Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Itthon dolg. S úgyse megyek veletek... :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
csabi, húzzál el dolgozni, legyél szíves! különben megint csak olvasni tudod majd, hogy milyen jót tekertünk.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Én is láttam már.
Lehet, hogy álszent vagyok, de nekem egyáltalán nem jön be az a gagyi, erõltetett vulgaritás (szókimondó, ronda beszéd). Nem egy nagy színészi alakítás.

Inkább ezerszer ez:

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Már láttam párszor, de nem lehet megunni:) Róóland!

Gaben86

Gaben86

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Srácok ezt muszály megnéznetek ne hagyjátok ki:

RIDE OR DIE

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hát holnap nem lennék veled egy légtérben.

dikk:

http://www.vimeo.com/3682826

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Én nem Gyõr legmenõbb éttermében ettem, hanem csak itthon, de milyet:

Rántott hús-rántott máj-rizs-ruszli-majonéz-savanyú paprika + ser. A sörön kívûl minden egy tányérban...jajj de fincsi volt.
Kár, hogy Niki azt mondja: Buááá, de büdös vagy!

Nem értem miért... :)

Közben meg Fankadeli megy.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Pöti ecsém, ez ám a zizgalmas sztori. :scared:

Lipi részvétem a csomag miatt. Gyanítom, addig nem nagyon kell bringáznod...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
eh, ma 15 órát nyomtam. 5kor indultam: tatabánya,gyõr,tatabánya,komárom. azt most értem haza. gyõrben megen a legdrágább helyen kajáltam a gyõri polgármesterrel :) nem, nem én fizettem :D
hazafelé viszont szétfingottam a kocsit, szerintem holnap nem tudok beszállni. ja, m7rõl az elsõ siófoki elágazónál kell lejönni, mer ott még vannak kurvák. és az egyik iszonyat jól nézett ki. mondjuk valszeg az összes többitõl lopta a szépséget, mer azok jobban ijesztettek, mint a betört fejû haláltábla.
aztán siófoktól erõsen gondolkodtam, hogy meg kéne állnom kakkantani, de kemény voltam is kibírtam. viszont a liftben már majdnem összesz.rtam magam. szóval rottyantottam egy embereset, majd konstatáltam, hogy nincs víz... most mondhatom, hogy nekem olyan jól megy, hogy grépfrútos fonyódival húzok le vécét. ennyi :)

jaa, balázs: mihály nem vette fel a kagylót. a telefont. szóval nuku szimering.

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Bazzzzz, még mindig nem jött meg a rendelt csomag.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
A tegnapi túra az eddigi egyik legjobb túrám volt!Valószínûleg a túra vezetésnek köszönhetõ:peace2:!A tegnapi és a szombati túra az András vezetésével,kitûnõ új útvonalakat adott nekem is.Bár arra rájöttem nem jó ha a Csabi elõttem megy lefelé,mert akkor azt hiszem hogy ez nekem is jól megy és négyszer is nem sokon múlott,hogy elessek:D .Ezeket az útvonalakat én is szívesen fogom használni!Ja és tegnap végre nem kaptam defektet!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ahha

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
...és akkor mikor lesz a verseny? Két hét múlva?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ez sajnos senkinek nem tetszett. De nem dumálok, mert mehettem volna építeni.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Bizti jó lehetett a túra.Mentem volna,de nem voltam itthon.Most 7végén is összehoz6nánk 1et. Olyan pályát + úgysem lehet építeni,ami mindenkinek bejön."dh"

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Úgy kellett volna hagyni azt a pályát ahogy volt. Azért én lelkes voltam de a Rocsi sokkot kapott. Ült vagy fél órát, hogy megeméssze a traumát, gurult párat aztán elmentünk pizzázni.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Rocsi, miért ment el a kedved?

A mai túra csúcs volt vazze!
Kb. 45 km-t mentünk: Komló-Zobák-Püspökszentlászló-Zengõ kõ-Réka kunyhó-Réka-völgy-Óbánya-!!!SÖR!!!-Kisújbánya-Pusztabánya-Zobákpuszta-Olajos tó-Komló.

Összesen hten mentünk, egy lány hat pasi. És kb 17-18 patak-átkelés a Réka-völgyben. Én nem is lettem szinte sáros, mert lebegtem a víz felett, vagy csak lassan mentem át, elleneben a "Péter tesók" annyira zúztak, hogy fröcsögött minden. Jó sárosak/vizesek lettek, sokat nevettünk és jó fotókat csinált az Andris (majd feltölti).

Ja és néhány szakaszon még soha nem jártam, már ezért is megérte. Most lóg is a belem.

Meg a nagy DH leckék közben, majdnem egyenes szakaszon (Cigány forrás felé) egy éles kanyar elõtti fékezéstõl új fejre álltam, mint a pinty (ill. mint egy tök kezdõ).
S a bicaj is rámesett. Lehet, hogy mégis jól fog ez a Héjsz fék!? Aúú, most pár helyen sajog a testalkatom. :)

Blum Andrisnak köszi a túravezetést. Erre még sokszor megyek majd egyedül is.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hát inkább mentünk volna mi is túrázni... megnéztük az orfûi dh pályát, és el is ment tõle a kedvem.

NORBI_KE

NORBI_KE

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Helló!
Megvolt ma a locsolótúra, voltak emlékezetes pillanatok, jól mulattunk! Kaptunk egy kis "DH" leckét a Chickentõl... Már ameddig láttunk és nem tûnt el az erdõ mélyén. :) Szóval szerintem jó volt.

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

Helló!Ez jó verseny,de még gyûjtöm a kilométereket.Majd május-tól.

Akkor kell menni amikor verseny van, nem, ha meg van egy bizonyos kilométer.:cry:
Én meg csak Júniustól indulok Duatlonon.:D