Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Ezt a fos idõt! Remélem megint minden elázik mire hazaérek.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
de kemény a csucsu:
http://www.x-iont.hu...s/IX6I3369.html

Gyuri is hozta a formát:
http://www.x-iont.hu...s/IX6I3339.html

itt is egy kemény csávó:
http://picasaweb.goo...816612581696162

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Pipi még darabokban. A csapágy már a helyén van. A régi baromi nehéz volt. Majd lemérem, de tippre kb 60-70 grammot tuti könnyítesz vele. Még kipucolom kicsit azt a bilincses részt, hogy ne kattogjon, aztán jöhet a szokásos átnézés, olajozás. 6ra érek haza, fél8 körül talán kész, de nem garantálom.
Marci a tieddel mi legyen?
Gaben örülök, hogy rendben van a lábad. Szólj ha megcsinálták a papucsot és összerakom a gépet.
Úgy néz ki, hogy mi nem megyünk Dunára.

Gaben86

Gaben86

vendég

• fórumtag
  • 118 posts
Igen Balázs élek még a lábam már meggyógyult csak az intense még nem jó most a Csabi elviszi valahova azt mondta!Már kurvára hiányzik a tekerés!
RIDE OR DIE

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
most akkó mi van??? nem bírok nevezni a dunára?

balázs, hogy van Pipi? délután tudunk zúzni?

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
  • LocationWillersdorf (AT)
Nos emberek, aki érdekelt a hétvégi visegrádi kerékpáros összeröffenésen, azoknak nem ártana megbeszélni, hogy miként, hány autóval, lovaskocsival vagy egyébbel jutunk oda.
Én vállalok kb 6 db( tiszta ) kerékpárszállítást és egy embert.

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts

nekem annyira nem tetszett a pálya... ha fordítva megyünk rajta, akkor sokkal faszább lett volna. de azért élveztem én is. sokkal jobban is élvezhettem volna, ha már egy rush-al tekerek. de a díler nem foglalkozik vele :)

Mond mi az álmod azt készítsd a pénztárcád hehehe.....
mit akarsz döntsd már el!!!

esztinek max riszpekt!
szintén!!!! gratula, csaj aki ezt letekerte az nem semmi

balázs, ma este viszem pipit.

robesz, láttam azért párat, meg a dunatv-n is megnéztem. gyererkbicaj, feszülõs naci, emo fej. jó jó ez, de nem bicajozás.

a jim meg bekaphassa :D

jaaa, balázska, dh oder cc bicajjal megyünk dunamaratonon?

hihihihihi

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts

Akkor mi, ha nem bringázás? Mondjuk ez inkább már TÖBB, mint bringázás...:air:
Amúgy a 4X bringák sem nagyobbak, a rugóútjuk is ekkora, akkor azok is gyerekbiciklik? :lick:

ne hallgass a Rocsira
ez elsõ pár srácot láttam
respect
tökéletesen bringáznak, azt sem tudtam hogy pörög a canga
aki ott nyert az az itthoni dh-n és 4x-n is nyer hidd el
a 3. helyezett török gyerek amúgy úgy tudom slopestyle gyõztes
ja és team cannondale

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Dunára érdemes volt már elõre befizetni,mert 3 rugóval olcsóbb mint a helyszíni.Ja,és szombaton lesz most a maraton nem vasárnap.Szombat este + tûzijáték,buliiiii.Mikor jövünk össze +beszélni,hogy ki kivel megy?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Gaben te élsz még? Mi van a lábaddal? Intense hátuljával sikerült csinálni valamit?
Kéne végre bringázni! Másfél hete nem tekertem. Lehet, hogy este földobom a sárgumikat. Tegnap úgyis kimaradtam a jóból...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Azt is lehet, hogy egyik nap legurulsz 5re a bank elé és hazaviszem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Balázs, sztem csüt., vagy péntek az esélyes, hogy megyek arra, de az nem fasza, mert hétvégén lehet, hogy már megint kéne... :P

Esetleg ha Rocsi egyszer elvinné neked Pécsrõl korábban, akkor mikor megyek, már tudom haza hozni, ha neked is belefér az idõdbe! ;)

Jól toltátok! Grat mindenkinek.
Rocsi meg csíííter, mert pont ráfért az elsõ oldalra. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 posts

robesz, láttam azért párat, meg a dunatv-n is megnéztem. gyererkbicaj, feszülõs naci, emo fej. jó jó ez, de nem bicajozás.

