Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jaja, valami cukrászdát mindig útba kell ejteni. de lehetett valami a sütiben, mert úgy fingok, mint a gép.

ja, és azt nem is mondtuk, hogy megkerestünk egy geokécsing pontot!

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
A sütizés feltette az i-re a pontot, és utána tök jól "esett" haza felé jövet.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Hagggyad már a Chickent, legközelebb csak októberben lesz bevetésen, ha leesik a következõ hóóóó.

Vagy nyáron Kaprun 3000m-en a gleccseren vazze!

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Hagggyad már a Chickent, legközelebb csak októberben lesz bevetésen, ha leesik a következõ hóóóó.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Halihó!Tényleg nagyon jó volt a mai tekerés.Minden 7végén kellene 1 ilyet legalább.7köznap elég nehéz összehozni,de 7végeken tutkó lenne.Most is 5en voltunk,szupi volt!

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

húú, de jót tekeregtünk! úton, erdõn, mezõn, rallit néztünk, sütiztünk, megáztunk. így kerek.
málészájú balázskát meg biztos bassza most az ideg, mer a délutáni tekerését áthúzta az esõ :)

hy!mi is megjártuk ma Orfût!Bános felé mentünk, betonon jöttünk.Akkor kezdett esni,mikor kiértünk így vissza felé végig esõben tekertünk.De azért jó volt!hali

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Biztos jóket bringáztatok. Amúgy meg nézem a jövõ heti idõjárás-elõrejelzést, nem túl rózsás.
Igen tologatom majd, de ma nem volt kedvem. Menstruálok.
A wellnyessz tuti volt. Áztattunk, jókat ettünk, boroztunk éjjel kettõig. És a legjobb, hogy csak mi tizenketten voltunk az egész panzióban. Ajánlom nektek is.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Persze persze...
Nagyon jó volt ma! Estem egy vicceset és a vártnál kevésbé lettem sáros.
Csabi néha tologathatnád te is a Rékát ha már nem jössz bringázni. Milyen volt a wellnesss? Hallom jól kiáztattad a valagad.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ejha!!! betöltöttem google earthbe, és tényleg faszán berajzolta!!

balázs, sajna nem. tiszta víz a cipõm, sajna. természetesen egyébként mennék:D

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

húú, de jót tekeregtünk! úton, erdõn, mezõn, rallit néztünk, sütiztünk, megáztunk. így kerek.
málészájú balázskát meg biztos bassza most az ideg, mer a délutáni tekerését áthúzta az esõ :)

Küldtem az út fájlt.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Gabesz ez nem politikai fórum!
Nem basz az ideg mivel engem nem zavar a sár. Gyors gumicsere aztán megyek. Tudom, hogy esélytelen de azért megkérdezem, hogy jön-é valaki?

Gaben86

Gaben86

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Mi Gyurcsányunk, ki vagy a Parlamentben,
szüntettessék meg a te neved,
lázadjon már fel a te országod,
és töröltessék el a te akaratod,
miképpen a Pártban,
azonképpen itt a földön is.
Mindennapi kenyerünket ne herdáld tovább,
és már megbocsáss, de mi nem tudunk neked megbocsátani.
Ne vígy minket az államcsõdbe, és szabadíts meg magadtól.
Mert nem tied az ország, csak a hatalom, dicsõség nélkül,
és remélhetõleg az sem soká.
Ámen

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Bocs srácok. Nem engedett el az ágy.

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Megyek én is.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Elõfeszítést állítsd teljesen mínuszba, úgy lesz a legpuhább. Csillapítást tekergesd meg kicsit erre arra, lehet, hogy megszorult sose lehet tudni. Próbáld megnézni, hogy teljesen kimozogja e az útját. Ha nem akkor lehet hogy sok benne az olaj. Látatlanban ennyit tudok mondani.
Holnapi tekerés nekem is ok, de ha már olyan korán indulunk, akkor jó lenne idõben hazaérni és még zúzni egyet. Túl tiszta az orange, össze kéne koszolni kicsit.

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Tõlem nézhetjük, én nem sietek.

NORBI_KE

NORBI_KE

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Hello!

Ma voltunk egy kicsit erdõzni és az új villám ami egy SR Duro 130mm-es nem mûködött teljesen jól, ugyanis Szilvásból a kertektõl lefelé a vízmûig az út felénél már úgy éreztem hogy nem csillapít a villa. Olyan volt mintha merev villával jöttem volna le. REBOUND teljesen a mínusz felé volt tekerve és az elõfeszítés meg a plusz felé teljesen. Még egyszer már nem volt idõnk lejönni mert sötétedett. Rossz volt a beállítás? Eddig nem is nagyon variáltam, sõt nem is mentem vele eddig terepen mert kb.: egy hónapja tette bele a Norbi. Persze át tudom tekerni a másik irányba és tudom próbálgatni, de gondoltam megkérdezlek titeket.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Csáó!

Holnap tekergés országúton, célt megbeszéljük, találka 2009.03.15. 09.00h a tribu ABC-nél.
Úticél pl. Orfû kilátó.

én megyek! de a ralit nézhetjük egy kicsit orfûn, ugye?

Gaben86

Gaben86

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Semmit érõ magyar ember ki éhen halni nem mer kinek drágább rongy élete mint Gyurcsika keresete.kinek drágább rongy élete mint TB pénzkerete