Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Kész a Scott, a Giant, meg a kerék is. Remélhetõleg a teszkós izével is végzek holnap, úgyhogy majd jöhetsz értük. Kicsit nehéz már itt úgy közlekedni, hogy ne lökjek föl 3 bringát egy mozdulattal:)

Húúú! Hozzám jössz feleségül??? :)

Csüt. délelõtt jövök a vasakért!

Köszönöm!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ha a legegyszerûbb kell, akkor ulead video studio. Asszem ebbõl a 11 a legújabb verzió. Könnyû vele vágni, van pár effekt és menüt is tud csinálni. Ha komolyabb kell akkor adobe premiere a vágáshoz és adobe encore a menü készítéshez. Ezekbõl a CS4 a legújabb. Van még a pinnacle studio és a sony vegas amik jók, de én adobe párti vagyok.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hej filmes szekció

milyen programokat használtok?
illetve videó menüt csinálni mi a legjobb,legegyszerûbb?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Kész a Scott, a Giant, meg a kerék is. Remélhetõleg a teszkós izével is végzek holnap, úgyhogy majd jöhetsz értük. Kicsit nehéz már itt úgy közlekedni, hogy ne lökjek föl 3 bringát egy mozdulattal:)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Vizsgált már meg valaki közelebbrõl tesco bájkot? Nekem ma volt szerencsém. Chicken hozott egyet beüzemelésre. Ezúton üzenem, hogy nagyon köszönöm, egy élmény szerelni! Ilyenkor sajnálom a Norbit. Legközelebb ezért pénzt fogok kérni. Így közelebbrõl megvizsgálva a jó kifejezés nem is a gagyi, hanem az életveszélyes. Görbe a kerék, görbe a "teló", mihez képest állítsam be a kormányt? A pedálok betekeréséhez nem is nagyon kellett szerszámot használni, mert annyira szorultak a csapágyak, hogy simán be lehetett tekerni kézzel. A váltó úgy áll mintha már 3szor leszakadt volna. A heggesztések is kimondottan erõsítik bennem az érzést, hogy "én ezzel egy métert se!" A bringa zsír új, de nincs olyan része ami ne lenne rozsdafoltos. Ráadásul büdös az egész. Mindent áthat az a jófajta gépzsír szag. És ami a legjobb a neve: feerless... No comment

Neked:

Lehet, hogy ez teszkós bicaj, de szerintem gagyi tajvani minõség és nem UNO-s olasz fos. Én is dolgoztam az összeszerelõ üzemben két hónapot és van különbség köztük!

UNO az olasz menetes középcsapágy stb... de nem lényeges ez, hanem, hogy a az alkatrészek minõsége és az összeszerelés/hegesztés milyensége gyengébb, mint ez a tajvani.

UNO
A vázsablon halál. A hegesztõk pár kivételtõl eltekintve dilettánsak. Sok csõ alig félig volt körbe "taknyolva".
Légkulccsal húztuk meg a középcsapágyat és sokszor már a meghúzáskor összeroppant a kosár, megfeszült és gyakorlatilag NEM LEHETETT tekerni egyet sem. Délutános mûszak végét gyakran megkoronáztuk egy kis rallival a csarnokban. Lapos gumival csapattunk, kitapostuk a belét, felütöttük a felniket stb stb..
Ja persze nem volt minõségellenõrzés sem. Áhhh tudnék mesélni.

És ezeket vették meg a multikban a kedves, aranyos hozzá nem értõ öngyilkosjelöltek.

Én nem voltam már a cégnél, de a Görcs Balázs mesélte, hogy egyszer a gyárba hoztak vissza reklamációban egy bringát és épp csak belek nem voltak rajta basszus. Tiszta vér volt... valaki alatt megadta magát.

Meghatározó élmények ezek...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Gaben, megmaradt a travis, mert visszamondta a vevõ... de a haverod száma nincs már meg. szólnál neki?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jövõ hétvége. minimum szombaton elmennénk. de én benne lennék egy péntek reggeli elmenéssel is. pénteken túráznánk ott badacsonyban, este beborozunk, másnap mi pályát járunk, vasárnap verseny.

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

tervben van!!!

ja, én is szereltem unókat. kerek 10 napig :)

Mikor mentek? Lehet, hogy érdekelne a dolog.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Na megvolt a mai tekerés! Már alig van sár.
Megy valaki Badacsonytomajra?

tervben van!!!

ja, én is szereltem unókat. kerek 10 napig :)

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
A Buktával több száz db-ot raktunk ezekbõl össze, azt viszont nem tudod, hogy, hogyan müködöt a szerelésük, ha valaki kintrõl halgatózott inkább kovács mûhelyre, mint bringa szereldére gondolt.
Kalapács ( ebbõl is minimum 1kg-os), flex, stb...
kb 5 percenként gurult le egy "bringa", lehet, hogy még ezekbõl kaptál egyett?!

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Na megvolt a mai tekerés! Már alig van sár.
Megy valaki Badacsonytomajra?
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Az a durva, amikor a kissrácok ilyennel akarják nyomni az ugratókon itt a ház mögött.
Alig bírtam lebeszélni õket. Végülis csak az hatott, hogy megnagyobbítottam az elugrót, és így már nem mernek rámenni.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Vizsgált már meg valaki közelebbrõl tesco bájkot? Nekem ma volt szerencsém. Chicken hozott egyet beüzemelésre. Ezúton üzenem, hogy nagyon köszönöm, egy élmény szerelni! Ilyenkor sajnálom a Norbit. Legközelebb ezért pénzt fogok kérni. Így közelebbrõl megvizsgálva a jó kifejezés nem is a gagyi, hanem az életveszélyes. Görbe a kerék, görbe a "teló", mihez képest állítsam be a kormányt? A pedálok betekeréséhez nem is nagyon kellett szerszámot használni, mert annyira szorultak a csapágyak, hogy simán be lehetett tekerni kézzel. A váltó úgy áll mintha már 3szor leszakadt volna. A heggesztések is kimondottan erõsítik bennem az érzést, hogy "én ezzel egy métert se!" A bringa zsír új, de nincs olyan része ami ne lenne rozsdafoltos. Ráadásul büdös az egész. Mindent áthat az a jófajta gépzsír szag. És ami a legjobb a neve: feerless... No comment

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ha nem esik a hó akkor mehetünk. Tekerni akarsz vagy durvulni?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
szerelem....

Feltöltött kép

délután valami tekergés?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Hé srácok! Lassan beszéljük meg, hogy mi lesz ezzel a badacsonytomaji kiruccanással! Megyünk? Ahogy nézem szállásból nincs hiány: http://www.badacsony...in/all_main.htm

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

valakinek eladó villája van-e?

elõny ha szereti a pizzát!? :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
Aki megy BringaEXPOra, és befér hozzá egy bringa, az írjon...

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
Mekkora? Mert 2008as Dirt Jumper 1 es van:D, ha valakit érdekel, írjon :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
valakinek eladó villája van-e?