Akkor mi, ha nem bringázás? Mondjuk ez inkább már TÖBB, mint bringázás...:air:
Amúgy a 4X bringák sem nagyobbak, a rugóútjuk is ekkora, akkor azok is gyerekbiciklik? :lick:

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts
Ja,de ha indulok Dunán ugyanaz lesz a taktika, mint a múlt héten:
nem ülök bringára egész héten! :D
bevált...

és most amit most megérdemlek: pihi és feltöltõdés

"We should be thankful who we are
Whether we know ourselves or not"
No risk - No fun! :P

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts
"MVM DUNA MARATON

Helyszíni nevezés július 3.-án 14:00-20:00 óráig a rajt-cél területen, kizárólag külföldi versenyzõknek lehetséges!!!

Utolsó nevezési nap július 1.

Mivel idén rekord létszámú versenyzõvel számolunk, kérünk benneteket, hogy a nevezési díjakat minél elõbb küldjék el, hogy a rajtszámátvételkor ezzel már ne kelljen foglalkozni!

Postai befizetés esetén az átfutási idõ 5 munkanap, ezért kérünk, hogy ha így szeretnél fizetni, legkésõbb a verseny elõtt egy héttel küldd el a nevezési díjat!"

forrás: http://sportaktiv.cyber.hu/

ui. kicsit össze-vissza írnak ezen az oldalon, de akkor is...most megint mi ez?!:(
vagy ne agyaljak rajta nagyon???

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nekem annyira nem tetszett a pálya... ha fordítva megyünk rajta, akkor sokkal faszább lett volna. de azért élveztem én is. sokkal jobban is élvezhettem volna, ha már egy rush-al tekerek. de a díler nem foglalkozik vele :)

esztinek max riszpekt!

balázs, ma este viszem pipit.

a jim meg bekaphassa :D

jaaa, balázska, dh oder cc bicajjal megyünk dunamaratonon?

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts
há' volt ma minden: dagonya, pocsolyában bicajmosás, bevált piszkafa kézrõl-kézre adása, a lekerült agyagból kézmûveskedés...tolás, cipelés, káromkodás stb. De le nem törõ lelkesedés is, legalábbis az én részemrõl!

De most már az én bicajom csilli-villi ám, még jó, hogy a szerelõfiú a barátom!:fingerdan

Csabi! Interjú ügyben a fent említett személlyel egyeztess, akit folyamatosan bõvülõ munkakörrel, határozatlan idõre vettem fel, így a menedzsmentet is õ végzi!:P

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 posts
Magára vessen minden punnyadt öregember aki lusta volt kijönni dirtre, nem tudjátok mit hagytatok ki. A Rocsi is láthatott volna sok-sok...õt idézve: "gyerekbiciklit". Amiket ott mûveltek velük, az számomra is hihetetlen volt. De ti ugye nem láttátok...

sincojim

sincojim

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
jóóvolt látni a régi cimbiket - Rocsit kivéve persze :P
Csabival pacsiztam volna még szívesen, de Õt nem láttam sajna.
majd a szeptemberi városi dh-ra hazalátogatok egy kamerával... :)

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts

Igen-igen, nagyon jól nyomtuk. Én utálom a sarat és ha lehet, nem indulok el kicsit sáros versenyen sem. Itt, nem kicsit volt sár. Óriási szétjárt dagonya, tengelyig érõ tócsák, nyálkás kövek és mindent roncsoló homok tette emlékezetessé a hétvégét.
...és tudjátok mit: ÉLVEZTEM! :)

A sérülteknek és a kerékpároknak jobbulást.

Ja Balázs bocs, hogy láttad a törölközõtartómat.

Aki szeretne segíteni egy kisebb cikkben, jelentkezzen.

Eszti, veled szeretnék egy interjút, amit a cikk végére tennénk. A kérdéseket majd mélben elküldöm.

istenkirály volt az egész maraton
tényleg nem semmi pocsolyák voltak!
remélem a derekam is bírta még élek
majd 1-2 nap után megmondom
mindenkinek gratula!!!