Én csak szombaton délután jövök haza Österreichból.
Sajna nem megyek Orfûre.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Started by
rocsipeti
, 2008. November 09. 22:48
Posted 2009. April 01. - 15:58
Posted 2009. April 01. - 12:53
Raiffeisenbe vótam Pécsen. Private banking részre keresnek asszisztenst, mert az elõzõ elõlépett referenssé. Elég brutál munka, de megismerhetem a környék összes pénzes faszkalapját.
Posted 2009. April 01. - 12:41
Hahó!20 perce tettem le a brinyót,nagyon cool idõ van.Szombaton d.elõtt,vagy d.után megyünk?Szóljatok a Söcinek is!Jó Csucsuka,hogy jössz!
Posted 2009. April 01. - 12:33
Posted 2009. April 01. - 11:55
Szombaton mikor indulunk? Nekem lehet, hogy csak a délután jó, vagy max 11 körül.
Mai tekerés ok, bár én elõbb terveztem az indulást. Lehet, hogy elindulok elõbb aztán majd találkozunk valahol.
Ma voltam állásinterjún!
Mai tekerés ok, bár én elõbb terveztem az indulást. Lehet, hogy elindulok elõbb aztán majd találkozunk valahol.
Ma voltam állásinterjún!
Posted 2009. April 01. - 10:38
hûû, a csucsu írt a fórumra!!! isten tartsa meg jó szokását!
jaja, szombaton van orfû. leszünk egy páran!
ma délután tekerés a jó idõre való tekintettel! javaslok egy máré váras kört 16:30-kor. ki jönne még?
jaja, szombaton van orfû. leszünk egy páran!
ma délután tekerés a jó idõre való tekintettel! javaslok egy máré váras kört 16:30-kor. ki jönne még?
Posted 2009. April 01. - 10:18
hali
na akkor szombat délelõtt van orfû?
ki jön még pontosan?
na írtam a fórumra
nem tudom brinyóval megyek-e mert nincs mivel majd hétvégén lesz mivel!
valamivel megyek , megyünk
na akkor szombat délelõtt van orfû?
ki jön még pontosan?
na írtam a fórumra
nem tudom brinyóval megyek-e mert nincs mivel majd hétvégén lesz mivel!
valamivel megyek , megyünk
Posted 2009. March 31. - 21:52
Hát a szülinapos képek, videók nálatok?
Rocsi, remélem nem a feje alapján mondod ezt (hanem valóban a színészi játéka miatt), mert szerintem az elég rém. (Kb. a bejá ásszony)
Azt szabadna tudnunk, hogy milyen oldalon találtad a videót, und mi a neve?
Rocsi, remélem nem a feje alapján mondod ezt (hanem valóban a színészi játéka miatt), mert szerintem az elég rém. (Kb. a bejá ásszony)
Azt szabadna tudnunk, hogy milyen oldalon találtad a videót, und mi a neve?
Posted 2009. March 31. - 21:40
Robi, szép az oldal, de pl. nekem nem annyira az esztétikum, hanem inkább a tartalom számít. Ezért hiányolok még több képet és videót!
Fölkerült egy új album az ugrálásról, én akartam videót is a mai bringázásunkról, mert próbáltam új trükköt, de a Balázs aszonta titkos.
Sajna több nem igazán van, majd lesz és fölkerül, nem csak rajtam múlik.
Posted 2009. March 31. - 21:37
ez az idõjárás még sokat változhat addig.
jöhetne már a szép idõ, mer semmihez sincs kedvem. vagyis csak dolgozni nem alkotói válságban vagyok.
véletlenül rákattintottam egy videóra, amiben õ játszott. nagyon jó színésznõnek tartom:
jöhetne már a szép idõ, mer semmihez sincs kedvem. vagyis csak dolgozni nem alkotói válságban vagyok.
véletlenül rákattintottam egy videóra, amiben õ játszott. nagyon jó színésznõnek tartom:
Posted 2009. March 31. - 21:14
Robi, szép az oldal, de pl. nekem nem annyira az esztétikum, hanem inkább a tartalom számít. Ezért hiányolok még több képet és videót!
Idõjárás: http://www.met.hu/om...pri=0&stt=Komlo
Idõjárás: http://www.met.hu/om...pri=0&stt=Komlo
Posted 2009. March 31. - 12:30
Akkor szombat Orfû!!!!Menjünk jó sokan.Bár terepen most még sár van,de addig még szárad6.Remélem már tényleg 20 fokban nyomjuk.
Posted 2009. March 30. - 23:41
Embörök, unalmamban ügyködtem kicsit, tekintsétek meg a HILLSIDE ot.(ha nem láttok változást, frissítsétek) Véleményeket kérek.
Posted 2009. March 30. - 21:37
rocsi vagyok, nem bukta üres szekrények lesznek csak. a többi szajrét addigra kiviszem.
akkor vasárnap reggel 8.
még valaki?
akkor vasárnap reggel 8.
még valaki?
Posted 2009. March 30. - 21:21
Nekem mindegy, hogy melyik nap megyünk Orfûre. Viszont, ha jó idõ lesz, akár mindkét nap is jó lehet.
Rocsi a költözésben segítek, de te is tudod, mi a feltétel: nekünk csak cipekedni kelljen, ne legyen már semmi a szekrényekben, ne tököljünk.
Jobb lenne korán reggel ejtenénk meg (nem le): pl. 8 körül...és akkor szabad a délutánunk.
Rocsi a költözésben segítek, de te is tudod, mi a feltétel: nekünk csak cipekedni kelljen, ne legyen már semmi a szekrényekben, ne tököljünk.
Jobb lenne korán reggel ejtenénk meg (nem le): pl. 8 körül...és akkor szabad a délutánunk.
Posted 2009. March 30. - 18:51
Posted 2009. March 30. - 18:24
Melyik nap akarod a költöztetést végrehajtani?:chin:
akkor mi is a pécsi kollégákkal menjünk, szombaton. és akkor vasárnap költözünk.
ki gyün még?
jajjjj, mi történt az imént... felhívott alberto tomba csabi, hogy igyunk egy sört! de alkoholmentest. szóval javul, de még nem az igazi
Posted 2009. March 30. - 18:19
Mi a "másik" oldalról megyünk páran. A merre, mikor kérdések még nincsenek tisztázva, de esetleg próbálkozhatunk valami köztes ütközõponttal
Vágotpuszta pl?
Ja, és mi szombaton megyünk.
Vágotpuszta pl?
Ja, és mi szombaton megyünk.
Posted 2009. March 30. - 18:19
na, hétvégén melyik nap menjünk túrázni? meg kéne beszélni, mert a másik nap költöztetni kéne muteromat. önként jelentkezõket várok a nagyja már kint van, csak 4 v. 5 szekrényt kell vinni.
http://www.orfumuska...manap_2009.html
Melyik nap akarod a költöztetést végrehajtani?:chin: