Jól szerepelt a pszichológiai teszteken?
El fog tudni viselni téged?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Erre valószínûleg megyek:http://sportaktiv.cyber.hu/
hiába! ha mi nem megyünk te sem mész, vagy tévedek?! :victory:
de hidd el, én mennék, de elõtte kéne már végre egy kis pénzt keresni, meg nem az egyszem bringám szétnyúzni dh-n! de tudom ám, hogy nem nekem szólt...
én csak azt mondom, év elején már össze kéne ülni, hogy mi merre, mert pl a szabadságokat is ki kell kérni idõbe, meg akkor kicsit célorientáltabban lehetne edzeni...jó tudom, te profi vagy minden szinten
Hát az én olcsó 661 bukóm túlélt 4 bringát is, úgyhogy én inkább a ruhámhoz veszek bukót. Mondjuk eddig van egy db piros kesztyûm ami megy hozzá, de van benne fehér is, amihez viszont megy a szemüveg, a védõ, meg a fehér kesztyû is. Egy piros-fehér nadrággal teljes lenne a kép.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
eszti, két héttel elõtte nem elég korán van? vagy a nyugdíjas klubban pont program lesz?