Kész a Scott, a Giant, meg a kerék is. Remélhetõleg a teszkós izével is végzek holnap, úgyhogy majd jöhetsz értük. Kicsit nehéz már itt úgy közlekedni, hogy ne lökjek föl 3 bringát egy mozdulattal:)
Ha a legegyszerûbb kell, akkor ulead video studio. Asszem ebbõl a 11 a legújabb verzió. Könnyû vele vágni, van pár effekt és menüt is tud csinálni. Ha komolyabb kell akkor adobe premiere a vágáshoz és adobe encore a menü készítéshez. Ezekbõl a CS4 a legújabb. Van még a pinnacle studio és a sony vegas amik jók, de én adobe párti vagyok.
milyen programokat használtok?
illetve videó menüt csinálni mi a legjobb,legegyszerûbb?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Kész a Scott, a Giant, meg a kerék is. Remélhetõleg a teszkós izével is végzek holnap, úgyhogy majd jöhetsz értük. Kicsit nehéz már itt úgy közlekedni, hogy ne lökjek föl 3 bringát egy mozdulattal:)
Vizsgált már meg valaki közelebbrõl tesco bájkot? Nekem ma volt szerencsém. Chicken hozott egyet beüzemelésre. Ezúton üzenem, hogy nagyon köszönöm, egy élmény szerelni! Ilyenkor sajnálom a Norbit. Legközelebb ezért pénzt fogok kérni. Így közelebbrõl megvizsgálva a jó kifejezés nem is a gagyi, hanem az életveszélyes. Görbe a kerék, görbe a "teló", mihez képest állítsam be a kormányt? A pedálok betekeréséhez nem is nagyon kellett szerszámot használni, mert annyira szorultak a csapágyak, hogy simán be lehetett tekerni kézzel. A váltó úgy áll mintha már 3szor leszakadt volna. A heggesztések is kimondottan erõsítik bennem az érzést, hogy "én ezzel egy métert se!" A bringa zsír új, de nincs olyan része ami ne lenne rozsdafoltos. Ráadásul büdös az egész. Mindent áthat az a jófajta gépzsír szag. És ami a legjobb a neve: feerless... No comment
Neked:
Lehet, hogy ez teszkós bicaj, de szerintem gagyi tajvani minõség és nem UNO-s olasz fos. Én is dolgoztam az összeszerelõ üzemben két hónapot és van különbség köztük!
UNO az olasz menetes középcsapágy stb... de nem lényeges ez, hanem, hogy a az alkatrészek minõsége és az összeszerelés/hegesztés milyensége gyengébb, mint ez a tajvani.
UNO A vázsablon halál. A hegesztõk pár kivételtõl eltekintve dilettánsak. Sok csõ alig félig volt körbe "taknyolva". Légkulccsal húztuk meg a középcsapágyat és sokszor már a meghúzáskor összeroppant a kosár, megfeszült és gyakorlatilag NEM LEHETETT tekerni egyet sem. Délutános mûszak végét gyakran megkoronáztuk egy kis rallival a csarnokban. Lapos gumival csapattunk, kitapostuk a belét, felütöttük a felniket stb stb.. Ja persze nem volt minõségellenõrzés sem. Áhhh tudnék mesélni.
És ezeket vették meg a multikban a kedves, aranyos hozzá nem értõ öngyilkosjelöltek.
Én nem voltam már a cégnél, de a Görcs Balázs mesélte, hogy egyszer a gyárba hoztak vissza reklamációban egy bringát és épp csak belek nem voltak rajta basszus. Tiszta vér volt... valaki alatt megadta magát.
jövõ hétvége. minimum szombaton elmennénk. de én benne lennék egy péntek reggeli elmenéssel is. pénteken túráznánk ott badacsonyban, este beborozunk, másnap mi pályát járunk, vasárnap verseny.
A Buktával több száz db-ot raktunk ezekbõl össze, azt viszont nem tudod, hogy, hogyan müködöt a szerelésük, ha valaki kintrõl halgatózott inkább kovács mûhelyre, mint bringa szereldére gondolt.
Kalapács ( ebbõl is minimum 1kg-os), flex, stb...
kb 5 percenként gurult le egy "bringa", lehet, hogy még ezekbõl kaptál egyett?!
Az a durva, amikor a kissrácok ilyennel akarják nyomni az ugratókon itt a ház mögött.
Alig bírtam lebeszélni õket. Végülis csak az hatott, hogy megnagyobbítottam az elugrót, és így már nem mernek rámenni.
Vizsgált már meg valaki közelebbrõl tesco bájkot? Nekem ma volt szerencsém. Chicken hozott egyet beüzemelésre. Ezúton üzenem, hogy nagyon köszönöm, egy élmény szerelni! Ilyenkor sajnálom a Norbit. Legközelebb ezért pénzt fogok kérni. Így közelebbrõl megvizsgálva a jó kifejezés nem is a gagyi, hanem az életveszélyes. Görbe a kerék, görbe a "teló", mihez képest állítsam be a kormányt? A pedálok betekeréséhez nem is nagyon kellett szerszámot használni, mert annyira szorultak a csapágyak, hogy simán be lehetett tekerni kézzel. A váltó úgy áll mintha már 3szor leszakadt volna. A heggesztések is kimondottan erõsítik bennem az érzést, hogy "én ezzel egy métert se!" A bringa zsír új, de nincs olyan része ami ne lenne rozsdafoltos. Ráadásul büdös az egész. Mindent áthat az a jófajta gépzsír szag. És ami a legjobb a neve: feerless... No comment
Hé srácok! Lassan beszéljük meg, hogy mi lesz ezzel a badacsonytomaji kiruccanással! Megyünk? Ahogy nézem szállásból nincs hiány: http://www.badacsony...in/all_main.htm