Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Na kabbbe!
Már kiszámoltam mennyivel lógsz, de akkora szám, hogy ide nem is merem kiírni.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
fikázzatok csak, úgysem épp szívességet akartok kérni :) balázska, mennyi az annyi? mert azt ugye még nem bírtad kiszámolni...szóval nem bepofa.

a holnapot még nem tudom. majd délután már igen.

én is eléggé unom a melót. de legalább mindjárt kezdõdik a tour. jó is lesz innen az ágyból nézni :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Nem tudom jó ötlet-e, így is sokkal lóg:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rendben, kössz! ;)
Rocsi, neked akkor játszik a holnap?
És jó, ha Rocsinak adom a lóvét? :D
Vagy az túl rizikós? :afro:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ok, akkor holnap reggel lepasszolom Rocsinak.
Hú de unom a melót!!! Megõrülés van éppen.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hû, ilyen késõn már nem néztem fórumot és persze nekem is most ugrott be, hogy be tudtad/tudtátok volna hozni.
Komló valószínûleg csak pénteken játszik, de az sokára lesz, úgyhogy holnap mehet valami ilyesmi project?
Reggel elmegyek érte bárhova bármikor! ;)

Nem tud valaki valakit, aki Pestrõl jön Pécsre autóval a héten?
Pucccertõl kéne lehozni nekem egy fontos csomagot!
Elviszi akárhova, de én most nem megyek és kéne nagyon...
Thx!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
én reggel korán fent leszek. szóval be tudom vinni az irodába azt a szart :) , aztán a kokk eljön érte, amikor tud. hajnal 6tól elérhetõ leszek telefonon, ha akarjátok. kokk, ez még egy bor lesz.

eszti, két héttel elõtte nem elég korán van? vagy a nyugdíjas klubban pont program lesz? :D na jó bocs, nem bírtam kihagyni.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Most kéne tudnom, hogy reggel ráérsz-e, mert különben egész nap a kocsiban kell pihennie ami ugye nem túl biztonságos. De ha Komlón jársz, akkor elvileg bármikor beugorhatsz érte, öcsém itthon van. Mondjuk délig szokott aludni, de ha elõre szólok talán erõt vesz magán és kitolja neked korábban is.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Boldog Chicken neve napját! ;)

Balázs, akkor ráéreztem, mert úgy jöttem vissza a betétért. :P
Az elsõ bírja még?
Ma nagyon el voltam havazva, a holnap jó lehet, de még nem 100.
Írok itt, vagy csörgök!
És nagyon kössz!

Pancsolni én is akarok, de korallzátonyoknál! :D

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
jujujujj...csak hogy bosszantsam a jó munkás embereket:
ma egész nap Kaposvárott pancsoltam a Virágfürdõben: hátfal befúvók, vízernyõ, nyakzuhany, vízköpõk, övzuhany, buzgárok, gejzírek, kamikaze csúszda, családi csúszda, anakonda, barlangcsúszda, fényjátékos piranya kamra, barlangvízesés, vízfüggöny, sodrófolyosó, vízgombák, ugrótorony...:cool2:
No risk - No fun! :P

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás

akarok menni:

jól hangzik, tényleg!
de ha van rá igény, szervezhetünk oda túrát (bor és bringa) máskor is, cimborám tarcali, már egy éve saját bora is van:jabol: jó, hát ha nem, nem

de azért rátalálhatnál ezekre az infókra egy kicsit elõbb is!:chin:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
akarok menni:

http://www.hegyaljaf...dex.php?page=18

jó drága a nevezés, de benne van egy belépõ szombatra a hegyalja fesztiválra! és egész jó fellépõk lesznek.

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
húhhhh....itt lenne a helyem :kapturek:
http://velo.hu/index...ul=hir&kod=4717

http://www.trekwomen...m/html/more.php

http://www.trek-grav...s.com/die-idee/

talán majd jövõre :(

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Elkészült! Mikor, hol? A hátsó fékbetétedet sikerült 99,9%ig elhasználni. Még pár kör toronynál és fémen fogott volna.
Mi ma nyomtunk egy Orfû karikát kis strandon üldögéléssel egybekötve. Akartam lángost enni, de sehol nem lehet kapni, így maradt a sültkrumpli palacsinta kombó, amire vagy 20 percet kellett várni...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hülye! :D

Balázs, mizujs? :P

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na,hol vagyok épp?? Kökönyös, öregek otthona. Nem röhög :) beíratom,akit kell. Jól ellesztek itt. Kriszta elcipelt magával a tesója csajának a diplomaosztó-bulijára. Nem tom,mér épp itt van a buli,de már nem félek az öregkortól :) végülis ti is jól bírjátok...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Állat

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
Ha már úgysem ír senki, növelem a színvonalat egy kis angol nyelvleckével:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
üdv a don vitoból lúzerek! Búzasör,meg a világ legjobb pizzája van itten. Jó barátokköztnézést!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Special thx! ;)