Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Posted 2009. July 09. - 12:38
Jól szerepelt a pszichológiai teszteken?
El fog tudni viselni téged?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. July 09. - 12:25
Rocsi a kormányvégpöckeidtõl is sikerült megszabadulni. Tudom, hogy nehéz, de a láncvezetõt is nyugdíjazni kéne.
Bodza igen aranyosnak tûnik. Õ a kiválasztott?
Posted 2009. July 09. - 11:26
majd megyünk tovább zágrábba, ahol ebben a szállodában fogunk megszállni:
http://www.booking.c...CFYwVzAodEzVvKg
sajna csak 4 csillagos
asszem megint sokba fogok kerülni a cégnek...
balázs, rájöttem,h zörög a láncvezetõm. vagy venni kéne egy újat, vagy kéne csinálni mûanyagból két olyan terelõlemezt a tetejére. inkább utóbbit, tudod, mennyire a szívemhez nõtt már.
csocsó, te meg télleg úgy néztél ki, mint egy öregember. ja, bocs, az is vagy mikor vigyem és hova eladni a kancsit?
szombaton karaoke, elõtte meg lehet, hogy erkélyparti a Buktánál. majd õ megmondja. ja, nem jön senki? eszter, balázska jöhet? ihat is? tudnád erre utasítani?
bemutatom nektek Bodzát:
Posted 2009. July 09. - 09:44
Kéne ma menni valamerre. DH/tekerés?
Posted 2009. July 08. - 21:26
Erre valószínûleg megyek:http://sportaktiv.cyber.hu/
ja ez a Kislõd
vagy mi
ezt mondta az Ádám mikor beszélgettünk vele a Buktával, aha
azt mondta állati jó buli
nem tom megyek e de lehet mennék
bringa szétszedve, rugóstag eladva
jön az rp23
fék már megvan
lábnyomkodó legyúrt,
fel vagyok töltõdve mint állat
hihi!!
ROcsi ma beszólt mitõl vagyok olyan punnyadt!!!
hát mitõl vazzeg 65 km-tõl!!!
nem 30-tól! országúton!
Posted 2009. July 08. - 20:18
Posted 2009. July 08. - 16:20
de Balázska oda megy ahova akar, legfeljebb én is megyek vele ezt ti is tudjátok...de az hogy épp közös az érdeklõdése körünk az nem baj?! vagy?
Posted 2009. July 08. - 14:37
Posted 2009. July 08. - 13:35
Posted 2009. July 08. - 12:46
Posted 2009. July 08. - 12:09
Ja és igen, ha valahova el akartok hívni, akkor elõbb Esztivel kell egyeztetni, hogy elenged e. Nagyon rövid pórázon vagyok tartva:D
Posted 2009. July 08. - 11:35
hiába! ha mi nem megyünk te sem mész, vagy tévedek?! :victory:
de hidd el, én mennék, de elõtte kéne már végre egy kis pénzt keresni, meg nem az egyszem bringám szétnyúzni dh-n! de tudom ám, hogy nem nekem szólt...
én csak azt mondom, év elején már össze kéne ülni, hogy mi merre, mert pl a szabadságokat is ki kell kérni idõbe, meg akkor kicsit célorientáltabban lehetne edzeni...jó tudom, te profi vagy minden szinten
õõõ, akkor ezentúl tõled kell elkérni balázskát, ha menni akarunk valahova?
év elején meg hiába találjuk ki, hogy hova akarunk menni, mert kb. egy verseny idõpontja sincs meg.
Posted 2009. July 08. - 11:33
Hát az én olcsó 661 bukóm túlélt 4 bringát is, úgyhogy én inkább a ruhámhoz veszek bukót. Mondjuk eddig van egy db piros kesztyûm ami megy hozzá, de van benne fehér is, amihez viszont megy a szemüveg, a védõ, meg a fehér kesztyû is. Egy piros-fehér nadrággal teljes lenne a kép.
na az baszna be ha piros-fehér cuccot vennél!!!
Posted 2009. July 08. - 10:07
Posted 2009. July 08. - 09:25
Amúgy én határozottan bringához veszek bukót, mert arra van és csak akkor húzom föl, ha bringán ülök.
Elgondolkodtató, nem?! :afro:
Rendben, kössz!
Reggel föl is hívtam, hogy ha baszakszik az idõ, akkor inkább hagyja otthon.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. July 08. - 09:16
Elõször a fekete tetszett, de láttam róla kevésbé mû képet és azon nagyon összefolyik a grafika. 2 méterrõl szerintem már csak szürkeséget lehet látni. Persze jobban menne a bringámhoz, de nemá hogy bringához vegyek sisakot! Szóval a piros felé hajlok. Remélem azért nincs harag:) De még az is lehet, hogy nem veszek. Hosszú még a nyár, sok a program, kevés a pénz...
Posted 2009. July 07. - 21:43
Vegyél feketét!
Az jobban megy a bringádhoz is, meg én is nyugodtabb leszek...
Buzik vagytok!
Egyre több az Intense, meg a mindenféle cuccom.
Pántyát kell majdmolni, nem engem! :afro:
Viccet félre téve, köszönöm a szerelés és elõre kössz a fuvart!
Holnap csörgök!
Posted 2009. July 07. - 21:26
Posted 2009. July 07. - 18:39
Ki hozza, mikor, hova és mennyit fizetek kinek, mikor és hol?
Posted 2009. July 07. - 17:10
eszti, két héttel elõtte nem elég korán van? vagy a nyugdíjas klubban pont program lesz?
hiába! ha mi nem megyünk te sem mész, vagy tévedek?! :victory:
de hidd el, én mennék, de elõtte kéne már végre egy kis pénzt keresni, meg nem az egyszem bringám szétnyúzni dh-n! de tudom ám, hogy nem nekem szólt...
én csak azt mondom, év elején már össze kéne ülni, hogy mi merre, mert pl a szabadságokat is ki kell kérni idõbe, meg akkor kicsit célorientáltabban lehetne edzeni...jó tudom, te profi vagy minden szinten