gratula Buki!!!
Söci most írt õk is jönnek Saalbach-Leogang-ba szombat vasárnapra, megPepéék is szombaton!!!!
ha Rocsi tényleg akartok jönni szombat vasárnapra akkor szedjétek össze kivel hányan mivel mert nem lesz szállás!!!!!!!!
mára kitekertem magam: 115.1 km elég volt a seggemnek...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Started by
rocsipeti
, 2008. November 09. 22:48
Posted 2012. August 19. - 22:48
Posted 2012. August 19. - 22:00
Köszi a szurkolást,és a segítséget.Összetettben 11,kategóriában 6. lettem.Nyertem 1 pizzát,mint legjobb komlói.Nyám-nyám
Posted 2012. August 17. - 22:55
megjött a Barnus!!!!
Saalbach-Leogang-ba gyere át nekem!!! hétvégére! Vb lesz haver!
Vasárnap jó nekem is de délután mert délelõtt DÖKE futáson vagyok felvezetõ bringás, utána családi ebéd birka pöri bográcsban,
nekem kb. 3 körül jó!!!
de megyek holnap délután is: Zengõre, majd vissza Püspökszentlászló felé, majd Hármashegy és haza, kicsit szokjam az emelkedõket, osztrákba nagyobbak lesznek!!!
na mi van a szavazásnak mi lett a vége nagy a csönd
én már csináltam belõle táblát ki mire szavazott.....
Saalbach-Leogang-ba gyere át nekem!!! hétvégére! Vb lesz haver!
Vasárnap jó nekem is de délután mert délelõtt DÖKE futáson vagyok felvezetõ bringás, utána családi ebéd birka pöri bográcsban,
nekem kb. 3 körül jó!!!
de megyek holnap délután is: Zengõre, majd vissza Püspökszentlászló felé, majd Hármashegy és haza, kicsit szokjam az emelkedõket, osztrákba nagyobbak lesznek!!!
na mi van a szavazásnak mi lett a vége nagy a csönd
én már csináltam belõle táblát ki mire szavazott.....
Posted 2012. August 17. - 20:50
Rocsi, ne gardára menjél már voltál!!! ..gyere Vorarlbergbe, mutatok olyan helyeket, hogy besza... behu... Komolyan, gondolom!
Posted 2012. August 17. - 14:41
Szombat nem jó, mert evezünk, de vasárnap tekerhetünk egy nagyobbat. Már begyógyult a bibim.
Posted 2012. August 17. - 13:21
Rocsi miért írsz hülyeséget le, ha elolvastad volna tényleg nagy része bringás rendezvényre szavazott vagy nem?
nagy része Leogang hétvége Chicken, Maró és Dani javaslata hiányzik
én megyek hétvégén tekerni valamerre, szombat és vasárnap is ... hétfõ nem játszik nem vagyok itthon
nagy része Leogang hétvége Chicken, Maró és Dani javaslata hiányzik
én megyek hétvégén tekerni valamerre, szombat és vasárnap is ... hétfõ nem játszik nem vagyok itthon
Posted 2012. August 17. - 08:32
savaztam! sajnálattal látom, hogy a bringázás már nem sláger nálatok... azér én még egyszer idén lehet, hogy kimegyek gardára.
este senki nem jön?
és hétvégén közös túra? semmi? eh...
este senki nem jön?
és hétvégén közös túra? semmi? eh...
Posted 2012. August 17. - 07:27
Posted 2012. August 16. - 23:36
Posted 2012. August 16. - 21:27
Posted 2012. August 16. - 16:01
Posted 2012. August 15. - 13:22
Megkezdtem videózós munkásságomat...
Egymagam egy GoPro-val és az új bringával, egy nap Wagrain, majd rengeteg szenvedés és vagdosás:
(remélem lesz még jobb is)
Azért respect a skacoknak, hogy ilyen rajtlistán szerepelnek ennyi ország között 2en innen helybõl!!!:
hajrá hajrá Hungary:
Riders’ list | MTB-4X European Continental Championships - 17-18.08.2012 - Szczawno Zdrój, POLAND
Posted 2012. August 15. - 11:49
Csabi vállalta, hogy számolja és nyilvántartja az ötleteket és szavazatokat, úgyhogy mehet neki emailben.
Egyelõre ne szavazzatok, hanem várjátok meg a szigorú levelemet és az összes ötletet.
Lehet kreatívkodni.
Posted 2012. August 15. - 01:49
Megkezdtem videózós munkásságomat...
Egymagam egy GoPro-val és az új bringával, egy nap Wagrain, majd rengeteg szenvedés és vagdosás:
Posted 2012. August 14. - 23:48
Posted 2012. August 14. - 22:02
Egyelõre ne szavazzatok, hanem várjátok meg a szigorú levelemet és az összes ötletet.
Lehet kreatívkodni.
Lehet kreatívkodni.
Posted 2012. August 14. - 21:54
Én is Leogangra szavazok. De utána maradjunk kint egy napot bringázni!!
Posted 2012. August 14. - 16:09
ÉN ERRE SZAVAZOK:
2. Menjünk ki együtt a VB-re Leogangba.[/QUOTE]
A FENTIRE!
A PROGRAM ITT, amúgy mi megyünk az tuti:
UCI Mountain Bike & Trials Weltmeisterschaften 2012 | OUTDOORMIND.DE | Online-Magazine für Outdoor, Fashion, Sports, Travel & Wellness
2. Menjünk ki együtt a VB-re Leogangba.[/QUOTE]
A FENTIRE!
A PROGRAM ITT, amúgy mi megyünk az tuti:
UCI Mountain Bike & Trials Weltmeisterschaften 2012 | OUTDOORMIND.DE | Online-Magazine für Outdoor, Fashion, Sports, Travel & Wellness
Posted 2012. August 14. - 14:13
na, szóval kaptatok emailt, én a következõ két programot ajánlom:
1. szeptember végi Garda tavi bringázás. Az oda-vissza út kb. 1800 km. Én most voltam, kb. 20-30 euro a szállás / fõ / éj. Olyan hely, ami életetek legjobb bringázásai között lesz. De inkább ez lesz életetek bringázása
2. Menjünk ki együtt a VB-re Leogangba.
1. szeptember végi Garda tavi bringázás. Az oda-vissza út kb. 1800 km. Én most voltam, kb. 20-30 euro a szállás / fõ / éj. Olyan hely, ami életetek legjobb bringázásai között lesz. De inkább ez lesz életetek bringázása
2. Menjünk ki együtt a VB-re Leogangba.
Posted 2012. August 13. - 23:48
újra jelentkezik egy kényes, de igazán élvezetes témával, a seggbekúrással!
...és ami kimaradt (pedig nekem pont tegnapi -nem elhanyagolható- tapasztalat), hogy "egyes" csajoknak ORBITÁLIS orgazmusuk is van tõle! Sírnátok!
Na akkor anál krímpájos jóccakát mindenkinek! hmmmm