsit dagonyázni. Ma is izgi volt.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts

Tudsz élni!
Nekem tetszik az útvonal. Ha szombaton gyorsan a helyére tudjuk rakni a Rocsiék ezer tonnás cserépkályháját és el tudok menni déházni, akkor vasárnap mehet a tekerés. Ha nem, akkor vasárnap zúzás van. Meglássuk.

hy!szívesen megnézném ahogy mentek lefelé:clap: lehet?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Elmentem gurulni egyet. Ha valaki csatlakozna csörögjön.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Csak azért, mert pár éve Nikiék is voltak a Rati-val, s kíváncsi vagyok, hogy ugyanoda mentek-e Ti is.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Nem:) De majd megkérdezem.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Én meg megyek május 1-2-3án ráfftingolni szlovéniába az ex-munkatársaimmal.

Húú, az fasza! Meg tudod mondani, hogy hová mentek pontosan?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Én meg megyek május 1-2-3án ráfftingolni szlovéniába az ex-munkatársaimmal.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Tudsz élni!.

Nem vészes árban! 6500 Ft / éj / fõ és ebben a félpanzió, a medence-szauna-akármi használat is benne van.

A Réka meg full ingyen szaunázhat meg ilyenek!

http://www.szallasin.../tokert_fogado/ (30km Komlótól)

Rocsi is inkább ide menne az üdülési csekken, mint eladná/lezabálná. Pölö valami jó csajjal fikken-hétvégére.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Tudsz élni!
Nekem tetszik az útvonal. Ha szombaton gyorsan a helyére tudjuk rakni a Rocsiék ezer tonnás cserépkályháját és el tudok menni déházni, akkor vasárnap mehet a tekerés. Ha nem, akkor vasárnap zúzás van. Meglássuk.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts
ja,azt elfelejtettem egyenlõre csak beton:mad:!